خبرایران : سیدمهدی سجادیان مالک مجموعه دیزی سرای سید و پسران در منطقه جاغرق هستند و ۳۵ سال سابقه فعالیت دارند و پدر ایشان به عنوان بنیانگزار دیزی سنگی در منطقه طرقبه و شاندیز بودند و کم کم به معروفیت محلی رسید.
سیدمهدی سجادیان مالک مجموعه دیزی سرای سید و پسران در منطقه جاغرق هستند و ۳۵ سال سابقه فعالیت دارند و پدر ایشان به عنوان بنیانگزار دیزی سنگی در منطقه طرقبه و شاندیز بودند و کم کم به معروفیت محلی رسید.
علت معروفیت این دیزی نسبت به انواع مشابه، استفاده از گوشت گوسفندی گرم و تازه، همچنین ادویه مخصوص و محصول باغات محلی است.
آدرس: مشهد، طرقبه، جاده ییلاقی عنبران جاغرق، روبروی جاغرق ۱۱، پلاک ۳۸