مهندس نغمه نظری مدیر شیلات استان تهران گفت: سرانه مصرف آبزیان در تهران و کشور بسیار پایین است و برای شهر تهران با این جمعیت عدد ۱۰.۴ درصد مصرف بسیار پایین است. درچند سال اخیر براساس سیاستهای اتخاذ شده سازمان شیلات ایران و به تبع در جهاد کشاورزی و شیلات تهران دنبال میکنیم افرایش سرانه مصرف آبزیان است
به گزارش خبرنگارخبرایران، مهندس نغمه نظری مدیر شیلات استان تهران در همایش ملی تغذیه، داروهای ارگانیک، آبزیان، تجهیزات پزشکی و آمادگی جسمانی دررژیم درمانی که صبح امروز پنجشنبه 31 مرداد ماه 1398 درتالارهمایشهای بینالمللی شهرداری تهران دربوستان گفتگو برگزارشد، اظهارداشت: شیلات علاوه بر اینکه بحث تولید انواع آبزیان پرورشی و دریایی را دنبال میکند رسالت دیگری بویژه در شهر تهران به عهده دارد که آن هم افزایش سرانه مصرف آبزیان است.
مدیر شیلات استان تهران تصریح کرد: سرانه مصرف آبزیان در تهران و کشور بسیار پایین است و برای شهر تهران با این جمعیت عدد ۱۰.۴ درصد مصرف بسیار پایین است. درچند سال اخیر براساس سیاستهای اتخاذ شده سازمان شیلات ایران و به تبع در جهاد کشاورزی و شیلات تهران دنبال میکنیم افرایش سرانه مصرف آبزیان است.
وی خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه یکی از مشکلات در مصرف آبزیان نگرانی طبخ آبزیان مختلف است اقدامات زیادی از جمله آشنایی مردم بویژه بانوان با روشهای طبخ آبزیان صورت گرفت و شعار «ماهی غذای سلامتی» چندین سال است که در شیلات مطرح میشود و از مشاوران تغذیه میخواهیم تا به بیماران خود رژیم غذایی دارای آبزیان را توصیه کنند.
مهندس نظری ابرازداشت: برای اینکه مردم بیشتر از آبزیان استفاده کند چندین بازارچه تخصصی آبزیان در میادین مختلف در حال افتتاح است و اولین بازارچه تخصصی در میدان جلال راه اندازی شد و خدمات مختلفی برای آشنایی مردم و آبزیان ارایه داده میشود.
وی درپایان سخنان خود گفت: شیلات استان تهران نماینده استانهای مختلف کشور است و عرضه محصولات آنها در تهران و استانهای دیگر را بر عهده دارد. در خود استان تهران نیز امسال حدود ۷ هزار تن ماهیهای سردابی مانند قزل آلا تولید خواهد شد و تلاش ما این است که مصرف آبزیان بیشترو بهتر از سوی مردم انجام گیرد.