امروز: یکشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۴ [2025/10/19]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 69772 تاریخ انتشار: دوشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۴ ساعت ۱۱:۵۸:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

احمدمیدری در آیین افتتاح مجتمع ذوب‌آهن یاقوت بناب اعلام کرد:

آغاز عملیات ساخت حدود ۱۱۷ هزار واحد مسکن کارگری هفته آینده

خبرایران: وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از آغاز طرح ساخت ۱۱۷ هزار واحد مسکونی ویژه کارگران کشور در هفته آینده خبر داد و از کارفرمایان خواست تا این طرح را در اولویت قرار دهند.
آغاز عملیات ساخت حدود ۱۱۷ هزار واحد مسکن کارگری هفته آینده

به گزارش خبرایران، احمد میدری روز سه شنبه در مراسم افتتاح مجتمع ذوب آهن فولاد یاقوت بناب با اشاره به شرایط سخت و تورمی حاکم بر کشور، از کارگرانی که در این شرایط چرخه تولید را برعهده دارند، قدردانی کرد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه هزینه مسکن بین ۳۰ تا ۴۰ درصد درآمد کارگران را تشکیل می‌دهد، گفت: وزارت مسکن موافقت کرده اراضی مناسب در اختیار کارفرمایان قرار دهد تا ساخت واحدها عملیاتی شود و تسهیلات بانکی نیز به آن‌ها تعلق خواهد یافت.

به گفته وی استاندار آذربایجان شرقی و مدیرکل تعاون استان نیز موظف هستند، این طرح را پیگیری کنند تا اجرای آن در استان عملیاتی شود.

وی همچنین با اشاره به راکد ماندن پروژه‌های مسکن کارگری که در دهه ۶۰ آغاز شده است، افزود: باید این پروژه‌ها را دوباره فعال کنیم، ساخت مسکن کارگری موجب افزایش ماندگاری نیروی انسانی در واحدهای صنعتی می‌شود و سرمایه انسانی هر واحد تولیدی است که تأثیر زیادی در سودآوری دارد.

 مجتمع ذوب آهن فولاد یاقوت صنعت بناب با ۲ همت سرمایه گذاری و با ظرفیت تولید ۱۵۰ هزار تن و اشتغال‌ مستقیم بیش ۳۰۰ نفر و اشتغال غیر مستقیم بیش از ۲هزار و ۵۰۰ نفر با حضور وزیر تعاون و کار افتتاح شد.

 

مطالب پربیننده
آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب