خبرایران : مدیرعامل شرکت ماسیس گفت : محصولات جدید ماسیس انواع سس با ظرفیت تناژ 450 تن در ماه به همراه محصولات گوشتی به دلیل کیفیت بالا و استفاده از مواد اولیه تازه به بازارعرضه میشوند.
حسن تاجیک مدیرعامل شرکت ماسیس درگفتگو با خبرایران اظهار داشت: شرکت آرسس پارتاک پارس (مــاســیــس) ، اولین کارخانه خود را در سال 1385 در تهران احداث کرد، این کارخانه در ابتدا به تولید تخصصی انواع سوسیس و کالباس، انواع ژامبون، هات داگ و … پرداخت و هم اکنون علاوه بر تولیـد انواع ســس، بر تولیـد انواع پنیر پیتزا و غذای نیمه آماده تمرکز دارد.
وی تصریح کرد: صنایع غذایی ماسیس هم اکنون در سراسر ایران دارای کـارخـانـه هـای تـولـیـدی اسـت. تمامی کارخانه های ماسیس دارنده سه گواهی نامه ISO 9001 : 2008 / HACCP / ISO 22000:2005 از کشور کانادا را دارند.
وی ادامه داد: همکاران خانواده بزرگ گروه صنایع غذایی ماسیس در واحدهای تـوزیع سـراسـر کـشـور، مـشـغـول بـه پـخـش و تـوزیع این مـحـصـــولـات ارزشـــمـنـد بـوده انـد و تـعــهـد خـود را تـا آنـجـا پـیـش بـرده انـد کـه گـواهـی نـامـه HACCP و ایـزو 2008 9001: ISO در زمـیـنـه تـوزیع مـحـصـولـات غـذایـی را کسب نمودند.
تاجیک افزود: محصولات گوشتی ماسیس سالهای سال است که بعنوان یکی از بهترین برندهای سوسیس و کالباس در کشور شناخته میشود و در حال حاضر نیز ما بغیر از محصولات گوشتی و پنیر پیتزا، اقدام به تولید محصولات فروزنه (همبرگر، ناگت، فرایز سیب زمینی) کردهایم.
وی ابرازداشت : محصولات جدید ما انواع سس با ظرفیت تناژ 450 تن در ماه میباشد. محصولات گوشتی نیز با ظرفیتی بیشتراز قبل به بازارعرضه میشود. ضمن اینکه کلیه محصولات ماسیس به دلیل کیفیت بالا و استفاده از مواد اولیه تازه به کشورهای آذربایجان، امارات، عراق، ارمنستان و روسیه صادر میشود.
اطلاعات تماس :