امروز: سه شنبه ۹ تیر ۱۴۰۵ [2026/06/30]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
عطاری زوفا آباده شیراز
کد خبر: 72823 تاریخ انتشار: جمعه ۲۰ دی ۱۴۰۴ ساعت ۴:۴۳:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

اهدای جایزه مرحله نخست قرعه‌کشی جشنواره «بیست و دو» بیمه ملت

خبرایران : طی مراسمی، جایزه مرحله نخست قرعه‌کشی جشنواره «بیست و دو» بیمه ملت که به مناسبت سالگرد تأسیس این شرکت در حال برگزاری است، اهدا شد.
اهدای جایزه مرحله نخست قرعه‌کشی جشنواره «بیست و دو» بیمه ملت

به گزارش خبرایران از روابط عمومی بیمه ملت، ظهر امروز و در محل شعبه غرب این شرکت، با حضور جمعی از مدیران، جایزه ۵۰ میلیون تومان اعتبار خرید بیمه‌نامه به برنده خوش‌شانس دور نخست قرعه‌کشی این جشنواره، سرکار خانم فاطمه حیدری، اهدا شد.
جشنواره «بیست و دو» بیمه ملت از ۱۲ آبان‌ماه، هم‌زمان با سالروز تأسیس شرکت بیمه ملت آغاز شده و تا ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ ادامه خواهد داشت. این جشنواره در دو بخش بیمه‌گزاران حقیقی و حقوقی و در رشته‌های مختلف بیمه‌ای برگزار می‌شود.
در بخش بیمه‌گزاران حقیقی، رشته‌های آتش‌سوزی، مسئولیت، بدنه و حوادث مشمول جشنواره هستند. در این بخش، بیمه‌گزاران از تخفیف‌های متنوع تا سقف ۲۲ درصد بهره‌مند شده و به ازای هر ۱۰ میلیون ریال خرید بیمه‌نامه، یک امتیاز برای شرکت در قرعه‌کشی جوایز نفیس دریافت می‌کنند.
تاکنون برندگان دو دور قرعه‌کشی این جشنواره مشخص شده‌اند.

آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب