امروز: جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ [2024/04/26]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 28195 تاریخ انتشار: چهارشنبه ۲ اسفند ۱۳۹۶ ساعت ۵:۷:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

رئیس بیمارستان قلب شهید رجایی درنشست خبری اعلام کرد؛

ششمین کنگره مشترک متخصصان قلب وعروق ایران بزرگترین همایش‌ ایران است/بهترین متخصصان قلب وعروق جهان ایرانی هستند/مخالف سرمایه‌گذاری درزمینه تجهیزات پزشکی نیستیم/اولویت پیوند قلب بیماران داخل کشورهستند/ سالیان بیش از۷۰ هزار آنژیوپلاستی درایران انجام می

خبرایران: دکتر فریدون نوحی رئیس انجمن قلب و عروق ایران گفت: اولویت پیوند قلب بیماران داخل کشور هستند و در برخی از مناطق دنیا هزینه انجام یک پیوند قلب حدود یک میلیارد تومان برآورد می‌شود که ما در کشور با مبلغی حدود ۱۵۰ الی ۲۰۰ میلیون تومان پیوند قلب را انجام می‌دهیم
ششمین کنگره مشترک متخصصان قلب وعروق ایران بزرگترین همایش‌ ایران است/بهترین متخصصان قلب وعروق جهان ایرانی هستند/مخالف سرمایه‌گذاری درزمینه تجهیزات پزشکی نیستیم/اولویت پیوند قلب بیماران داخل کشورهستند/ سالیان بیش از۷۰ هزار آنژیوپلاستی  درایران انجام می

به گزارش خبرنگارخبرایران، نشست خبری «ششمین کنگره مشترک متخصصان قلب و عروق ایران» بعد از ظهر امروز چهارشنبه ۲ اسفند ماه 1396 با حضور«دکتر فریدون نوحی» رئیس بیمارستان قلب شهید رجایی و رئیس انجمن قلب و عروق ایران و رئیس ششمین کنگره، اعضای کنگره ،«دکترمحمدعلی یوسف نیا» رییس انجمن جراحان قلب ایران، «دکتراحمد امین» رییس انجمن نارسایی قلب ایران و اصحاب رسانه در محل انجمن قلب و عروق ایران واقع در بیمارستان قلب شهید رجایی تهران برگزار و دراین نشست خبری «دکتر فریدون نوحی» رئیس بیمارستان قلب شهید رجایی ورئیس انجمن قلب وعروق ایران اظهارداشت: درکنگره امسال ۱۰انجمن از متخصصان قلب وعروق کشور حضورخواهند داشت و گردهمایی این انجمن‌ها در یک همایش می‌تواند از برگزاری سمینارهای مختلف جلوگیری به‌عمل آورد و باعث کاهش هزینه‌ها شود.

 وی تصریح کرد: امسال در«ششمین کنگره مشترک متخصصان قلب و عروق ایران» به عنوان یکی از بزرگ‌ترین همایش‌های کشوربیش از ۴ هزار نفر از متخصصان شرکت خواهند کرد و همچنین میهمان‌هایی از کشورهای آسیایی و اروپایی شرکت خواهند داشت .

 دکتر نوحی خاطرنشان کرد: امسال در کنگره انجمن‌های بیهوشی، قلب، فیزیوتراپیست‌های فعال در زمینه قلب و عروق، انجمن نارسایی و سایر دیگر انجمن‌ها شرکت خواهند کرد که امیدواریم حاصل این همایش به پیشگیری از بروز بیماری‌های قلبی و عروقی و درمان این بیماری‌ها کمک کنند.

وی عنوان داشت: پیشرفت‌های قلبی در کشور ما به حدی است که پابه‌پای سایر کشورهای جهان در حال انجام درمان بیماری‌های قلبی و عروقی هستیم و ما بر اساس اولویت‌های کشور عمل می‌کنیم و مرگ و میر بیماران قلبی از نظر مقایسه با سایر کشورهای جهان نه تنها برابری نمی‌کند، بلکه در برخی از زمینه‌های بیماری‌های قلبی و عروقی درمان در کشور ما بهتر انجام شده و مرگ و میر از میانگین جهانی کمتر است.

رئیس بیمارستان قلب شهید رجایی ابرازداشت: در همه جای جهان به این اندازه که متخصصان قلب و عروق ایران با انجام عمل‌های جراحی به حجم زیاد بیماران مواجه هستند، روبرو نبوده و این در حالی است که بهترین متخصصان قلب و عروق در جهان ایرانی هستند و انجام کارهای پزشکی به‌خصوص درمان بیماری‌های قلب و عروق نیازمند تکنولوژی‌های پیشرفته است و اگر ما در برخی از زمینه‌های درمانی ورود نمی‌کنیم بر این باوریم که ابتدا باید تکنولوژی آن فراهم شود.

وی درمورد کمبود تجهیزات پزشکی در زمینه درمان بیماری‌های قلبی و عروقی هم ادامه داد: خوشبختانه تا این لحظه با مشکل جدی در زمینه تجهیزات پزشکی و تهیه اسپندهای قلبی مواجه نشده‌ایم اما باید توجه کنیم که بدهی بیمه‌ها و طلب مراکز تجهیزات پزشکی از بیمارستان‌ها ممکن است در آینده مشکلاتی را در این زمینه ایجاد کند.

دکتر نوحی افزود: برخی از شرکت‌های تجهیزات پزشکی اعلام کرده‌اند که بیش از ۳ هزار میلیارد تومان از مراکز درمانی طلب دارند. وی در خصوص آمار جراحی قلب در کشورمان، بیان داشت: آمار دقیقی از تعداد جراحی‌های قلب در کشور در دسترس نیست اما حدوداً سالانه ۶۰ الی ۷۰ هزار جراحی قلب در کشور انجام می‌شود که از این تعداد ۶ هزار عمل در مرکز درمانی قلب شهید رجایی صورت می‌گیرد.

رئیس انجمن قلب و عروق ایران ادامه داد: خوشبختانه با پیشرفت‌هایی که در زمینه درمان بیماری‌های قلب و عروق صورت گرفته است، تعداد عمل‌های باز بسیار کاهش یافته و اکثر عمل‌ها به صورت بسته و از طریق پوست انجام می‌شود و متخصصان گروه داخلی قلب و متخصصان بیماری‌های قلب کودکان و سایر گروه‌های پزشکی در پیشرفت این روش‌های درمان نقش به‌سزایی داشته‌اند و اگر آنها نبودند نمی‌توانستیم به‌آسانی پاسخگوی این حجم از بیماران باشیم.

وی افزود: در سال بیش از ۶۰ الی ۷۰ هزار آنژیوپلاستی در مراکز درمانی کشور انجام می‌شود و ضایعات و سوراخ‌هایی که برای درمان بیماری‌های قلبی به وجود آمده از طریق پوست ترمیم می‌شوند و خوشبختانه در حال حاضر جراحیهای قلب در کشور به صورت معمول انجام شده اما باید توجه داشته باشیم این نوع جراحی نیازمند یک فرد دهنده و یک فرد گیرنده است که باید آنها از لحاظ تطابق خونی با یکدیگر یکسان باشند تا عمل با موفقیت انجام شود.

 دکتر نوحی اضافه کرد: باید به این نکته توجه داشته باشیم که انتقال قلب آسیب‌دیده از شهرهای دیگر به پایتخت و یا سایر شهرهایی که نیازمند قلب هستند، بسیار پرهزینه است و انجام پیوند قلب کودکان کار بسیار بزرگی بوده است که در مرکز قلب شهید رجایی صورت گرفته و در سال گذشته توانستیم حدود ۳۰ پیوند قلب داشته باشیم که این موضوع نشان‌دهنده جایگاه خوب این بیمارستان در این زمینه است.

رئیس ششمین کنگره مشترک قلب و عروق ایران درخصوص اهمیت تولید تجهیزات و وسایل موردنیاز بیماران در داخل کشور، بیان داشت:‌ در این بحث باید به اولویت‌های کشور توجه شود. باید در نظر داشته باشیم که در مواقعی نیاز کشور به حدی نیست که در زمینه یک تکنولوژی پیشرفته گران‌قیمت سرمایه‌گذاری کنیم که در این مواقع تهیه این تجهیزات از خارج از کشور به ‌صرفه‌تر است.

وی گفت:‌ ما مخالف سرمایه‌گذاری در زمینه تجهیزات پزشکی نیستیم و معتقدیم محققان و مهندسان ما باید بیشتر به مباحث پزشکی نزدیک شوند تا تولید داخل رونق بگیرد و این ظرفیت را ایجاد کنیم که تجهیزات پزشکی در داخل کشور تولید شود و حتی بتوانیم در راستای ارزآوری برای کشور آنها را صادر کنیم.

دکتر نوحی درمورد مراجعه بیماران خارجی برای انجام عمل پیوند قلب در کشور ایران هم عنوان داشت: بسیاری از کشورهای همسایه پیوند قلب انجام نمی‌دهند و یکی از کشورهای عربی برای اولین بار توانست در زمینه پیوند قلب فعالیت کند که آن هم با کمک یکی از متخصصان آمریکایی صورت گرفت و ما از نظر قانونی وقتی بیمارانی در کشور خودمان در انتظار پیوند قلب هستند، به خودمان اجازه نمی‌دهیم که بیماران سایر کشورها برای انجام عمل پیوند به ایران مراجعه کنند. هرچند که متقاضیان زیادی در این زمینه وجود دارد.

وی افزود: اولویت پیوند قلب بیماران داخل کشور هستند و در برخی از مناطق دنیا هزینه انجام یک پیوند قلب حدود یک میلیارد تومان برآورد می‌شود که ما در کشور با مبلغی حدود ۱۵۰ الی ۲۰۰ میلیون تومان پیوند قلب را انجام می‌دهیم و خوشبختانه ما با مؤسسه رویان در زمینه سلول‌های بنیادی همکاری خوبی داریم اما در این زمینه باید محتاطانه عمل کرد و توقع زیادی برای بیماران ایجاد نکنیم.

دکتر نوحی در پایان سخنان خود گفت: سلول‌های بنیادی نقش تعیین کننده و مهمی را در آینده پزشکی کشور ایفا می‌کنند اما استفاده از این سلول‌ها در مرحله تحقیقات قرار دارد و باید بررسی‌های بیشتری در این زمینه صورت گیرد.

 

دکترامین : قلب مصنوعی می تواند لیست بیماران در انتظار پیوند را کاهش دهد

دکتراحمد امین  رییس انجمن نارسایی قلب ایران نیز در این نشست خبری اظهارداشت: مرکز قلب و عروق شهید رجایی با پژوهشکده رویان برای استفاده از سلول های بنیادین همکاری دارد که این همکاری از حدود 6 سال پیش آغاز شده است.

رییس انجمن نارسایی قلب ایران تاکید کرد: قلب مصنوعی می تواند لیست بیماران در انتظار پیوند را کاهش دهد و ضرورت دارد تا مورد حمایت شرکت های بیمه ای قرار گیرد  هر چند پس از کار گذاشتن قلب مصنوعی، همواره باید توسط یک تیم مورد بررسی قرار گیرد.

وی گفت: امیدواریم همکاران و سایر سازمان های بیمه گر به یاری بیماران بیایند تا بتوانند از قلب مصنوعی استفاده کنند.

                                                         

دکتریوسف نیا: ایران امروز با مشکل جراح قلب روبه رو نیست

دکترمحمدعلی یوسف نیا رییس انجمن جراحان قلب ایران نیز درادامه این نشست خبری اظهارداشت: جراحی قلب هر روز شاهد تغییر جدیدی است و امکاناتی که در این زمینه هر روز شاهد آن هستیم، منجر به تشخیص دقیق تر و جراحی بهتر می شود.

رییس انجمن جراحان قلب ایران ابرازداشت: ایران امروزبا مشکل جراح قلب روبه رو نیست، هرچند جراحی قلب رشته سنگینی است و جوانان به علاقه کمتری به فعالیت در این رشته از خود نشان می دهند.

 

بنابراین گزارش، ششمین کنگره مشترک قلب و عروق ایران، از ۸ تا ۱۱ اسفند ماه سالجاری، در سالن همایشهای بیمارستان قلب شهید رجایی تهران برگزار می گردد.

مطالب پربیننده
آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب