امروز: دوشنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۴ [2026/02/02]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 72940 تاریخ انتشار: یکشنبه ۱۳ بهمن ۱۴۰۴ ساعت ۱۱:۶:۱۰ قبل از ظهر نسخه چاپی

محسن افخمی آبادانی درگفتگو با خبرایران اعلام کرد؛

شرکت پترو اروند آبادان با بیش از 10 سال سابقه درخشان تولیدکننده انواع قیردرایران می باشد/ هدف پترو اروند آبادان تولید قیری با کیفیت بالا است/ محصولات پترو اروند آبادان به کشورهای چین، مالزی، اردن و کشورهای حاشیه خلیج‌فارس صادر می شود

خبرایران : رئیس هیئت مدیره شرکت پترواروند آبادان گفت : شرکت پترو اروند آبادان تولید کننده قیر 50/40 ، قیر 70/60 ، قیر 300/200 ، قیر 100/85 ، قیر 20/10 ، قیر 70/50 و انواع قیرهای Vg و قیرهای نفوذی می باشد.
شرکت پترو اروند آبادان با بیش از 10 سال سابقه درخشان تولیدکننده انواع قیردرایران می باشد/ هدف پترو اروند آبادان تولید قیری با کیفیت بالا است/ محصولات پترو اروند آبادان به کشورهای چین، مالزی، اردن و کشورهای حاشیه خلیج‌فارس صادر می شود

محسن افخمی آبادانی رئیس هیئت مدیره شرکت پترواروند آبادان در گفتگو با خبرایران اظهارداشت: شرکت پترو اروند آبادان با بیش از 10 سال سابقه درخشان در صنعت تولید و عرضه قیر، به عنوان یک برند بومی و مستقل در شهر آبادان فعالیت می‌نماید.

وی تصریح کرد: درواقع شرکت پترواروند آبادان از سال 1393 با تکیه بر دانش فنی، بهره‌گیری از تکنولوژی‌های نوین و نگاه توسعه‌محور در حوزه قیر در منطقه اروند فعالیت کرده و قیر را با بهترین کیفیت ممکن تولید و توانسته‌ایم جایگاهی قابل اعتماد در بازار داخلی و بین‌المللی به دست آوریم.

 


 
افخمی آبادانی ابرازداشت : تمرکز ما درشرکت پترو اروند آبادان ، علاوه بر تولید محصولاتی باکیفیت، ایفای نقشی مؤثر در اشتغال‌زایی، توانمندسازی نیروی انسانی و رشد اقتصادی منطقه است. تیم متخصص و جوان ما، با انگیزه بالا و تعهد به کیفیت، همواره در تلاش است تا پاسخ‌گوی نیازهای متنوع مشتریان و شرکای تجاری‌مان باشد.

وی تاکید کرد: قیرهای ما در انواع  قیر 50/40 - قیر 70/60 - قیر 300/200 - قیر 100/85 - قیر 20/10 - قیر 70/50 و انواع قیرهای Vg و قیرهای نفوذی تولید می‌شوند که این قیرهای نفوذی ملاک آسفالت و عایق هستند بیس مواد اولیه وکیوم باتوم است.ضمن اینکه محصولات ما به کشورهای چین، مالزی، اردن و کشورهای حاشیه خلیج‌فارس صادر می شود.

 



رئیس هیئت مدیره پترو اروند آبادان ادامه داد: قیر یکی از عوامل تشکیل دهنده آسفالت است و قیرهای ما نیز با بهترین کیفیت تولید می‌شود که تاکنون نیز کشورهای مقصد از محصولات ما رضایت کافی داشته‌اند.

وی عنوان داشت:  اعتماد مشتریان، بزرگ‌ترین سرمایه ماست. به همین دلیل، پایبندی به استانداردهای جهانی و ارائه خدمات پشتیبانی مستمر، از اولویت‌های اصلی ما به شمار می‌رود.
افخمی با اشاره به اینکه در تولید آسفالت، مصالح فنی و  میزان قیر مصرفی تاثیرگزار است ، بیان داشت: هدف ما در پترو اروند، تولید قیری با کیفیت بالا است که نه تنها به پروژه‌های عمرانی و زیرساختی کشور کمک کند، بلکه نمادی از اعتماد، مسئولیت‌پذیری و توسعه پایدار باشد.

 



وی درپایان سخنان خود گفت: محصولات شرکت پترو اروند آبادان دارای استاندارد PG7010 و 6422، 6070 و استاندارد بین 60 تا 70 و 200 تا 300 می باشند.

اطلاعات تماس:

آدرس : خوزستان ، آبادان ، منطقه آزاد اروند ،شهرک صنعتی شماره یک آبادان ، فاز شیمیایی، خیابان اروند یک فرعی پنجم

سایت :

petroarvandabadan.ir

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب