امروز: چهارشنبه ۷ فروردین ۱۴۰۴ [2025/03/26]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 67536 تاریخ انتشار: سه شنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۵:۳:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

اسنپ رکورد سفرهای خود را شکست/ ثبت رکورد ۵ میلیون و ۸۹۶ هزار و ۷۹۷ سفر در یک روز

خبرایران: اسنپ در دهمین سال فعالیت خود رکورد جدیدی را در صنعت حمل‌ونقل هوشمند ایران ثبت کرد و موفق شد به مجموع ۵ میلیون و ۸۹۶ هزار و ۷۹۷ سفر روزانه در سرویس‌های حمل‌ونقل (تاکسی اینترنتی و خدمات جابه‌جایی کالا) دست یابد. همچنین اسنپ‌فود رکورد ۵۰۰هزار سفارش موفق روزانه را از خود به جا گذاشت.
اسنپ رکورد سفرهای خود را شکست/ ثبت رکورد ۵ میلیون و ۸۹۶ هزار و ۷۹۷ سفر در یک روز

به گزارش خبرایران از روابط عمومی اسنپ، رکورد اسنپ در ماه پایانی ۱۴۰۳ به ثبت رسید، که نقطه عطفی در عملکرد این سامانه محسوب می‌شود. بر اساس آمار ۱۴۰۳، این سامانه در ۳۸۷ شهر بزرگ و کوچک ایران فعال است.

محمد خلج، مدیرعامل اسنپ، با تأکید بر تعهد این شرکت به شفافیت آماری، اعلام کرد که ارائه اطلاعات دقیق و به‌روز بخشی از ماهیت بازار رقابتی است. او افزود: «اسنپ همواره اعداد مربوط به عملکرد خود را به‌صورت فصلی و سالانه منتشر می‌کند، چرا که باور داریم انتشار مستمر این داده‌ها به شفافیت و توسعه بازار می‌انجامد.»

در سطح جهانی، شرکت‌های اوبر، دیدی، گرب، اولا و لیفت از رهبران بازار حمل‌ونقل اینترنتی محسوب می‌شوند. اکنون اسنپ، با دستیابی به رکوردی نزدیک به ۶ میلیون سفر روزانه، در کنار این بازیگران بزرگ صنعت حمل‌ونقل هوشمند قرار دارد.
 

آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب