امروز: شنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۴ [2025/07/19]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 68666 تاریخ انتشار: شنبه ۸ تیر ۱۴۰۴ ساعت ۹:۱۷:۱۰ قبل از ظهر نسخه چاپی

برای تعدادی از شرکت‌های تولیدی؛

انتشار اوراق گواهی سپرده خاص از سوی بانک رفاه کارگران تداوم دارد

خبرایران : به‌دنبال استقبال مشتریان بانک رفاه کارگران، انتشار اوراق گواهی سپرده مدت‌دار ویژه سرمایه‌گذاری (خاص) از سوی این بانک برای شرکت‌های آران‌ماشین توس، فارمد پلاست پویان، مدی‌تکسیس، فارمد و صنایع بسته‌بندی فرآورده‌های شیری پگاه تداوم دارد.
انتشار اوراق گواهی سپرده خاص از سوی بانک رفاه کارگران تداوم دارد

به گزارش خبرایران از روابط عمومی بانک رفاه کارگران، علاقه‌مندان تا پایان روز پنج‌‌شنبه 26 تیر ماه سال جاری فرصت دارند با مراجعه به شعب این بانک در سراسر کشور نسبت به خرید این اوراق اقدام کنند. 

این اوراق با نرخ سود علی‌الحساب ۲۵ درصد (پرداخت سود به صورت ماهانه)، یک ساله، به‌صورت با نام، الکترونیکی، معاف از مالیات و با امکان بازخرید پیش از سررسید منتشر می‌شود.

از جمله مزایای خرید این اوراق می‌توان به دریافت بالاترین نرخ سود اوراق منتشره فعلی شبکه بانکی، تضمین دریافت اصل و سود در مواعد مقرر و... اشاره کرد.

آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب