امروز: دوشنبه ۴ آذر ۱۴۰۴ [2025/11/24]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 70406 تاریخ انتشار: سه شنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۴ ساعت ۳:۵۹:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

بازدید مدیرعامل بیمه پاسارگاد از منطقه ۱۴ و تأکید بر تداوم ارتباط نزدیک با شرکای تجاری

خبرایران : مدیرعامل بیمه پاسارگاد در راستای پایش عملکرد مناطق و شعب این شرکت، به همراه معاون توسعه بازار و منابع انسانی، جمعی از مدیران ستادی و مدیر منطقه ۱۴، از واحدهای اجرایی این منطقه بازدید کرد.
بازدید مدیرعامل بیمه پاسارگاد از منطقه ۱۴ و تأکید بر تداوم ارتباط نزدیک با شرکای تجاری

به گزارش خبرایران از روابط عمومی بیمه پاسارگاد، در جریان این سفر که به استان کرمان انجام شد، محمدرضا کشاورز ضمن بررسی روند فعالیت‌های منطقه و ارزیابی عملکرد همکاران، بر اهمیت ارتباط مستمر با شبکه فروش و مشتریان کلیدی تأکید کرد.
در ادامه این برنامه، مدیرعامل بیمه پاسارگاد در چند نشست جداگانه با مدیران عامل شرکت‌های فولاد سیرجان ایرانیان و فولاد زرند ایرانیان و همچنین جمعی از مدیران محلی دیدار و گفت‌وگو کرد. محور این دیدارها، بررسی زمینه‌های توسعه همکاری و ارائه خدمات بیمه‌ای کارآمد به مجموعه‌های طرف قرارداد بود.
کشاورز با اشاره به سیاست‌های کلان شرکت در حوزه بهبود کیفیت خدمات، نقش مناطق و شعب را در تحقق اهداف بیمه پاسارگاد تعیین‌کننده دانست و بر لزوم تقویت ارتباط میدانی و شناخت دقیق نیازهای بیمه‌گذاران تأکید کرد.

آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب