امروز: پنج شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ [2024/04/25]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 18558 تاریخ انتشار: چهارشنبه ۲۶ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۳:۱:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

برگزاری نشست نحوه مشارکت سازمان‌های مردم‌نهاد در ارتقای سلامت استان سیستان و بلوچستان

خبرایران: نشست نحوه مشارکت سازمان‌های مردم‌نهاد در ارتقای سلامت استان سیستان و بلوچستان صبح امروز، چهارشنبه، 26 آبان در محل معاونت اجتماعی وزارت بهداشت به ریاست دکتر سید محمدهادی ایازی برگزار شد.
برگزاری نشست نحوه مشارکت سازمان‌های مردم‌نهاد در ارتقای سلامت استان سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرایران از پایگاه معاونت اجتماعی وزارت بهداشت؛ صبح امروز، چهارشنبه، 26 آبان 1395، در محل معاونت اجتماعی وزارت بهداشت و به ریاست دکتر سید محمدهادی ایازی، نشست نحوه مشارکت سازمان‌های مردم‌نهاد در ارتقای سلامت استان سیستان و بلوچستان برگزار و دراین نشست دکتر مصطفا جمالی، مدیرکل سازمان‌های مردم‌نهاد سلامت؛ دکتر ایرج ضاربان، رییس دانشکده علوم پزشکی ایرانشهر، و گردانندگان سازمان‌های غیردولتی ملی فعال نیز حضور داشتند.

نخست دکتر جمالی در خصوص ویژگی‌های منحصر به فرد سیستان و بلوچستان و لزوم فعالیت بیش‌تر سازمان‌های مردم‌نهاد در این استان سخن گفت. او تاکید کرد که دانشگاه‌ها موظف به همکاری با موسسات غیردولتی شده‌اند. هم‌چنین بایستی از تجارب جهانی در این زمینه بهره برد.

سپس دکتر ایازی نیز با سپاس‌گزاری از حضور گروه‌ها در این نشست، ضمن تشریح ضرورت مشارکت سازمان‌های غیردولتی در استان‌های کشور به ویژه در استان‌های محروم، از موسسه محکم به دلیل اقدامات بسیار خوب و حضور در استان سیستان و بلوچستان تشکر و قدردانی کرد.

در ادامه دکتر حسین طاهری، رییس هیات امنای مؤسسه محکم، گزارشی از سفر به این استان و هماهنگی‌های انجام شده ارایه کرد.

دکتر ایرج ضاربان، رییس دانشکده علوم پزشکی ایرانشهر، نیر با شرح وضعیت استان خواستار رسیدگی ویژه و حضور فعال سازمان‌های غیردولتی شد. وی ادامه داد که باید دست در دست هم و با برنامه‌ریزی مشکلات را برطرف کنیم و می‌بایست خیریه‌های این استان را توانمند کنیم.

دکتر قاسم، مدیر انجمن مقابله با گرسنگی، در این نشست گفت: 7 استان کشور در وضعیت ناامنی غذایی قرار دارند که استان سیستان و بلوچستان در رأس آن‌ها قرار دارد.

سپس نشست با بحث و گزارش سازمان‌های غیردولتی حاضر در مورد فعالیت‌ها و توانمندی‌های این سازمان‌ها و کمک‌هایی که در این استان می‌توانند انجام دهند، ادامه یافت.

در پایان دکتر جمالی به جمع‌بندی مطالب مطروحه پرداخت و قرار شد در نشست بعدی ظرف حداکثر 2 ماه آینده، نمایندگان استان سیستان و بلوچستان از سوی وزارت بهداشت دعوت شوند و مسوولان سازمان‌های غیردولتی نیز در استان در قالب شبکه‌های هم‌سنخ، حضور میدانی داشته باشند.

انجمن اطلاع‌رسانی دیابت گابریک، انجمن ام اس ایران، انجمن اهدای عضو ایرانیان، انجمن آلزایمر ایران، انجمن تالاسمی ایران، انجمن حمایت از بیماران سوخته (ققنوس)، انجمن حمایت از بیماران کلیوی، انجمن حمایت از مبتلایان به دیستروفی، انجمن خیریه اوتیسم ایران، انجمن سکته مغزی ایران، انجمن صرع ایران، کانون هموفیلی ایران، موسسه حمایت از بیماران هموفیلی و ترومبوفیلی ایرانیان (مهتا)، موسسه حمایت از کودکان با ناهنجاری‌های مادرزادی (محکم)، موسسه محک، موسسه خیریه بهنام دهش‌پور، بنیاد علوی و بنیاد برکت از جمله حاضران نشست نحوه مشارکت سازمان‌های مردم‌نهاد در ارتقای سلامت استان سیستان و بلوچستان بودند که برای بررسی وضعیت تشکیل شعبه در مناطق مختلف این استان؛ حمایت ویژه مردم منطقه با روی‌کرد محرومیت‌زدایی؛ پیش‌گیری از بروز بیماری‌های تحت پوشش سازمان‌های غیردولتی؛ آموزش جامعه عمومی و متخصصین مرتبط تشکیل شده بود.

آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب