امروز: پنج شنبه ۷ شهریور ۱۴۰۴ [2025/08/28]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 68841 تاریخ انتشار: شنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۴ ساعت ۸:۳۴:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

حمایت بانک رفاه کارگران از واحدهای تولیدی با استفاده از ابزارهای نوین تامین مالی

خبرایران : دکتر اسماعیل للـه‌گانی مدیرعامل بانک رفاه کارگران با هدف هم‌افزایی و توسعه همکاری‌ها بین شرکت‌های زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، از شرکت ذوب‌آهن اصفهان بازدید و با مدیرعامل این شرکت دیدار و گفت‌گو کرد.
حمایت بانک رفاه کارگران از واحدهای تولیدی با استفاده از ابزارهای نوین تامین مالی

 دکتر للـه‌گانی در این دیدار به تشریح برخی از مهم‌ترین اقدامات سال‌های اخیر بانک رفاه کارگران در راستای حمایت از تولید ملی پرداخت و گفت: بانک رفاه در این سال‌ها با بهره‌مندی از ساختار منسجم گروه مالی، تمام تلاش خود را در راستای حمایت از بنگاه‌های اقتصادی به کار گرفته و از این طریق همیار ارزشمندی برای آنها در مسیر اجرای برنامه‌های توسعه‌ای بوده است.

 مهندس افضلی مدیرعامل شرکت ذوب‌آهن اصفهان نیز با قدردانی از بانک رفاه کارگران گفت: بانک رفاه و شرکت ذوب آهن هر دو متعلق به مجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه و اجتماعی و سازمان تامین اجتماعی هستند و بدون شک هم‌افزایی بین آنها، به کارگران زحمتکش این شرکت و بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی تعلق می‌گیرد.

آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب