امروز: جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳ [2024/04/19]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 56246 تاریخ انتشار: یکشنبه ۲۸ شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۶:۱۳:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

سروش بنی علی درگفتگو با خبرایران اعلام کرد؛

فالوده بستنی مخصوص برادران بنی علی 40 سال تجربه دارد/ علت تلخ بودن آب هویج، استفاده از میوه نامرغوب و مانده است

خبرایران : بنی علی گفت : تولید فالوده بستنی مخصوص برادران بنی علی در حدود ۴۰ سال سابقه و تجربه دارد و شغل اصلی ما تولید بستنی سنتی است.
فالوده بستنی مخصوص برادران بنی علی 40 سال تجربه دارد/ علت تلخ بودن آب هویج، استفاده از میوه نامرغوب و مانده است

سروش بنی علی درگفتگو با خبرایران اظهارداشت : تولید فالوده بستنی مخصوص برادران بنی علی  در حدود ۴۰ سال سابقه و تجربه دارد و شغل اصلی ما تولید بستنی سنتی است.

وی افزود :همچنین در کنار آن بستنی حصیری، فالوده بستنی، هویج‌بستنی هم با بهترین شیر محلی و خامه خشک محلی و بهترین نوع پسته و زعفران و گلاب تولید می‌کنیم‌.

بنی علی عنوان داشت : ما در کنار تولید بستنی سنتی، آبمیوه طبیعی، معجون ویتامینه، شیرپسته هم تولید می‌کنیم.

وی ادامه داد : ما برای تولید آب هویج، میوه تازه تهیه می‌کنیم و آنرا با دقت شستشو می دهیم .

بنی علی در مورد علت تلخ بودن آب هویج خاطرنشان کرد : علت تلخ بودن آب هویج، استفاده از میوه نامرغوب و مانده است و بهتر است که آبمیوه تازه تا ۲۴ ساعت با در باز مصرف شود تا کیفیت خود را از دست ندهد. ما با توجه به شرایط کرونایی، روزانه  ۶۰ تا ۷۰ لیتر آب هویج تولید می‌کنیم.

وی در پایان سخنان خود گفت : ولی ما با توجه به وضعیت اقتصادی ناشی از کرونا، به اندازه توان مردم  پول دریافت می‌کنیم و با وجود ضرر مالی، اما مشتری را راضی نگه‌ می‌داریم.

 

 

مطالب پربیننده
آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب