امروز: سه شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ [2024/04/23]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 55036 تاریخ انتشار: پنج شنبه ۲ تیر ۱۴۰۱ ساعت ۹:۳:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

سجادیان بنیانگزار دیزی سنگی در منطقه طرقبه و شاندیز

خبرایران : سیدمهدی سجادیان مالک مجموعه دیزی سرای سید و پسران در منطقه جاغرق هستند و ۳۵ سال سابقه فعالیت دارند و پدر ایشان به عنوان بنیانگزار دیزی سنگی در منطقه طرقبه و شاندیز بودند و کم کم به معروفیت محلی رسید.
سجادیان بنیانگزار دیزی سنگی در منطقه طرقبه و شاندیز
سیدمهدی سجادیان مالک مجموعه دیزی سرای سید و پسران در منطقه جاغرق هستند و ۳۵ سال سابقه فعالیت دارند و پدر ایشان به عنوان بنیانگزار دیزی سنگی در منطقه طرقبه و شاندیز بودند و کم کم به معروفیت محلی رسید.
علت معروفیت این دیزی نسبت به انواع مشابه، استفاده از گوشت گوسفندی گرم و تازه، همچنین ادویه مخصوص و محصول باغات محلی است.
 
آدرس: مشهد، طرقبه، جاده ییلاقی عنبران جاغرق، روبروی جاغرق ۱۱، پلاک ۳۸
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب