امروز: شنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ [2024/04/20]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 55177 تاریخ انتشار: یکشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۰ ساعت ۱:۵۱:۱۰ قبل از ظهر نسخه چاپی

با حضور دکتر شریف ملک زاده بازار می شود؛

بررسی نقش تئوری MFT در نجات صنعت گردشگری پسا کرونا

خبرایران : نقش تئوری MFT در نجات صنعت گردشگری پسا کرونا با حضور اساتید برجسته ایرانی و خارجی 28 تیرماه در تهران برگزار می شود.
 بررسی نقش تئوری MFT در نجات صنعت گردشگری پسا کرونا

به گزارش خبرایران، در یک سال و نیم گذشته با شیوع ویروس کرونا تمام کسب و کارها به ویژه صنعت گردشگری با خسارت های هنگفتی روبرو شد و در ایران به دلیل عدم حمایت حاکمیت و ضعف زیرساخت ها میزان آسیب های کرونا به صنعت گردشگری به مراتب بیشتر از کسب و کارهای دیگر بود.
به همین دلیل نقش تئوری MFT در نجات صنعت گردشگری پسا کرونا با حضور احسان موسوی خانقاه استاد دانشگاه، دکتر کارش وارما استاد دانشگاه در انگلستان و اسپانیا، دکتر کریم برزگر نجفی رئیس شبکه مجازی دانشگاه های جهان اسلام، دکتر علی اکبر عبدالملکی رئیس کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی ایران، دکتر علی سلک غفاری رئیس پردیس بین المللی دانشگاه شریف-کیش، دکتر محمد شریف ملک زاده خالق تئوری MFT و آقای قاسم نوده فراهانی رئیس اتاق اصناف مورد بررسی قرار می گیرد.
طبق برآوردها صنعت گردشگری جهان در سال کرونایی با کاهشی ۶۰ تا ۷۰ درصدی مواجه بوده که شامل کاهش سفر ۸۵۰ میلیون تا یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون گردشگر نسبت به سال گذشته است که حدود ۹۱۰ تا ۱۲۰۰ میلیارد دلار ضرر برای صنعت گردشگری به همراه داشته و ۱۰۰ تا ۱۲۰ میلیون شغل را در صنعت گردشگری از بین برده است.
گردشگری در جهان فرصتی برای اشتغال و برای بهره مندی از توسعه همه جانبه کشور است، از این رو چندین سالی است روی تئوریی با عنوان ام اف تی و یک عنصر دیگر به سه عنصر زمان، انسان و مکان در تعریف سنتی اضافه کرده است. قبلا در گردشگری چگونگی سفر و مکان مبنا بوده، اما در حال حاضر عنصر چهارم ارتقای روح و روان انسان هم مورد توجه قرار گرفته و باعث تغییر گردشگری در جهان شده است. در واقع این تئوری با شناسایی مراکز و مناطق محلی ظرفیت آنان را شناسایی و براساس آن نسبت به توسعه مناطق اقدام می کند. این رویکرد می تواند بر مبنای خاطرات افراد باشد و آسایش روح و روان برای آنها ایجاد کند.
لازم به ذکر است که این کنفرانس روز دوشنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۰ در محل سازمان بین المللی سی تی وان در خیابان اتقلاب، پل کالج، البرز یک پلاک ۲۰ برگزار می شود.

آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب