خبرایران : بنی علی گفت : تولید فالوده بستنی مخصوص برادران بنی علی در حدود ۴۰ سال سابقه و تجربه دارد و شغل اصلی ما تولید بستنی سنتی است.
سروش بنی علی درگفتگو با خبرایران اظهارداشت : تولید فالوده بستنی مخصوص برادران بنی علی در حدود ۴۰ سال سابقه و تجربه دارد و شغل اصلی ما تولید بستنی سنتی است.
وی افزود :همچنین در کنار آن بستنی حصیری، فالوده بستنی، هویجبستنی هم با بهترین شیر محلی و خامه خشک محلی و بهترین نوع پسته و زعفران و گلاب تولید میکنیم.
بنی علی عنوان داشت : ما در کنار تولید بستنی سنتی، آبمیوه طبیعی، معجون ویتامینه، شیرپسته هم تولید میکنیم.
وی ادامه داد : ما برای تولید آب هویج، میوه تازه تهیه میکنیم و آنرا با دقت شستشو می دهیم .
بنی علی در مورد علت تلخ بودن آب هویج خاطرنشان کرد : علت تلخ بودن آب هویج، استفاده از میوه نامرغوب و مانده است و بهتر است که آبمیوه تازه تا ۲۴ ساعت با در باز مصرف شود تا کیفیت خود را از دست ندهد. ما با توجه به شرایط کرونایی، روزانه ۶۰ تا ۷۰ لیتر آب هویج تولید میکنیم.
وی در پایان سخنان خود گفت : ولی ما با توجه به وضعیت اقتصادی ناشی از کرونا، به اندازه توان مردم پول دریافت میکنیم و با وجود ضرر مالی، اما مشتری را راضی نگه میداریم.