امروز: شنبه ۸ تیر ۱۴۰۴ [2025/06/28]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 68198 تاریخ انتشار: جمعه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۱:۵۶:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

درخشش گروه کیمیا در معتبرترین نمایشگاه کشور و بازدید رئیس جمهور از غرفه گروه کیمیا

خبرایران : دکتر پزشکیان در بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی نفت و گاز، پالایش و پتروشیمی از غرفه گروه کیمیا بازدید کرد.
درخشش گروه کیمیا در معتبرترین نمایشگاه کشور و بازدید رئیس جمهور از غرفه گروه کیمیا

به گزارش خبرایران از خروابط عمومی گروه کیمیا دکتر پزشکیان در بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی نفت و گاز، پالایش و پتروشیمی از غرفه گروه کیمیا بازدید کرد.

در این بازدید مهندس بهزاد محمدی مدیرعامل گروه کیمیا طرح توسعه تکمیل زنجیره ارزش از صنعت پتروشیمی به صنعت داروسازی (Petrochemical to Pharmaceutical) را برای رئیس جمهور تشریح کرد.

بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ایران از ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران آغاز به کار کرد.

این رویداد که با حضور بیش از ۲ هزار شرکت داخلی و خارجی، بستری برای نمایش آخرین دستاوردها و محصولات صنعت نفت و گاز را فراهم نموده است.

در آئین افتتاحیه این دوره ، غرفه گروه کیمیا به عنوان یکی از گروه های برجسته صنعت پتروشیمی دارویی ، مورد بازدید و توجه رئیس‌جمهور و وزیر نفت قرار گرفت.

مهندس محمدی مدیر عامل گروه کیمیا در این رابطه با ارائه توضیحات جامع در خصوص عملکرد و نقش شرکت های پترو دارویی به ویژه شرکتهای گروه کیمیا در زنجیره ارزش صنعت نفت و گاز، توجه ویژه مقامات عالی‌رتبه را به این مجموعه جلب کرد.

این نمایشگاه نه تنها فرصتی برای معرفی توانمندی‌های داخلی است، بلکه زمینه‌ای برای تعامل و همکاری‌های بین‌المللی و جذب سرمایه‌گذاری‌های جدید نیز فراهم خواهد آورد. حضور گسترده بازدیدکنندگان و مقامات عالی‌رتبه نشان از اهمیت ویژه این رویداد در تقویت صنعت نفت و گاز کشور دارد.

آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب