به گزارش خبرایران از حوزه هنری، محسن مومنی شریف رئیس حوزه هنری ضمن گرامیداشت روز عرفه اظهار كرد: لطافت طبع و نازك اندیشی از ویژگی هایی است كه هنرمندان را از دیگران متمایز می كند. از این جهت نیز ائمه ما (ع) سرآمد و در اوج هستند. مناجات هایی كه از آنان بر جای مانده، به ویژه دعای شریف و باشكوه عرفه حضرت سیدالشهدا(ع) از این نظر بسیار شگفت انگیز است و شایسته است مدام مورد تأمل و مراجعه هنرمندان متعهد باشد.
رئیس حوزه هنری با اشاره به پایان فعالیت های پیروز ارجمند در مركز موسیقی حوزه هنری، خاطرنشان كرد: زمان ورود ایشان به حوزه هنری به دلیل برنامه خوبی كه برای موسیقی حوزه هنری ارائه كرده بودند خیلی امیدوار بودیم، اما كمی بعد از آغاز فعالیت ارجمند در حوزه هنری، ایشان مورد طمع دیگران قرار گرفتند. از دولت قبلی كه مدام درخواست داشتند ایشان مسئولیت مركز موسیقی ارشاد كشور را بر عهده بگیرند تا دولت فعلی؛ كه نهایتا ناگزیر رضایت دادیم كه آقای ارجمند تشریف ببرند؛ هرچند در حوزه هنری به روی ایشان و همه هنرمندان متعهد همیشه باز است. اینجا خانه ایشان است و همیشه در خدمتشان هستیم.
مومنی شریف گفت: برای آقای ارجمند به دلیل مسئولیت خطیری كه در وزارت ارشاد دارند دعا می كنیم و البته در این راه تنهایشان نمی گذاریم. ان شاءالله كه بتوانند به هنری كه دچار سوء تفاهم است نظم و انضباطی ببخشند و آن را از غربت و مظلومیت خارج كنند.
وی تصریح كرد: موسیقی اصیل و ناب از دو سو مورد ستم و بی مهری قرار گرفته است. نخست از سوی كسانی كه به نام ارادت به موسیقی حرمت آن را نگه نداشته اند و آن را به ابتذال كشانده اند و دوم از سوی آنانی كه بدون شناخت و تمایز موسیقی فاخر و ناب از مبتذل، هر دو را یكی پنداشته اند و یك حكم رانده اند. در حالی كه موسیقی اصیل همواره در خدمت آیین های دینی و فضایل اخلاقی بوده است.
رئیس حوزه هنری همچنین ضمن تشكر از فاضل نظری برای قبول مدیریت مركز موسیقی حوزه هنری گفت: فاضل نظری علی رغم میل خود این مسئولیت اجرایی را پذیرفتند. ایشان با این كه جایگاه ممتازی در شعر امروز كشور دارند، در مدیریت هم، توانایی و دانش دارند. رشته تحصیلی ایشان مدیریت بوده است و پیش از این در ایجاد حوزه هنری استان تهران تجربه خیلی خوبی داشته اند. نظری را همیشه با نوآوری و تازگی و بهره گیری از جوانان می شناسیم.
مومنی افزود: آقای نظری برای به پایان رساندن تحصیلاتشان از ریاست حوزه هنری تهران استعفا دادند و البته در طول این سال ها از مشاوره ایشان بهره مند بوده ایم و امروز هم بزرگواری كردند و پذیرفتند در مركز موسیقی حوزه هنری خدمت ایشان باشیم. نیازی به یادآوری نیست جایگاه ایشان در شعر امروز بسیار ممتاز و غبطه برانگیز است.
وی اظهار داشت: البته خیلی مایل بودیم كه از اهالی موسیقی استفاده كنیم اما این موضوع مشمول زمان شد و با هنرمندان و اساتیدی هم صحبت شد كه نهایتا به نتیجه نرسیدیم و بیش از این هم صحیح نبود كه با توجه به گرفتاری های دكتر ارجمند در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، ایشان در سمت خود در حوزه هنری هم حضور داشته باشند.
وی با تاكید بر این كه فاضل نظری با موسیقی غریبه نیست، عنوان كرد: رابطه شعر و موسیقی به هم بسیار نزدیك است. ایشان دیدگاه های حوزه هنری را در رابطه با موسیقی به خوبی می دانند و به نوعی می توان گفت فرزند حوزه هنری هستند. با كمك دكتر ارجمند و شورایی كه در مركز موسیقی حوزه هنری داریم، روند موسیقی ما سرعت پیدا می كند و البته از پیشرفت هایی كه توسط آقای ارجمند بنیان گذاشته شده است هم تشكر می كنیم.