خبرایران : نیروهای خدمات شهری شهرداری منطقه یک با تجهیزات کامل، خدمات پاکسازی و بهداشتی مسیرهای منتهی به مرز شلمچه را تا دو روز پس از اربعین ادامه میدهند.
به گزارش خبرایران از روابط عمومی شهرداری منطقه یک، احسان خیراتیان صفایی، معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه یک گفت: ۱۵۰ نیروی خدمات شهری در شلمچه مستقر هستند و نظافت موکبها، اطراف آنها و پایانه مرزی شلمچه، بصره و میدان مقاومت خرمشهر را انجام میدهند.
او افزود: حدود ۵۰ مخزن پسماند نیز در محدوده های اعلامی جانمایی شده و دو دستگاه خودرو جمعآوری زباله روزانه ۱۰ تن پسماند را منتقل و مخازن را بهطور مستمر شستوشو میکنند.
معاون شهردار منطقه یک خاطر نشان کرد: ۱۰۰ چشمه سرویس بهداشتی، ۲۰ حمام و یک واحد سیار ۲۰ چشمهای نیز آماده خدماترسانی به زائران هستند و سیستم مهپاش نیز در محل استقرار خواهران و برادران نصب و لایروبی فاضلاب نیز انجام شده است.
صفایی استفاده از یک بابکت برای تسطیح و جمعآوری نخاله و دو نیسان برای جابهجایی وسایل و کارگران را از دیگر تجهیزات مستقر در موکب دانست.