امروز: سه شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ [2024/04/23]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 26479 تاریخ انتشار: یکشنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۵:۳۱:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

با حضور معاون جهاد دانشگاهی و رئیس سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان؛

واحدهای فناور و کارآفرین مرکز رشد رویش معرفی شدند

خبرایران: واحدهای برتر فناور و کارآفرین مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهی (رویش) با حضور معاون جهاد دانشگاهی و رئیس سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان معرفی شدند.
واحدهای فناور و کارآفرین مرکز رشد رویش معرفی شدند

به گزارش خبرایران از روابط عمومی مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهی (رویش) در این مراسم که در محل پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهی برگزار شد دکتر محمد صادق بیجندی معاون جهاد دانشگاهی و رئیس سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان این نهاد طی سخنانی با تاکید بر اهمیت توجه به فناوری و تجاری سازی فناوری گفت: توجه به فناوری و کارآفرینی نیاز اصلی کشور بویژه در زمینه اشتغال دانش آموختگان است.

رئیس سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان از جهاد دانشگاهی به عنوان یکی از نهاد های پیشرو در زمینه توجه به فناوری و تجاری سازی یاد کرد و اظهار داشت: واحدهای مختلف علمی و تخصصی جهاد دانشگاهی از نخستین واحدهایی بودند که الفبای توجه به ایجاد واحدهای فناور و شرکت های دانش بنیان و دانشگاهی را بنیان نهادند.

دکتر بیجندی مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهی (رویش) را  از افتخارات جهاد دانشگاهی و کشور عنوان کرد و افزود: این مرکز از اولین مراکز رشد کشور و یکی از مراکز رشد پیشرو در زمینه توجه به فناوری بویژه فناوری اطلاعات و تاسیس و تقویت واحدهای فناور و کارآفرین در زمینه آتی و آی سی تی است و نقش موثری در اشتغال فارغ التحصیلان این حوزه ایفا نموده است.

وی بر تقویت و توسعه مراکز رشد و پارک های علم و فناوری جهاد دانشگاهی تاکید کرد و اعلام کرد: علاوه بر توسعه این مراکز توجه به موضوع کارآفرینی و توسعه استارت آپ ها از اولویت های فعالیت جهاد دانشگاهی در کمک به اشتغال دانش آموختگان و توسعه اقتصاد دانش بنیان است.

در این مراسم که با اهدای جوایز و گرنت علمی و آموزشی و کارآفرینی همراه بود همچنین دکتر حبیب اله اصغری رئیس مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهی (رویش) بر توسعه شرکت های فناور و دانش بنیان کارآفرین تاکید کرد و اعلام کرد: جهاد دانشگاهی از واحدهای فناور و کارآفرین حمایت می کند.

دکتر اصغری مشکل اصلی شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور در کشور را مساله بازار عنوان کرد و اظهار داشت: محور اصلی توجه و فعالیت مرکز رشد رویش جهاد دانشگاهی موضوع بازار و توجه مساله بازاریابی در شرکت های فناور و دانش بنیان است.

وی از فعالیت 10 شرکت دانش بنیان در این مرکز رشد خبر داد و اعلام کرد: خوشبختانه ایده ها و طرح های خوبی در این مرکز به ثمر نشسته و تلاش می کنیم از طریق ارائه تسهیلات و دیگر حمایت های مورد نیاز این واحدها  برای موفقیت آن ها تلاش کنیم.

در این مراسم 12 شرکت فناور و دانش بنیان تجربیات و بوم مدل کسب و کار خود را در حضور داوران و منتور های برجسته عرصه علم و فناوری ارائه کردند و طی این برنامه یک روزه سه شرکت برتر فناور و کارآفرین مرکز رشد رویش معرفی و جوایز و گرنت های خود را دریافت کردند.

شرکت های دانش بنیان و فناور نویسا داده پاسارگاد(خبریو) به مدیریت سعید ابراهیمیان، شرکت ایران هاروست به مدیریت سام صفوی و شرکت مهندس پیشگان آزمون افزار پایدار به مدیریت محمد ولی زاده به عنوان واحدهای فناور و کارآفرین معرفی شدند.

مهندس مهدیه رضایی دبیر اجرایی این برنامه نیز گفت: این برنامه با ارائه ها و پرسش و پاسخ های بیست دقیقه ای با حضور داوران مطرح حوزه فناوری اطلاعات برگزار شدو تلاش شد نهایت دقت در داوری ها به صورت تخصصی لحاظ شود.

 

 

آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب