امروز: شنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ [2024/04/20]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 53064 تاریخ انتشار: سه شنبه ۱۶ دی ۱۳۹۹ ساعت ۲:۱۱:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

تشکیل دومین نشست تخصصی فرآیند اجتماعی شدن در منطقه21

خبرایران : برای دومین بار طی هفته گذشته، نشست تخصصی فرآیند اجتماعی شدن شهرداری منطقه21 با محوریت بررسی مسائلی از جمله «مناسب سازی معابر، بوستان ها و ساختمان ها؛ فضاهای بی دفاع شهری و کمیته نما» و با حضور دکتر نژادبهرام عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر تهران برگزار شد.
تشکیل دومین نشست تخصصی فرآیند اجتماعی شدن در منطقه21

به گزارش خبرایران از روابط عمومی شهرداری منطقه21، رضا رجب زاده شهردار ورودی غربی پایتخت در این جلسه گفت: توجه به حقوق قشر معلولین بسیار مهم است و نکته مهم تر فعال شدن سمن ها و کانون های معلولین در منطقه21 است تا بتوانند در کنار مدیریت شهری راهکارهای مطلوب ارائه دهند.

وی ادامه داد: مجموعه مدیریت شهری منطقه21 از پیشنهادات معلولین به گرمی استقبال می کند و از اعضای کانون معلولین محله ها نیز خواهشمندیم پروژه های مناسب سازی عملیاتی را پیشنهاد دهند.

رجب زاده تاکید کرد: من بعد هیچ پروژه دیگری در منطقه21 افتتاح نخواهد شد مگر اینکه مناسب سازی برای عبور و مرور راحت توان یابان صورت پذیرد.

زهرا نژادبهرام عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر تهران در ادامه افزود: اگر طرح جامع مناسب سازی معابر منطقه21 با تکیه بر برنامه جامع مناسب سازی شهر تهران تا پایان دی ماه آماده شود، نوید اتفاقات خوشی برای معلولین گرانقدر را در پی خواهد داشت.

وی در ادامه اشاره کرد: از مجموع 58بوستان، 32بوستان در منطقه21 مناسب سازی شده که البته تفاوتی بین دستورالعمل ها و استانداردها وجود دارد، به همین دلیل می بایست امضاء معلولین برای تمامی مناسب سازی ها ایجاد شود چراکه آنان تضمین کننده کارایی این قبیل اقدامات هستند.

عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: همین 32بوستانی که در منطقه21 مناسب سازی شده اند، می بایست با نظر خود معلولین و کارشناسان مورد رفع نواقص احتمالی و تکمیل قرار گیرند و همین اقدام می تواند تا پایان سال جاری در دستورکار مدیریت شهری منطقه قرار گیرد.

نژادبهرام درخصوص فضاهای بی دفاع شهری و بافت های فرسوده گفت: مبحث فضاهای بی دفاع شهری در منطقه21 که حدود 10درصد بافت مسکونی دارد، بسیار حیاتی است؛ به نظر بنده در هر محله فراخوانی داده شود در قالب نصب بنرهای اطلاع رسانی که شهروندان درصورت تمایل در شناسایی نقاط ناامن و بی دفاع شهری یاری گر مدیریت شهری منطقه21 باشند.

رجب زاده در ادامه افزود: هم اکنون فرآیند اجتماعی شدن در شهرداری تهران با جدیت درحال دنبال شدن است؛ یکی از مولفه های اساسی انقلاب اسلامی حکومت مردم بر مردم بود، همین تمرین دوجانبه دموکراسی است که نظر شهروندان را می تواند در توسعه امور مرتبط با شهر توسعه و گسترش دهد.

عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر تهران در حوزه کمیته نما افزود: نما؛ هویت شهر است. کمیته های نما در مناطق می بایست با طراحان و معماران جلسات مستمر داشته باشند و دیدگاه های مجموعه شهرداری را برای شهروندان در حوزه نما تشریح کنند تا آنان نیز با مدیران شهری همراه و همدل شوند.

رجب زاده همچنین با بیان اینکه شهرداری یکی از مردمی ترین سازمان ها در کشور است، افزود: هر محله ویژگی های خاص خود را دارد و همین هویت ها موجب ایجاد حس تعلق مکانی شده و از مهاجرت ها جلوگیری می شود.

لازم به ذکر است؛ در این جلسه احمدزاده قهرمان پاراالمپیک ساکن تهرانسر، شیرزادی مدیرعامل انجمن تخصصی معلولین ایران و رضایی دبیر دبیران منطقه21 به بیان دغدغه ها و درخواست های معلولین پرداختند.

در پایان نیز از تمامی افرادی که در حوزه مسئولیت های اجتماعی و امور مرتبط با توان یابان و خیریه در سطح منطقه21 فعال هستند، با اهدای لوح یادبود تجلیل شد.

 

آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب