امروز: چهارشنبه ۲۳ مرداد ۱۴۰۴ [2025/08/13]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 69304 تاریخ انتشار: یکشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ ساعت ۱:۴۷:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

نشر عنوان یک کتاب جدید هنری دیگر منتشر کرد؛

میراث نظری و تجربی یک هنرمند در«استانیسلاوسکی و گرامر بازیگری»

خبرایران : کتاب «استانیسلاوسکی و گرامر بازیگری»، میراث نظری و تجربی استانیسلاوسکی در نشر عنوان منتشر شد.
میراث نظری و تجربی یک هنرمند در«استانیسلاوسکی و گرامر بازیگری»

به گزارش خبرایران از امور ارتباطات رسانه ای و اطلاع رسانی نشر عنوان، این کتاب نوشته " اسرافیل اسرافیل‌اف است" که اسماعیل غنی‌زاده آن را به فارسی برگردانده است. کتاب استانیسلاوسکی و گرامر بازیگری اثری تحقیقی است که به جنبه‌های تازه‌تری از آموزه‌های علمی و عملی کنستانتین استانیسلاوسکی می‌پردازد. نویسنده با ذکر خاطرات و مستندات متعدد که بیشتر از منابع روسی اخذ شده توانسته است روایتی جذاب و نو از روش بازیگری مختص استانیسلاوسکی ارائه دهد.
اسرافيل اسرافيل‌اف، دارای مدرک دكتراي فلسفه زبان‌شناسي، مدرس دانشگاه دولتي فرهنگ و هنرهاي زيباي آذربايجان است. او در کنار كارگردانی و نويسندگی برای تئاتر، ده‌ها جلد كتاب پژوهش‌محور در زمينه‌ی تئاتر تالیف کرده است. مقاله‌ها و یادداشت‌های این کتاب براساس تئوری‌های نظری رایج در دنیا و نیز تجربیات شخصی، حوزه ادبیات و هنرهای نمایشی دوران استانیسلاوسکی را مورد بررسی قرار داده است.
یکی از جنبه‌های مهم کتاب این است که به اقتضای موضوع، فصول جداگانه‌ای به ویژگی‌های خلاقانه تعدادی از کارگردانان، نمایشنامه‌نویسان، هنرمندان و به‌ویژه دانشجویانی که به‌اصطلاح از زیر دست استانیسلاوسکی بیرون‌آمده‌اند، اختصاص داده شده است. کنستانتین سرگئی استانیسلاوسکی بازیگر و مدیر تئاتر روس بود. گرچه دستاوردهای او به عنوان بازیگر و کارگردان بسیار زیاد و مطرح است اما مهمترین سهم او به خاطر پرتوی است که بر فن‌های بازیگری افکنده‌است. متد اکتینگ که او خالق آن است بر اساس توجه به تمرین خوب به ضرورت نیاز سرشت‌ها و ملیت‌های مختلف تحول یافته‌است.
پیش از این کتاب «و تئاتر...» از همین نویسنده با ترجمه اسماعیل غنی‌زاده در نشر عنوان منتشر شده بود.
کتاب استانیسلاوسکی و گرامر بازیگری، در 330 صفحه، قطع رقعی با جلد سخت و به شکل نفیس با قیمت 640 هزار تومان در نشر عنوان برای علاقمندان هنرهای نمایشی و علاقمندان تئاتر و سینما منتشر شده است.

مطالب پربیننده
آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب