خبرایران :دکتر احسان مرادیان نژاد مدیرعامل صنایع غذایی تانیس گفت: صنایع غذایی تانیس با پشتوانه 50 سال تجربه درتولید فرآوردههای گوشتی و غذاهای آماده،با تولید بیش از 40 تن انواع فرآوردههای گوشتی، محصولات انجمادی و غذاهای آماده در سال 1386 توسط عبدالجواد مرادیان نژاد راه اندازی شده و امروز با افتخار جزو 5 برند برتر فرآوردههای گوشتی کشورمان می باشد.
دکتر احسان مرادیان نژاد مدیرعامل شرکت صنایع غذایی تانیس در گفتگو با خبرایران اظهارداشت: صنایع غذایی تانیس با هدف آشنایی با صادرات و صادرکنندگان محصولات غذایی برای اولین باردر هفتمین نمایشگاه بین المللی توانمندی های صادراتی جمهوری اسلامی ایران اکسپو2025 حضور داشت و نمایشگاه اکسپو امسال برای تولید کنندگان شرایط بسیار خوبی را درخصوص صادرات فراهم نموده بود.
وی تصریح کرد: صنایع غذایی تانیس با پشتوانه 50 سال تجربه درتولید فرآوردههای گوشتی و غذاهای آماده،با تولید بیش از 40 تن انواع فرآوردههای گوشتی، محصولات انجمادی و غذاهای آماده در سال 1386 توسط عبدالجواد مرادیان نژاد راه اندازی شده و امروز با افتخار جزو 5 برند برتر فرآوردههای گوشتی کشورمان می باشد.
مرادیان نژاد با اشاره به اینکه ایران با دارا بودن بهترین اقلیم برای تولید مواد اولیه، محصولات کشاورزی و محصولات دامی ابرازداشت: در این چند روز نمایشگاه اکسپو2025 تعبیری را استفاده کردم که دوست دارم در اینجا در صورتی که شرایط در چند روز آینده ایران برای صادرات و ارتباطات بین المللی و رفع تحریم ها فراهم شود ، به کار ببرم وآن اینکه ایران میتواند به آشپزخانه صادراتی منطقه تبدیل شود.

وی درخصوص معنای آشپزخانه صادراتی منطقه بودن ایران توضیح داد: آشپزخانه صادراتی منطقه بودن ، یعنی ما یک آشپزخانه داریم که در داخل این آشپزخانه بهترین مواد اولیه را خداوند متعال در اختیارما قرار داده است، از زعفران خراسان تا پسته رفسنجان، ازگوشت ومرغ تا انواع محصولات کشاورزی درسراسر کشورمان به عنوان مواد اولیه این آشپزخانه با بهترین کیفیت با توجه به اقلیم ایران با بهترین طعمها دراختیارسرآشپزان قرار داده شده است.
مرادیان نژاد با اشاره به اینکه برای توسعه صادرات محصولات کشورمان به دیگر کشورها به ویژه خاورمیانه و کشورهای همسایه نیاز به ثبات سیاسی و اقتصادی داریم .افزود: تولیدکنندگان ایرانی بهترین مواد غذایی را با محصولات درجه یک کشورمان تولید میکنند.ما سرآشپزان یعنی کارآفرینان صنعت غذا ،کسانی هستیم که برای آشپزخانه خودمان بسیار برای طعم و مزه ارزش قائل هستیم ، ما سرآشپزانی هستیم که برای عطر، مزه و کیفیت محصولاتمان ارزش بسیار بالایی قائل هستیم.
وی ادامه داد: انواع گوشت ومحصولات کشاورزی دراختیارسرآشپزان قرارداده شده است .ما سرآشپزان مواد اولیه با کیفیت دم دستمان است. آشپزخانه ما وسرآشپزهای حرفهای ما نیاز به یک آرامش داریم و اگر آرامش دراین آشپزخانه فراهم شود ،ما میتوانیم مردم منطقه وحتی دنیا را مهمان این آشپزخانه کنیم ، یعنی ما میتوانیم درسرسفره تمام منطقه با انواع محصولات با کیفیت ایرانی حاضر باشیم.
مرادیان نژاد با اشاره به اینکه امروز رقابت ما در طعمهاست، تاکید کرد: از گذشته های دور کیفیت محصولات غذایی ایران شهره خاص و عام بوده و بازرگانان جهان همیشه از آنها تعریف کردند . امروز رقابت با توجه به تنوع محصولات در طعمها و کیفیت است. رقابت ما با توجه به تنوع نژادی ، اقلیمی و فرهنگی که در کشورمان وجود دارد . محصولات درجه یک ما در در فصلهای مختلف رشد پیدا کرده و ما می توانیم در بازارهای جهانی حرفهای زیادی برای گفتن داشته باشیم.
وی خاطرنشان کرد: همان گونه که گفتم ما یک آرامشی در این آشپزخانه میخواهیم واز مسئولان عزیز میخواهیم که این آرامش را فراهم کنند . اگر فضای آشپزخانه ما مه آلود و دود گرفته باشد،
سرآشپزان نمیتوانند در این آشپزخانه به فعالیت خود ادامه ادامه دهند، نمیتوانند مهمانی خوبی را برگزارکنند. باید فضایی فراهم شود تا ما بهترین غذاها را به سر سفره مردم منطقه و همچنین مردم خودمان خواهیم ببریم. درایران عزیز با طعمهای فراوان از تبریز تا سرخس، از شمال تا جنوب ببا بسیار تنوع غذایی طعمها و رنگهای مختلف داریم؛ اما متاسفانه غذای ایرانی به دنیا معرفی نشده است. بنابراین باید مسولین با آرام کردن فضا برای ادامه فعالیت کارآفرینان کشورمان حمایت کنند. باید یک آرامشی برای کارآفرینان و تولیدکنندگان فراهم شود و اگر این اتفاق بیافتد ما خودمان برای پیشرفت و آبادانی بقیه چیزها را فراهم خواهیم کرد
وی درخصوص برندمحصولات غذایی تانیس عنوان داشت: برند صنایع غذایی تانیس 50 سال پیش توسط پدرم مهندس جواد مردادیان نژاد تاسیس شد. ایشان جزو اولین کسانی بودند که در صنعت غذا مشغول به کار شدند و امروز در حال حاضر روزانه بالغ بر 40 تن انواع فرآوردههای گوشتی در در مجموعه تانیس با اشتغال آفرینی مستقیم برای 600 نفر تولید میشود و بالغ بر 150 هزار نفر محصولات ما را درکشورمان مصرف میکنند.
مرادیان نژاد اضافه کرد: 12 هزار سوپرمارکت در سطح کشور مشتری محصولات تانیس هستند و به فست فود و فروشگاههای بزرگ و بازارهای بزرگ پروتئینی نی محصولات ما ارسال می شوند. امروز هم در حال حاضر در فروشگاه زنجیرهای معتبر حاضر هستیم و به زودی در فروشگاههای زنجیری محلی نیز حاضر خواهیم بود.
وی با اشاره به اینکه محصولات ایرانی در بازارهای جهانی حضور چشمگیری ندارد، افزود: امسال ما برای اولین بار در نمایشگاه اکسپوی 2025 حضور داریم و هدفمان یاد گرفتن و آموختن میباشد. با توجه به اینکه محصولات فرآوردههای گوشتی ایران در بازارهای جهانی متاسفانه حضورچشم گیری ندارند. تلاش کردیم تا به تجار و بازرگانان خارجی و داخلی محصولات صنایع غذایی تاتیس را معرفی کنیم. بنابراین هدفمان این بود که بیاموزیم و ببینیم برای بازارهای بین المللی و منطقه چه محصولاتی مورد نیاز است تا ما بتوانیم برای صادرات فراهم کنیم.
مرادیان نژاد درپایان سخنان خود گفت : صنایع غذایی تانیس در سی و دومین نمایشگاه بین المللی صنایع کشاورزی، مواد غذایی، ماشین آلات و صنایع وابسته ( آگروفود 1404) در ورودی سالن خلیج فارس ، میزبان غذا و صنعت غذا خواهد بود. دراین نمایشگاه صنایع غذایی تانیس با محصولات خود به صورت روزانه میزبان 3000 نفر از بازدید کنندگان برای پذیرایی خواهد بود.

دکترمرادیان نژاد: تانیس دردهه سوم فعالیت بزرگترین برند تخصصی فرآوردههای گوشتی و پروتئینی کشورمی باشد
دکترحسام مرادیان نژاد مدیر واحد تحقیق و توسعه شرکت صنایع غذایی تانیس اصفهان درگفتگو با خبرایران اظهارداشت: شرکت صنایع غذایی تانیس از سال 1374 اولین تجربه کارآفرینی خود را به دست پدرم «مهندس عبدالجواد مرادیان نژاد» با راه اندازی یک واحد تولیدی فرآوردههای گوشتی آغاز و سپس در سال 1384 دومین واحد موفق خود را در این صنعت به بازار صنایع غذایی ایران معرفی نمود.
دکترمرادیان نژاد تصریح کرد: شرکت صنایع غذایی تانیس از سال 1386 همواره تلاش کرده تا در سبد پروتئینی خانوار ایرانی جایگاهی قاعدهمند و معتبر داشته باشد و با تکیه بر اصل کیفیت بتواند سالیان متمادی در کنار مصرف کنندگان محصولات خود بماند.
وی ادامه داد: در طول این چند سال با وجود فراز و نشیب های فراوانی که در صنعت ایران بوده است، تانیس همواره خود را متعهد به حفظ کیفیت محصولات تولیدی دیده است. به همین دلیل درسال 1388 خط تولیدی برگرها را به مجموعه اضافه نمود و با راه اندازی شرکت پخش تانیس اسپادانا در سال 1390 قدمی دیگر برای نزدیک شدن به مصرف کنندگان خود از طریق ارائه محصولات تانیس به صورت مویرگی برداشت.
مدیرواحد تحقیق و توسعه شرکت صنایع غذایی تانیس عنوان داشت: شرکت صنایع غذایی تانیس شعب پخش را در سالیان گذشته توسعه داد، تا محصولات تولیدی تانیس با حفظ زنجیره سرد و به صورت بهروزتر به دست مشتریان خود برسد و در انتهای دهه 1390 نیز اقدام به راه اندازی یکی از مجهزترین خطوط تولید محصولات انجمادی نموده و سبد کالای خود را توسعه دادیم، تا بتواند بیشتر در گنار مشتریان خودمان از سراسر کشورمان با انواع ذائقه ها و سلیقه های مختلف باشیم.
وی با اشاره به اینکه هدف شرکت صنایع غذایی تانیس تبدیل شدن به بزرگترین برند تخصصی فرآوردههای گوشتی و پروتئینی کشورمی باشد، تاکید کرد: تانیس قصد دارد در دهه سوم فعالیت ، خود را به عنوان بزرگترین برند تخصصی فرآوردههای گوشتی و پروتئینی کشور با تولید محصولاتی چون؛ سوسیس ، کالباس کوکتل دودی ، فلافل سوخاری ، شنیتسل مرغ ، همبرگر ، ناگت مرغ و... با تکیه بر کیفیت و طعم با درک اینکه سبک غذایی همه ما در حال تغییر است معرفی نماید.
دکترمرادیان نژاد با اشاره به اینکه ازتانیس امروز یکی از بزرگترین تولید کنندههای فرآوردههای گوشتی درکشوراست، بیان داشت: شرکت صنایع غذایی تانیس با استفاده از مواد اولیه باکیفیت و تازه، بهترین فرآوردههای گوشتی و انجمادی را تولید میکند و امروز تتوانسته با همت و تلاش خستگی ناپذیر یکی از بزرگترین تولید کنندههای فرآوردههای گوشتی در کشورتبدیل شود.
وی درخصوص پخش محصولات تانیس در کشورهم خاطرنشان کرد : ما در حال حاضر در سطح کشور پخش مویرگی داشته و دراستانهای شیراز، یزد ، اصفهان ، گیلان و مشهد سیستم پخش داریم و درآینده نیز این دفاتر پخش ما گسنرده نر خواهد شد. ضمن اینکه نیم نگاهی هم به صادرات خواهیم داشت.
مدیر واحد تحقیق و توسعه شرکت صنایع غذایی تانیس افزود: گوشت و فرآورده های گوشتی یکی از مهمترین گروههای غذایی جهت تامین پروتئین مورد نیاز بدن می باشند و منابع مهمی از پروتئین املاح و مواد معدنی نظیر آهن ،منگنز، مس و روی به شمار می روند. متاسفانه با وجود تبلیغات منفی مبنی برناسالم بودن فرآورده های گوشتی مصرف این محصولات به دلیل توسعه شهرنشینی، جوان بودن جمعیت کشور، افزایش اشتغال زنان و همچنین سرعت و سهولت در آماده سازی و مصرف گسترش رستوران ها و تهیه کنندگان مواد غذایی آماده در حال افزایش می باشد.
وی درخصوص میزان مصرف نیتریت در محصولات و فرآورده های گوشتی هم توضیح داد: همزمان با روند رشد مصرف غذاهای آماده، نگرانی ازمصرف فرآورده های گوشتی هم افزایش پیدا می کند. مهمترین عامل نگرانی هم، میزان استفاده ازنیتریت درسوسیس وکالباس است.درحال حاضراستاندارد ملی ایران دراستفاده ازنیتریت درمواد غذایی 2303 میباشد. نیتریت درسطح جهانی 120 ppm و درشرکت فرآوردههای گوشتی تانیس درحال حاضرحدود 100 ppm است.این میزان استفاده دراروپا به 150 ppm و درآمریکا به 200 ppm میرسد .بنابراین ما خیلی کمتر از اروپا و آمریکا استفاده میکنیم و باید گفت این مشکل در تانیس وجود ندارد.
دکترمرادیان نژاد درپایان سخنان خود گفت: هدف شرکت صنایع غذایی تانیس از شرکت در نمایشگاه اکسپو 2025 آشنایی با تجار وهمچنین راههای صادرات است. ما هم مثل اکثر تولید کنندگان و کارآفرینان دوست داریم حمایت شویم تا بتوانیم به روند رو به رشدمان ادامه دهیم .
اطلاعات تماس: