امروز: سه شنبه ۹ تیر ۱۴۰۵ [2026/06/30]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
عطاری زوفا آباده شیراز
کد خبر: 78685 تاریخ انتشار: سه شنبه ۹ تیر ۱۴۰۵ ساعت ۲:۳۱:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

طرح ویژه مدیریت ترافیک در منطقه یک تهران اعلام کرد؛

آماده‌سازی منطقه یک برای پارک بیش از ۲۰ هزار خودروی زائرین

خبرایران : شهرداری منطقه یک در حالی که تهران خود را برای استقبال از جمعیت عظیم زائران آماده می‌کند، با استقرار یک شبکه گسترده از پارکینگ‌ها و ناوگان حمل‌ونقل عمومی، تلاش دارد با تخصیص ظرفیت پارک بیش از ۲۰ هزار خودرو در ۴۶ پارکینگ عمومی و خصوصی و حاشیه‌ای مسیری ایمن و منظم برای عبور زائران ترسیم کند.
آماده‌سازی منطقه یک برای پارک بیش از ۲۰ هزار خودروی زائرین

به گزارش خبرایران از  روابط عمومی شهرداری منطقه یک، هادی حق‌بین شهردار منطقه یک تهران اعلام کرد: برای ساماندهی وضعیت ترافیکی، طرح ویژه ترافیکی ورودی شمال شرقی تهران در بزرگراه شهید بابایی، از دانشگاه امام حسین(ع) تا تقاطع بزرگراه امام علی (ع) اجرا خواهد شد و زائران می‌توانند پس از پارک خودرو در محدوده های پیش بینی شده با استفاده از خط ویژه اتوبوس به ایستگاه‌ های مترو منتقل شوند.

حق بین خاطر نشان کرد: ۷۰ اتوبوس در مسیر ویژه بابایی تا نوبنیاد و ۵۰ اتوبوس در دیگر خطوط منطقه، روزانه امکان جابه جایی ۷۰ هزار زائر را از محلات منطقه یک به ایستگاه های مترو تجریش،قیطریه، شهید صدر، قائم، شهرک شهید محلاتی، اقدسیه و نوبنیاد خواهند داشت و در حدود ۲۰۰ ون و تاکسی نیز از محله های امامزاده قاسم(ع)، دربند، باغ شاطر، زعفرانیه، چیذر و اوین که امکان ورود و استقرار اتوبوس ندارند زائرین را به ایستگاه های مترو منتقل خواهند کرد.

شهردار منطقه یک با اعلام برنامه ریزی اجرای  خط ویژه برای عبور اتوبوس و خودرو های امدادی نیز گفت: در شهر تهران برنامه ریزی احداث ۶۰ کیلومتر خط ویژه انجام شده است که ۱۰ کیلومتر آن مربوط به منطقه یک بوده و با نیوجرسی و نصب علایم در حال جداسازی است

آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب