امروز: پنج شنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ [2025/05/15]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 63674 تاریخ انتشار: شنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۲ ساعت ۰:۰:۱۰ قبل از ظهر نسخه چاپی

امیرحسین صفدرزاده حقیقی درگفتگو با خبرایران اعلام کرد؛

خطی نگاه کردن به سنت فرش نادرست است / تلاش ما ادامه دادن راه فرش حقیقی است/ برخلاف تصور غلط بسیاری از مردم طراحان فرش خطی و سنت‌گرا نیستند/ طراح فرش در کنار فهم سنت و اصول اولیه، می‌بایست اشراف کلی به هنرهای جهانی داشته باشد

خبرایران : صاحب برند فرش حقیقی گفت : خطی نگاه کردن به سنت فرش نادرست است و برخلاف تصور غلط بسیاری از مردم که طراحان فرش خطی و سنت‌گرا هستند، در واقع کسی که بخواهد طراحی فرش انجام دهد در کنار فهم سنت و اصول اولیه، می‌بایست اشراف کلی به هنرهای جهانی هم داشته باشد.
خطی نگاه کردن به سنت فرش نادرست است / تلاش ما ادامه دادن راه فرش حقیقی است/ برخلاف تصور غلط بسیاری از مردم طراحان فرش خطی و سنت‌گرا نیستند/ طراح فرش در کنار فهم سنت و اصول اولیه، می‌بایست اشراف کلی به هنرهای جهانی داشته باشد

امیرحسین صفدرزاده حقیقی صاحب برند فرش حقیقی و پسر دوم استاد صفدرزاده حقیقی درگفتگو با خبرایران اظهارداشت:  سعی ما براین است که ادامه دهنده راه فرش حقیقی باشیم و عملکرد درستی داشته باشیم، چرا که اصولاً باید میان سنت و خلاقیت ارتباط درستی ایجاد کرد و به مفهوم پیچیده اقتباس و عینی بافی پی برد.

 

نشست خبری شرکت صنایع غذایی گلها

 


صفدرزاده حقیقی تصریح کرد: یکی از چالش‌های پیش روی ما ایجاد رابطه بین نوگرایی و سنت‌گرایی و حفظ سنت‌ها در عین اضافه کردن نوآوری‌ است و به همین جهت افرادی که به این هنر علاقمند هستند،  درپی کشف راه‌حل‌های موجود هستند.

 

 


وی ادامه داد: اصولاً خطی نگاه کردن به سنت فرش نادرست است و برخلاف تصور غلط بسیاری از مردم که طراحان فرش خطی و سنت‌گرا هستند، در واقع کسی که بخواهد طراحی فرش انجام دهد در کنار فهم سنت و اصول اولیه، می‌بایست اشراف کلی به هنرهای جهانی هم داشته باشد.

نشست خبری شرکت صنایع غذایی گلها

 

 


صاحب برند فرش حقیقی ابرازداشت: من نیز با تحصیل در رشته طراحی صنعتی در کشور انگلستان، به شناخت بالایی از طراحی دست پیدا کردم و در واقع این رشته به من کمک کرد تا در زاویه دلخواه خود طرح مورد نظرم را پیاده و اجرا کنم و پاسخگوی نیاز خاستگاه نو در هنر فرش‌بافی شوم.

 

زندگی‌نامه امیرحسین صفدرزاده حقیقی

image
 
1359:زندگی نامه امیرحسین صفدرزاده

امیرحسین صفدرزاده حقیقی دومین فرند استاد فیض الله خان در 26 خرداد 1359 شمسی در اصفهان دیده به جهان گشود. او از دوران کودکی تحت تاثیر آموزه های پدر به هنر مینیاتور و طراحی علاقه مند شد و به آموختن این رشته هنری پرداخت و در دوران نوجوانی در راستای آموزه های کودکی به نقاشی مینیاتور بر روی عاج، طراحی طبیعت و طراحی فیگور پرداخت.

19 سالگی : شروع تحصیلات دانشگاهی

امیرحسین درسن 19 سالگی در رشته مهندسی صنایع پذیرفته شد و در سن 24 سالگی فارغ التحصیل گردید. سپس در رشته‌ی MBA ادامه تحصیل داد.
او در سن 25سالگی راهی انگلستان شد و در کالج KENSINGTON & CHELSEA (KCC)لندن، تحصیلات دانشگاهی خود راArt & Design ادامه داد و در سال 1386 موفق گردید مدرک دیپلم هنری خود را از این کالج اخذ نماید و با حمایت همین کالج در نمایشگاه‌های گروهی طراحی تمبرهای انگلستان شرکت نماید.
در همین دوران و هنگام اقامت در انگلستان مطالعاتی را در رابطه با عملکرد موزه های مختلف همچون موزه ویکتوریا و آلبرت انجام داد و درباره هنرمندانی مانند نقاش معروف و هنرمند جنجالی معاصر، لوسین میشائل فروید و مکتب های هنری مختلف جهان مانند باوهاوس پژوهش هایی انجام داد.
پس از بازگشت از انگلستان به ایران در سال 1386 هجری شمسی، از آموزه‌های خود در راستای به کارگیری بیانی نوین در صنعت طراحی‌ بهره برد و در زمینه های مختلفی همچون طراحی فرش و طراحی صنعتی فعالیت نمود.

1397: طراحی مجموعه ی حوض آسمان

در ادامه فعالیت‌های خود، مجموعه ای را با نام “حوض آسمان” که برگرفته از سبک هنری پدرش، استاد فیض الله خان حقیقی بود را طراحی نمود. اولین اثر این مجموعه در زمستان سال 1397 به بخش مسابقه فرش برتر موزه فرش تهران به داوری هنرمندان رضی میری، تورج ژوله، ابوالفضل رجبیان ورضا الله‌داد راه یافت. این اثر در کتاب “فرش دستباف هویت ناشناخته” نوشته‌ی شیرین صوراسرافیل و مجله‌ی “سومین جشنواره‌ی ملی فرش برتر” منتشر گردید و لوح تقدیری از سوی رئیس وقت مرکز ملی فرش به طراح این فرش اعطا شد. او در سال
1397: طراحی نقشه فرش با الهام از یکی از نقاشی های استاد علی اکبر صادقی
امیرحسین در سال 1396 با انتخاب یکی از نقاشی‌های هنرمند معاصر؛ علی‌اکبر صادقی و بافت دقیق بخشی از این نقاشی توانست طراحی‌های نوینی را در حیطه‌ی قالیبافی با موضوعاتی همچون عشق، درخت زندگی و لیلی و مجنون ارائه نماید.

1397: طراحی فرش ملک دل

امیر حسین حقیقی در سال 1397 علاوه بر آثار فوق الذکر نقشه فرش “ملک دل” را با الهام از منسوجات ایرانی طراحی نمود. بافت این فرش که در قالب یکی از لباس های سنتی ایران می باشد، در سال 1399 به پایان رسید. در بخش “معرفی آثار” در رابطه با این فرش توضیحات مبسوط ارائه شده است.

1397: طراحی فرش نور

امیر حسین حقیقی، طراحی فرش “نور” را نیز در سال 1397 در کارنامه خود دارد. فرش “نور” در بخش “معرفی آثار” به صورت کامل معرفی شده است.
امیرحسین صفدرزاده حقیقی همچون برادرانش خود را ادامه دهنده راه پدر و پدربزرگش می داند و سعی دارد تا با تفکری پیشرو و با بهره مندی از روش های نوین طراحی، هنر فاخر فرشبافی ایران زمین را در عرصه های جهانی و بین المللی به جایگاهی والاتر از آنچه هست برساند و رسالت فرهنگی و هنری خود را در قبال ایران فرهنگی به نحوی شایسته انجام دهد.

 

تماس با ما

دفتر: 03132233474
موبایل: 09121797147
ایمیل: info@haghighi.com
آدرس: اصفهان، محله استانداری، کوچه بازارچه آفرینش مسجد‌امام، میدان امام، پلاک 121، طبقه همکف

 

 

 

 

 

آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب