امروز: چهارشنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۵ [2026/07/01]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
عطاری زوفا آباده شیراز
کد خبر: 78710 تاریخ انتشار: چهارشنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۵ ساعت ۱:۵۳:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

آمادگی ۱۹۰ مکان منطقه یک برای اسکان ۱۲۰ هزار زائر از دو استان مازندران و گلستان

خبرایران : منطقه یک تهران با نزدیک شدن به روز وداع و تشییع پیکر امام شهید، خود را برای استقبال از انبوه زائران دو استان مازندران و گلستان مهیا می‌کند؛ آماده‌سازی ۱۹۰ نقطه مختلف از زائرشهر تا مدارس و مراکز فرهنگی، ورزشی شرایط میزبانی از ۱۲۰ هزار زائر در این منطقه را فراهم کرده است.
آمادگی ۱۹۰ مکان منطقه یک برای اسکان ۱۲۰ هزار زائر از دو استان مازندران و گلستان

به گزارش خبرایران از روابط عمومی شهرداری منطقه یک، هادی حق‌بین شهردار منطقه یک تهران در ستاد هماهنگی برگزاری مراسم تشییع قائد شهید که با حضور نمایندگان استان مازندران، معاونان، مدیران ستادی، اجرایی و مدیریت بحران برگزار شد، گفت: ۱۹۰ فضا در مدارس، مساجد، دانشگاه‌ها، مراکز دولتی، فرهنگی، ورزشی و... در منطقه یک آماده سازی شده است که پیش بینی می شود با همکاری دیگر نهادها، مردم و ... به بیش از ۲۰۰ نقطه برسد که امکان اسکان ۱۰۰ تا ۱۲۰ هزار نفر از زائرین را خواهد داشت.

 وی با اشاره به جزئیات بیشتر در مورد زیرساخت‌های اقامتی توضیح داد که اسکان اصلی این زائران در دو زائرشهر و زائرسرا با ظرفیتی در مجموع ۲۰ هزار نفر انجام خواهد شد که زائرشهر در مجاورت دانشگاه امام حسین (ع) واقع در بزرگراه شهید بابایی، امکان اقامت شبانه را فراهم می‌کند و زائرسرا نیز در بوستان یاس فاطمی، خدمات روزانه را به زائران ارائه می‌دهد و سایر مراکز شناسایی شده  نیز آماده اسکان زائرین در سطح منطقه یک هستند.

 شهردار منطقه یک خاطرنشان کرد که با همکاری مدیریت بحران استان مازندران و منطقه یک، حدود ۱۵۰۰ چادر هلال احمر در بوستان یاس فاطمی برای اسکان موقت در حال نصب است و همچنین ۱۱۲ دستگاه سرویس بهداشتی با بیش از ۷۵۰ چشمه نیز در بوستان‌ها، مسیرهای ارتباطی و نقاط پر تردد منطقه در شرایط مطلوب قرار دارد. 

 حق‌بین در پایان با تأکید بر اهمیت  رعایت استانداردهای ایمنی و HSE، از تمامی نیروهای اجرایی خواست تا با دقت و رصد مستمر، سلامت و امنیت زائران را در محل‌های اسکان و مسیرهای تردد تضمین کنند.

آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب