امروز: چهارشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ [2025/04/30]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 8209 تاریخ انتشار: جمعه ۱۹ دی ۱۳۹۳ ساعت ۱۱:۸:۱۰ قبل از ظهر نسخه چاپی

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهر تهران خبر داد؛

مرگ یک خانواده ۳ نفره در منزل/دودکش غیر استاندارد بخاری عامل مرگ

خبرایران: سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهر تهران از مرگ خاموش یک خانواده سه نفره به دلیل انتشار گاز مونوکسید کربن خبر داد.
مرگ یک خانواده ۳ نفره در منزل/دودکش غیر استاندارد بخاری عامل مرگ

سید جلال ملکی در گفتگو با فارس، درباره گازگرفتگی یک خانواده در منزل مسکونی اظهار داشت:‌در ساعت 18:42 دقیقه روز گذشته گازگرفتگی در منزلی واقع در بلوار ابوذر خیابان بهشتی به سامانه آتش‌نشانی شهر تهران اعلام و ماموران ایستگاه 24 به محل حادثه اعزام شدند.

وی ادامه داد:‌ با حضور آتش‌نشانان در محل حادثه، مشاهده شد در طبقه اول یک ساختمان 5 طبقه 10 واحدی که حدود 65 مترمربع بود، گاز مونوکسید کربن منتشر شده و پیش از رسیدن آتش نشانان همسایه‌ها در را باز کرده و با وضعیت بیحال یک خانواده 3 نفره مواجه شدند.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهر تهران افزود: آتش‌نشانان بلافاصله پس از ایمن‌سازی لازم این خانواده سه نفره که یک مرد 30 ساله، خانم 25 ساله و پسربچه 6 ساله بودند را تحویل عوامل اورژانس دادند که مشخص شد متاسفانه هر سه نفر جان خود را از دست دادند.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهر تهران اظهار داشت: نصب دودکش آکاردئونی و نبود کلاهک H علت اصلی انتشار این گازها بوده است.

ملکی بیان داشت: در ساعت 19:54 دقیقه عملیات این حادثه به اتمام رسید.

 

آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب