امروز: جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳ [2024/04/19]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 42084 تاریخ انتشار: پنج شنبه ۲۸ شهریور ۱۳۹۸ ساعت ۲:۵۳:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

سرپرست معاونت صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت خبر داد؛

تشکیل کارگروه تخصصی طلا وجواهرات در وزارت صمت

سرپرست معاونت صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت از تشکیل کار گروه و میز تخصصی طلا، جواهرات و فلزات گرانبها با حضور اتحادیه ها و تشکل ها در وزارت صنعت، معدن و تجارت خبرداد.
تشکیل کارگروه تخصصی طلا وجواهرات در وزارت صمت

به گزارش خبرایران به نقل از شاتا، هم اندیشی انجمن ها و تشکل های فعال در زمینه طلا، فلزات گرانبها و سنگ تزیینی صبح امروز(پنج شنبه) با حضور عضو محترم مجمع تشخیص مصلحت و رئیس گروه اقتصادی معاونت بررسی دفتر مقام معظم رهبری تشکیل شد.

مهدی صادقی نیارکی دراین نشست با اعلام این خبر بیان کرد: نگاه ما در وزارت صنعت معطوف به مباحث کلان اقتصاد توسعه و زنجیره های ارزش است و از این رو مباحث مطرح شده در جلسات تخصصی باید تبدیل به اقتصاد و مزیت های اقتصادی شود.
او با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در پیشرفت اقتصادی کشور افزود: نگاه به ظرفیت های درون که جز تاکیدات مقام معظم رهبری است از راهبردهای اصلی وزارت صنعت ، معدن و تجارت است ولی همانطور که ایشان تاکید به درون زایی اقتصاد دارند، بر برونگرایی و توسعه صادرات غیر نفتی توجه ویژه دارند.
وی درادامه به تبیین وضعیت صنعت فلزات گرانبها پرداخت وبا پیشنهاد تشکیل کارگروهی فرا ازاتحادیه ها در حوزه این فلزات گفت: کارگروهی متشکل از صاحب نظران زنجیره صنعت فلزات گرانبها اعم از حوزه طراحی، ماشین آلات، صادرات ،ساخت طلا و جواهر و بازاریابی فرا از تشکل ها و اتحادیه ها شکل بگیرید تا چشم انداز ها و راهبردهای این صنعت با همکاری صنف و انجمن ها آنها تهیه شود.
صادقی نیارکی با اشاره به اهمیت طلا و جواهر در اقتصاد کشور گفت: پیشنهاد می شود مرکزی مستقل تشکیل شود که همه اضلاع فلزات گرانبها نظیر طلا ،جواهرات و سنگ ها و حتی صادرات و فروش در آنها تجمیع شود تا تحقق سند راهبردی این صنعت تسریع بشود.
سرپرست معاونت امور صنایع بیان کرد: ارتباط خوبی میان دولت و سایر قوا وجود دارد و از این ظرفیت می توان برای بلوغ کامل صنعت و برطرف کردن سنگلاخ ها و موانع استفاده کرد.
او پیشنهاد داد که از ظرفیت های دانشگاه و صنعت باید به صورت همرافزا استفاده شود تا سند و چشم انداز صنعت طلا و جواهر با محوریت مطالعات در کشور تهیه شود.

آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب