امروز: پنج شنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ [2025/05/01]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 9045 تاریخ انتشار: پنج شنبه ۷ اسفند ۱۳۹۳ ساعت ۳:۵:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

محمدهاشم بت شکن اعلام کرد؛

بانک مسکن باید نقش ویژه برای تامین مالی بخش مسکن داشته باشد/ باید تدابیری برای تامین مالی مسکن بیندیشیم

خبرایران: مدیر عامل بانک مسکن با تاکید بر اینکه، بانک مسکن باید نقش ویژه و پیشرو برای تامین مالی بخش مسکن مردم ایفا کند گفت: اگر این بانک بعنوان نهاد تامین مالی مسکن و یک بانک توسعه ای و تخصصی طبق اصل 44 قانون اساسی در این خصوص نقش اساسی داشته باشد، در بازار پول و بازار سرمایه ماموریت اصلی خویش را تحقق بخشیده است.
بانک مسکن باید نقش ویژه برای تامین مالی بخش مسکن داشته باشد/ باید تدابیری برای تامین مالی مسکن بیندیشیم

به گزارش خبر ایران از بانک مسکن، محمدهاشم بت شکن در خصوص تسهیلات مسکن با اشاره به ماهیت بلند مدت تسهیلات، ماهیت تعهدی سپرده ها، سهم بالای هزینه تامین مسکن در سبد بودجه ای خانوارهای متوسط جامعه گفت: الزام به تقسیط بلند مدت تسهیلات مسکن به طور حتم نیازمند تجهیز منابع به شکل بلند مدت و ارزان قیمت و همچنین تنوع ابزارها و نهادهای مختلف تامین مالی برای اقشار هدف است.

وی افزود: این ویژگی های متمایز بخش مسکن است که باید تدابیری برای تامین مالی مسکن بیندیشیم که همه این ویژگی های خاص را شکل دهد.

بت شکن با بیان اینکه، تامین مالی مسکن در طول زمان باید در دسترس آحاد مردم باشد، ادامه داد: بخش مسکن به دلیل ارتباط گسترده پسین و پیشین، اقتصاد کشور را به دلیل متغیرهای کلان و همچنین اقتصاد بخش، خانوار و بانک را تحت تاثیر قرار می دهد لذا این مسائل اهمیت تامین مالی مسکن و استراتژی های آن را دو چندان می کند.

وی همچنین سابقه 76 ساله بانک مسکن در حوزه تامین مالی بخش مسکن خانوار را مورد توجه قرار داد و گفت: بانک مسکن قصد دارد ابزارها و نهادهای تامین مالی که به شکل طبیعی در سال های قبل ایجاد شده و به دلایلی این ابزارها ادغام شده و یا کارکردهای خود را از دست داده باشد را مجددا احیا کند و این امر با همکاری وزارت راه و شهرسازی و بانک مرکزی و وزارت اقتصاد دنبال خواهد شد.

بت شکن افزود: بانک مسکن سعی خواهد کرد با نهاد سازی و ابزارسازی جدید و ارایه به مراجع بالاتر همچون بانک مرکزی و وزارت اقتصاد، بعنوان یک بانک دولتی کارکرد توسعه ای خود را ایفا کند و انجام این امر نیازمند بازبینی در بعضی روش ها و مقررات و نگاه های متفاوت بانک مرکزی است.

 

 

آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب