امروز: پنج شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ [2024/04/25]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 6682 تاریخ انتشار: جمعه ۲۵ مهر ۱۳۹۳ ساعت ۹:۲۸:۱۰ قبل از ظهر نسخه چاپی

باحضور وزیر کار، رفاه و امور اجتماعی؛

برگزیدگان نخستین جشنواره تئاترخیابانی بهزیستی معرفی شدند

خبرایران: آیین پایانی نخستین جشنواره تئاتر خیابانی طلوع امید بهزیستی روز پنجشنبه 24 مهر در سالن اصلی فرهنگسرای نیاوران به کار خود پایان داد.
برگزیدگان نخستین جشنواره تئاترخیابانی بهزیستی معرفی شدند

به گزارش خبرنگار خبرایران ، مراسم آیین پایانی نخستین جشنواره تئاتر خیابانی طلوع امید بهزیستی با اجرای علیرضا خمسه و با قرائت پیام علی جنتی، وزیر فرهنگ و اشاد اسلامی،سخنرانی علی ربیعی وزیر کار ،رفاه و امور اجتماعی و همایون هاشمی رییس سازمان بهزیستی و حضور بزرگان تئاتر برگزار و از یک دهه تلاش دکتر قطب الدین صادقی برای تئاتر بهزیستی تقدیر شد.دکتر قطب الدین صادقی در آیین بزرگداشت خود تاکید کرد که 13سال تلاش برای خانواده بهزیستی بهترین زمان عمراش بوده است.

علی ربیعی، وزیر کار، رفاه و امور اجتماعی در آیین اختتامیه نخستین جشنواره تئاتر خیابانی طلوع امید، بابیان اینکه، گروه های آسیب پذیرجامعه و مشکلاتشان، باید برای جامعه مساله شود، گفت: ذهن ها باید مساله را درک کنند و به قول جامعه شناسان، مساله باید برساخته شود چرا که مشکلات گروه های آسیب پذیر جامعه فقط مساله خودشان نخواهد بود بلکه مساله جامعه نیز می شود.

وی با اشاره به پیوند مسائل اجتماعی و هنر، هنرمند بودن را کار دشواری دانست و افزود: هنرمندان افرادی خلاق، هوشمند، متفکر و دارای ظرفیت های متمایز از دیگران تلقی می شوند. وقتی معلولی هنرمند شود جامعه بیشتر به توانمندی معلولان ایمان می آورد.

ربیعی، تصریح کرد: خوشحالم که جشنواره تئاتر خیابانی برای بازنمایی مسائل سازمان بهزیستی به کار گرفته شده است. ما به شدت نیازمند ان هستیم که با ریکردی انسانی، به مسالی همچون کودکان کار، معلولیت، زنان سرپرست خانوار و... بپردازیم.

وزیرکار، رفاه و امور اجتماعی تاکید کرد: این جشنواره با نگاهی عام تر و گسترده تر نسبت به افراد تحت حمایت این سازمان، کوشیده تا ابزار هنر را در خدمت بازنمایی مسائل مختلفی قرار دهد که هریک به نحوی جامعه را تحت تاثیر قرار می دهند و اتفاقا پیدایش آنها تا حد زیادی معلو خود جامعه است و راه حل آنها نیز باید با تلاش جمعی و گفت گو کردن درباره آنها پیدا کرد.

ربیعی تئاتر خیابانی را نوعی گفت وگوی اجتماعی دانست و افزود: تئاتر خیابانی نوعی گفت وگوی اجتماعی در قالب هنر درباره مساله آسیب پذیری است. جامعه ما امروز به شدت به گفت وگو نیاز دارد. درواقع در جامعه ای که عمده مسائل سیاسی می شوند و موضوع منازعه سیاسی قرار می گیرند گفت وگو در قالب های مختلف درباره مسائل اجتماعی اقدام بسیار مهمی است.

وزیر کار، رفاه و امور اجتماعی در پایان ابراز اردت کرد به همه بازیگران تئاتر زندگی و گفت: از خدا می خواهم به امثال من که در لحظاتی از تاریخ امکا کار پیدا می کنیم  کمک کند تا در خدمت آنها باشیم.

ربیعی درحالی که اشک در چشم داشت و بغض کرده بود، گفت: می خواهم ارادت خود را ابراز کنم، به پدری کارگر که هر روز با تنی رنجور و خسته و سفره ای ناچیز صورت خود را با سیلی سرخ می کند، به زنی بی سرپرست که به من گفت چگونه از گرگان جامعه خود را در امان نگه داشته است، به معلولی که می خواهد روی پای خود بایستد و کودکی که کودکی نمی کند و در کوره پزخانه کار می کند فقط به این خاطر که پدرش دیگر توان کار کردن ندارد.

وی افزود: من که خود از کارگری ساختمان تا جنگ و دانشگاه و وزارت آمده ام، از خدا می خواهم به همه ما کمک کند تا اندازه ای از آلام این افراد بکاهیم.

 

آرا هیت داوران نخستین جشنواره تئاتر خیابانی "طلوع امید"بهزیستی مهر ماه 1393 تهران

 پس از تقدیر از دکتر قطب الین صادقی با حضور وزیر کار،رفاه و امور اجتماعی،همایون هاشمی رئیس سازمان بهزیستی،نرجس بختیار خلج دبیر جشنواره،اسماعیل خلج،امیر دژاکام و جهانگیر الماسی

بخش موسیقی

هیات داوران  جشنواره جایزه این بخش را شامل لوح تقدیر و جایزه نقدی به مبلغ 10 میلیون ریال را تقدیم می کند به آهنگساز نمایش  "در شهر" جناب آقای  علی انوری

بخش طراحی  فضا

هیات داوران از میان طراحی نمایش های شرکت کننده،در جشنواره دو اثر را به طور مشترک با اهدا لوح تقدیر و جایزه نقدی به مبلغ هر کدام 5 میلیون ریال به شرح زیر انتخاب می نماید

  مجتبی مرادی برای نمایش"کالسکه ای  برای خوشبختی

 کژال راست بین برای نمایش"پاپتی"

 بازیگری زن

هیات داوران از میان بازیگران زن شرکت کننده در جشنواره ترتیب آرا خود را به شرح ذیل اعلام می دارد؛

بازیگری سوم زن  هیات داوران در این بخش دو برگزیده به طور مشترک دارد.

لوح تقدیر و مبلغ  هفت میلیون و پانصد هزار ریال به  سرکار خانم "سارا قنبری راد"بازیگر  نمایش کالسکه ای برای خوشبختی " و سرکار  خانم  "فرناز منتظر ظهور"  برای نمایش" دم"

بازیگری دوم زن

 میلیون ریال  تقدیم می کند به خانم" الهام غلامی" بازیگر نمایش"ناگفته های در قاب زندگی"20 هیات داوران  جشنواره جایزه این بخش را شامل لوح تقدیر و

نفر اول زن

هیات داوران  جشنواره جایزه این بخش را شامل تندیس، دیپلم افتخار و  جایزه نقدی به مبلغ 25 میلیون ریال به خانم "نرگس خاک کار" برای نمایش  "در مسیر رفت و آمد" تقدیم می کند

بازیگر مرد

کاندیدا:

فیروز حیدر زاده برای نمایش آگهی فروش استخدام

مسعود محرابی برای نمایش زندگی در چند نگاه

مجتبی مرادی برای نمایش کالسکه ای برای خوشبختی

حسن همتی برای نمایش کالسکه ای برای خوشبختی

فرامرز قلیچ خانی برای نمایش در شهر

سعید رحیمی برای نمایش  در شهر

مرتضی مالبکی زاده برای نمایش یک روز با معلول

مهدی ضیاییان پور برای نمایش بخاطر یک مشت دلار

محمد طالبی برای نمایش سنگ فرش روی خیابان

مختار محمدی برای نمایش پاپتی

مهدی رضایی برای نمایش زندگی در چند نگاه

امیر شاه علی برای نمایش زندگی در چند نگاه

شاهو محمدی برای نمایش فضا مادول

محمد مصطفی نیا فضا مادول

هیات داوران از میان بازیگران مرد شرکت کننده در جشنواره ترتیب آرا خود را به شرح ذیل اعلام میدارد؛

 بازیگر سوم مرد:      

 هیات داوران در این بخش دو برگزیده دارند:

لوح تقدیر و مبلغ  هفت میلیون و پانصد هزار ریال به "مهدی ضیاییان پور" برای نمایش به"خاطر یک مشت دلار"و آقای "مهدی رضایی" بازیگر  نمایش "زندگی در یک نگاه"

بازیگر دوم

هیات داوران در این بخش دو برگزیده به طور مشترک دارد

لوح تقدیر و مبلغ  10میلیون ریال  به هر کدام از آقایان  "مجتبی مرادی" بازیگر نمایش "کالسکه ای برای خوشبختی" و" فیروز حیدرزاده " برا ی نمایش "آگهی ،فروش،استخدام"

 بازیگر اول مرد

هیات داوران در این بخش دو برگزیده به طور مشترک دارد

هیات داوران  جشنواره جایزه این بخش را شامل تندیس، دیپلم افتخار و  جایزه نقدی به مبلغ دوازده میلیون پانصد هزار ریال به هرکدام از آقایان "سعید رحیمی"  بازیگر نمایش"در شهر" و "مسعود محرابی" بازیگر نمایش "زندگی در چند نگاه تقدیم" می کند.

  کارگردانی

کاندید:ا

مجتبی مرادی برای نمایشی کالسکه ای برای خوشبختی

کژال راست بین برای نمایش پاپتی

فرامرز قلیچ خانی برای نمایش در شهر

امیر شاه علی برای نمایش زندگی در چند نگاه

هیات داوران از میان کارگردانان شرکت کننده در جشنواره آرا خود را به شرح ذیل اعلام میدارد؛

                                                                                                                              کارگردانی سوم

لوح تقدیر و مبلغ  یک میلیون و پانصد هزار ریال به کارگردان نمایش "پاپتی" خانم "کژال راست بین"

کارگردانی دوم

لوح تقدیر و مبلع 20 میلیون ریال به کارگردان نمایش" در شهر"  آقای "فرامرز قلیچ خانی"

کارگردانی اول

هیات داوران  جشنواره جایزه این بخش را شامل تندیس، دیپلم افتخار و  جایزه نقدی به مبلغ 25 میلیون ریال تقدیم می کند به آقای "امیر شاه علی" کارگردان نمایش" زندگی در چند نگاه"

کاندیدا طرح وایده:

مجتبی مرادی برای نمایش کالسکه ای برای خوشبختی

نرگس خاک کار در مسیر رفت و آمد

فرامرز قلیچ خانی برای نمایش در شهر

مسعود محرابی برای نمایش زندگی در چند نگاه

مختار محمدی برای نمایش پاپتی

هیات داوران در این بخش آرا خود را به شرح ذیل اعلام میدارد؛

طرح و ایده سوم

لوح تقدیر و مبلغ  یک میلیون و پانصد هزار ریال تقدیم می شود به " نرگس خاک کار" برای متن  نمایش "در مسیر رفت و آمد"

طرح و ایده دوم

هیات داوران در این بخش دو برگزیده به طور مشترک دارد

لوح تقدیر و مبلغ  10میلیون ریال  به هر کدام از آقایان " فرامرز قلیچ خانی" برای نمایش "زندگی در چند نگاه" و "مسعود محرابی" برای نمایش" در شهر"

طرح و ایده اول

هیات داوران  جشنواره جایزه این بخش را شامل تندیس، دیپلم افتخار و  جایزه نقدی به مبلغ 25 میلیون ریال تقدیم می کند به آقای "مختار محمدی " برای نمایش" پاپتی"

اثر برگزیده

کاندیدا

هیات داوران از میان آثار شرکت کننده در جشنواره نمایش "آگهی ،فروش، استخدام" به  نویسندگی آقای "مسعود محرابی" و کارگردانی "پروانه علی ضامنی" را  به سی و سومین جشواره بین المللی تئاتر فجر معرفی می نماید.

لازم بذکر است در اختتامیه نخستین جشنواره تئاتر خیابانی طلوع امید بهزیستی پیام وزیر

گفتنی است در نخستین جشنواره سراسری تئاتر خیابانی سازمان بهزیستی سه اثر ویژه توسط اساتید تئاتر به سفارش این جشنواره  تولید شده اند.این  آثار توسط  دکتر  قطب الدین صادقی با نمایش «اصل ۲۱» و دکتر رحمت امینی با نمایش « ویلچر» و سیروس همتی با نمایش «طا،لام،الف،قاف» اجرا شد

بر اساس این گزارش، محوطه های برج آزادی، کاخ گلستان، سبزه میدان، کاخ نیاوران، پارک شهر، پارک بعثت، تئاترشهر، خانه هنرمندان، برج میلاد، حوزه هنری، پارک ملت،پارک لاله، پارک ساعی، بوستان قائم و ولایت و همچنین فرهنگسراهای اشراق، اندیشه و شفق، کانون اصلاح و تربیت و شیرخوارگاه آمنه، مکان های اجرای جشنواره تئاتر خیابانیبودند و اختتامیه این جشنواره در

گفتنی است که در این جشنواره ۱۷۴ اثر تئاترخیابانی و ۱۸ اثر شورایی از ۲۸ استان به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که هیات انتخاب در نهایت از مجموع  نمایش های متقاضی 22 نمایش را برای این جشنواره انتخاب کرد ،که در دو بخش خیابانی و شورایی این آثار اجرا کردند.

آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب