امروز: سه شنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ [2025/05/13]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 68171 تاریخ انتشار: دوشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۱:۵۶:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

بازدید مدیران ارشد گروه کیمیا از شرکت‌های پرند دارو و آپیرا

خبرایران : مهندس موسوی، رئیس هیأت‌مدیره گروه کیمیا، و آقای مهندس محمدی، مدیرعامل این گروه، به همراه جمعی از مدیران ارشد، از شرکت‌های پرند دارو و آپیرا بازدید به‌عمل آوردند.
بازدید مدیران ارشد گروه کیمیا از شرکت‌های پرند دارو و آپیرا

به گزارش خبرایران، در تاریخ دوم اردیبهشت، آقای مهندس موسوی، رئیس هیأت‌مدیره گروه کیمیا، و آقای مهندس محمدی، مدیرعامل این گروه، به همراه جمعی از مدیران ارشد، از شرکت‌های پرند دارو و آپیرا بازدید به‌عمل آوردند.
در جریان این بازدید، مدیران ارشد ضمن حضور در بخش‌های مختلف عملیاتی، از نزدیک در جریان آخرین وضعیت پروژه‌های جاری، ظرفیت‌های تولیدی و برنامه‌های توسعه‌ای این دو شرکت قرار گرفتند. همچنین، در این بازدید بر اهمیت ارتقای کیفیت، تسریع در روند اجرایی پروژه‌ها و هم‌افزایی بین واحدهای زیرمجموعه گروه کیمیا تأکید شد.
در بخش مربوط به شرکت آپیرا، مدیران گروه از آخرین مراحل آماده‌سازی خطوط تولید بازدید کردند. با راه‌اندازی خطوط تولید این شرکت و آغاز تولید محصولات دارویی نیمه‌ساخته پلت و دی‌سی، یکی دیگر از حلقه‌های زنجیره ارزش پترو دارویی گروه کیمیا تکمیل خواهد شد؛ اقدامی راهبردی در جهت ارتقاء سطح فناوری، خودکفایی در تولید مواد مؤثره دارویی و توسعه بازارهای صادراتی.
در ادامه این بازدید، جلسه‌ای با حضور اعضای هیأت‌مدیره شرکت‌های پرند دارو و آپیرا در محل کارخانه پرند دارو برگزار گردید. در این جلسه، مدیران عامل و مسئولان اجرایی پروژه‌ها گزارشی از روند پیشرفت طرح‌ها، چالش‌های موجود و برنامه‌های آتی ارائه نمودند و تبادل‌نظر مؤثری در خصوص راهکارهای بهینه‌سازی و تسریع در اجرای پروژه‌ها صورت گرفت.
در پایان این نشست، بر لزوم هماهنگی بیشتر بین تیم‌های فنی و مدیریتی، بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های موجود، و تدوین برنامه زمان‌بندی دقیق برای تکمیل پروژه‌ها تأکید شد. همچنین، مهندس موسوی و مهندس محمدی ضمن قدردانی از تلاش‌های صورت‌گرفته، خواستار استمرار گزارش‌دهی منظم و شفاف در خصوص روند پیشرفت پروژه‌ها شدند.
 

آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب