امروز: شنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ [2024/04/20]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 57482 تاریخ انتشار: سه شنبه ۹ آذر ۱۴۰۰ ساعت ۷:۴۷:۱۰ قبل از ظهر نسخه چاپی

ارتقای کیفی دانش صنعت لبنی توسط صنایع شیر ایران:

۲ اختراع پگاه، در گروه محصول کشک و بستنی ثبت شد

خبرایران : در راستای ارتقای سلامتی، توسعه صنعت و تولید محصولات بهداشتی «فرآیند تولید صنعتی کشک خشک» و محصول «مخلوط مایع آماده ویژه تولید بستنی» به نام شرکت صنایع شیر ایران، ثبت اختراع شد.
۲ اختراع پگاه، در گروه محصول کشک و بستنی ثبت شد

به گزارش خبرایران به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شرکت صنایع شیر ایران(پگاه)، با این اختراع ریسک بالای آلودگی محصولات سنتی به میکروب‌های بیماری زا رفع و کیفیت محصولات کشک خشک و بستنی افزایش می‌یابد.   

 کشک سنتی به واسطه عدم امکان رعایت شرایط خوب بهداشتی، ریسک بالای آلودگی محصولات سنتی به میکروب‌های بیماری زا و لزوم استفاده از نمک زیاد برای افزایش ماندگاری، عدم تولید انبوه، مجاورت در هوای آزاد با مشکلات بسیاری همراه بوده که با ثبت این اختراع، امکان تولید صنعتی این محصول فراهم شد.

با تولید «مخلوط مایع آماده ویژه تولید بستنی» مشکلات زمانبر بودن تهیه فرمولاسیون بستنی در موارد خاص، مشکلات آلودگی محیطی برای تولید بستنی در کارگاه‌های سنتی و دستگاه‌های بستنی سازی و بعضا استفاده از شیر  بی‌کیفیت مرجوعی از کارخانجات با استفاده از این محصول در تولید بستنی سنتی و دستگاهی مرتغع می‌شود.

مطالب پربیننده
آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب