امروز: جمعه ۱۲ تیر ۱۴۰۵ [2026/07/03]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
عطاری زوفا آباده شیراز
کد خبر: 74914 تاریخ انتشار: چهارشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۵ ساعت ۶:۲۰:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

دكتر شایان اعلام کرد:

بانک صنعت و معدن با تمام توان در كنار واحدهای تولیدی آسیب دیده در جنگ رمضان خواهد بود

خبرایران : مدیرعامل بانک صنعت و معدن گفت: این بانک با تمام توان در کنار واحدهای تولیدی و صنعتی آسیب دیده در جنگ رمضان خواهد بود و حمایت از بخش تولید و اشتغال را به عنوان یک مسئولیت ملی دنبال می کند.
بانک صنعت و معدن با تمام توان در كنار واحدهای تولیدی آسیب دیده در جنگ رمضان خواهد بود

به گزارش خبرایران از روابط عمومی بانک صنعت و معدن، دکتر محمود شایان در همایش ارزیابی عملکرد سال1404 و تبیین برنامه های شش ماهه اول سال جاری که با حضور اعضای هیأت مدیره و هیأت عامل، جمعی از مسئولان ستادی، مدیران استانی و رؤسای شعب این بانک برگزار شد، با اشاره به خسارات وارد شده به هموطنان و واحدهای تولیدی در جنگ اخیر، گفت: بانک باید در کنار مردم و صنعتگران باشد و در این شرایط ویژه، ساده‌سازی فرآیندها، تسریع در ارائه خدمات و استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای حمایت از واحدهای تولیدی آسیب‌دیده، یک ضرورت و تکلیف ملی و حرفه ای است.
وی با اشاره به بهبود عملکرد بانک در حوزه جذب منابع، خواستار تلاش بیشتر در این زمینه شد و افزود: خدماتی همچون اعتبار اسنادی و صدور ضمانتنامه، فرصتی مناسب برای جذب بیشتر منابع است ضمن اینکه دقت‌نظر و حفاظت از منافع بانک در این بخش ها باید بیش از پیش مدنظر قرار گیرد.
دکتر شایان بیان داشت: در بخش اعتباری نیز برنامه‌ریزی منسجم، تحلیل دقیق توجیه پذیری طرح‌ها و پایش مستمر عملکرد ها از الزامات مدیریت صحیح منابع است.

وی صرفه‌جویی در هزینه‌ها، لزوم کاهش نرخ مطالبات غیرجاری (NPL)، حفظ و نگهداری مشتریان قدیمی و جذب مشتریان جدید را از اولویت‌های راهبردی سال جاری بانک صنعت و معدن اعلام کرد.

آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب