امروز: جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳ [2024/04/19]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 53953 تاریخ انتشار: دوشنبه ۱۸ اسفند ۱۳۹۹ ساعت ۶:۲۲:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

با حضور دکتر حسن‌زاده مدیرعامل گروه هتل‌های هما؛

سمینار غذا و نوشیدنی در گروه هتل‌های هما برگزار شد

خبرایران : سمینار سه روزه غذا و نوشیدنی به میزبانی گروه هتل‌های هما در شیراز برگزار شد.
سمینار غذا و نوشیدنی در گروه هتل‌های هما برگزار شد
به گزارش خبرایران از روابط عمومی هتل‌های هما، این سمینار با حضور «دکتر جهانگیر حسن‌زاده» مدیرعامل گروه هتل‌های هما، دکتر شیریان رئیس هیات مدیره، دکتر کیانی مدیر آموزش و جمعی از مسئولین و مدیران در هتل همای شیراز برگزار شد. هدف از برگزاری این همایش، ارائه برنامه و استراتژی سال ۱۴۰۰، بررسی نقش منابع انسانی و لزوم افزایش مهارت انسانی، هماهنگی لازم برای یکپارچه‌سازی منوهای هما به روال تازه، ارزیبای نقش و چگونگی بازاریابی در بخش غذا و نوشیدنی و لزوم تغییر در قالب هما به روال تازه با اجرای کامل شیوه نامه‌های بهداشتی و ایمنی پیشگیری کووید ۱۹ بود.
سخنرانی آقایان کیانی مدیر اداره آموزش، تحقیق و توسعه گروه هتل‌های هما، پروفسور وظیفه‌دوست، آقای قدیری مشاور مدیر عامل، حاجی‌حسینی سرپرست هتل هما شیراز، مهبد مولایی، روح‌الله خدابخش و جلال زواره از اعضای کارگروه هما به روال تازه، بخش اصلی همایش بود. در این سمینار سه روزه غذا و نوشیدنی که با برنامه‌ریزی اداره آموزش، تحقیق و توسعه این گروه از هتل‌ها برگزار شد، آموزش موضوعات مختلفی پیرامون هتل‌داری و افزایش مهارت خدمت‌رسانی به مشتریان از جمله آداب معاشرت و تشریفات، طراحی منوهای جدید، اهمیت رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و توجه به ایمنی و بهداشت به عنوان اولویت اول گروه هتل‌های هما در پاندمی کرونا در دستور کار قرار گرفت.
پنل‌های آموزشی و توجیهی به صورت آنلاین و حضوری با شرکت مسئولین و مدیران غذا و نوشیدنی و اساتید حوزه بازاریابی برگزار شد و اساتید حوزه غذا و نوشیدنی، بازاریابی و بهداشت به ایراد سخن پرداختند. در این دوره‌ها اساتیدی همچون دکتر کیانی با موضوع اعتماد به نفس و مدیریت، امیرسعید حاجی حسینی سرپرست هتل هما شیراز با موضوع آداب معاشرت و اتیکت، دکتر وظیفه‌دوست با موضوع بازاریابی غذا و نوشیدنی، خانم دکتر مهدخت حاجی حسینی متخصص و کارشناس ارشد امور تغذیه با موضوع اهمیت ارزش غذایی در بخش غذا و نوشیدنی و سرکار خانم وصولی پور با موضوع شیوه نامه‌های بهداشتی هتل‌های هما در بخش غدا و نوشیدنی، پنل‌های تخصصی را برگزار کردند.
رونمایی از جدیدترین نسخه شیوه‌نامه بهداشتی و ایمنی پیشگیری از کووید ۱۹ گروه هتل‌های هما با عنوان «هما به روال تازه(Homa New Normal) » که توسط بخش آموزش گروه هتل‌های هما به سرپرستی دکتر کیانی تدوین شده، از دیگر بخش‌های این همایش سه روزه بود. گفتنی است کارگاه‌های آموزشی -سمینار مدیران غذا و نوشیدنی گروه هتل‌های هما از ۱۶ تا ۱۸ اسفند ۹۹ در هتل هما شیراز برپا شدند.
 

 



 
 
 
 

 

آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب