امروز: شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ [2024/04/27]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 6351 تاریخ انتشار: سه شنبه ۸ مهر ۱۳۹۳ ساعت ۳:۴۷:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

سرپرست دانشگاه علمی کاربردی خبرداد؛

هیچ زمانی صحبتی از ادغام دانشگاه علمی کاربردی با فنی حرفه‌ای نشده / شهریه دانشجویان علمی کاربردی 25 درصد افزایش یافت/ شرایط پرداخت قسطی شهریه دانشجویان

خبرایران: مسعود شفیعی سرپرست دانشگاه علمی کاربردی در خصوص ادغام دانشگاه علمی کاربردی با فنی حرفه‌ای گفت: هیچ زمانی صحبتی از ادغام نشده است و بارها اعلام کردیم که ماموریت این دو دانشگاه یکسان است پس اگر سیاست‌ها با هم هماهنگ باشند و شورای سیاستگذاری و مدیریت واحد ایجاد شود ساماندهی بهتری در زمینه انجام ماموریت این دو دانشگاه ایجاد می‌شود.
هیچ زمانی صحبتی از ادغام دانشگاه علمی کاربردی با فنی حرفه‌ای نشده / شهریه دانشجویان علمی کاربردی 25 درصد افزایش یافت/ شرایط پرداخت قسطی شهریه دانشجویان

به گزارش خبرنگار خبرایران ، نشست خبری «مسعود شفیعی» سرپرست دانشگاه علمی کاربردی ظهر امروز با حضور اصحاب رسانه در ساختمان اصلی این دانشگاه برگزارو دراین نشست خبری  سرپرست دانشگاه علمی کاربردی اظهار داشت: دانشگاه علمی کاربردی دانشگاه نسل سوم است و بر اساس تقاضا محوری با هدف کارآفرینی و تربیت نیروی کار ماهر در بازار کار فعالیت می‌کند.

شفیعی با بیان  اینکه فعالیت این دانشگاه در دو بخش تربیت نیروی کار که در مقطع کاردانی صورت می‌گیرد، اظهار داشت: افرادی که مدرک کاردانی این دانشگاه را دریافت می‌کنند، پس از چند سال تجربه نیاز به مدرک بالاتر پیدا می‌کنند و به سراغ کارشناسی ناپیوسته می‌روند؛ اما در حال حاضر افراد بلافاصله پس از گذراندن دوره کاردانی به دنبال کارشناسی ناپیوسته می‌روند که این مطلب با فلسفه  اصلی این دانشگاه و کار  فاصله دارد.

سرپرست دانشگاه علمی کاربردی  با اشاره به اینکه دانشگاه علمی کاربردی به دنبال این است تا از نظام ترمی به نظام پودمانی تغییرکند، گفت: نظام پودمانی به این معناست که مهارتی برای یک شغل خاص ایجاد شود و مدارک نیز بر اساس آن ارائه شود. در حال حاضر نظام ترمی در دانشگاه علمی کاربردی حاکم است و باید به دنبال حرکت به سمت نظام پودمانی باشیم و در حال حاضر بیش از 700 هزار دانشجو در مقاطع مختلف این دانشگاه در حال تحصیل هستند و دانشگاه علمی کاربردی دارای بیش از 1000 مرکز است.در مقطع کاردانی این دانشگاه 400 هزار نفر،‌ در مقطع کارشناسی ناپیوسته 300 هزار نفر و در مقطع ارشد نیز 1000 نفر در این دانشگاه در حال تحصیل هستند.

شفیعی با اشاره به اینکه این دانشگاه هنوز جای خود را در میان جامعه باز نکرده است یاداور شد: ما باید به گونه‌ای عمل کنیم تا جوانان آینده روشنی در پیش روی خود در این دانشگاه داشته باشند و سازوکاری را ترتیب دهیم تا به آنها تضمین دهیم حداقل 70 الی 80 درصد، فارغ التحصیلان جذب بازار کار خواهند شد.

وی با اشاره به تهیه گزارشی در خصوص تعداد فارغ التحصیل جذب بازار کار شده این دانشگاه،گفت: مطابق گزارش‌ها بالای 70 درصد جذب نیروی کار شدند اما باید به سمتی حرکت کنیم تا در آینده نزدیک تاثیرگذاری این دانشگاه را بر اشتغال و تورم ببینیم.

شفیعی در خصوص ادغام دانشگاه علمی کاربردی با فنی حرفه‌ای گفت: هیچ زمانی صحبتی از ادغام نشده است, بارها اعلام کردیم که ماموریت این دو دانشگاه یکسان است پس اگر سیاست‌ها با هم هماهنگ باشند و شورای سیاستگذاری و مدیریت واحد ایجاد شود ساماندهی بهتری در زمینه انجام ماموریت این دو دانشگاه ایجاد می‌شود. کمیته‌های مختلفی برای بررسی این موضوع تشکیل شده اما هنوز تصمیم قطعی گرفته نشده است.

وی درباره تعطیلی مراکز غیر استاندارد بر استاندارد این دانشگاه تصریح کرد: در برنامه یک ساله دانشگاه بازدید از تمامی مراکز علمی کاربردی رفع مشکلات در نطر است، اگر یک بخش خصوصی مرکزی را جهت ارتقای آموزش عالی احداث کرده و مشکلی در آن وجود دارد باید مشکلات شناسایی و رفع شود نه اینکه آن مرکز تعطیل شود.

شفیعی با بیان اینکه دانشگاه دارای 53 مرکز با بیش از 2000 دانشجو است، گفت: طی روزهای آینده از تمام روسای این مراکز دعوت به عمل آمده تا گزارشی از عملکرد خود ارائه دهند و وضعیت مراکز نیز بررسی شود.

وی با اشاره به اینکه شهریه این دانشگاه 25 درصد افزایش یافته است، در خصوص اقساطی شدن شهریه دانشجویان این دانشگاه نیز گفت: وضعیت اقتصادی امروز چندان مطلوب نیست، برخی پول ادامه تحصیل را با وجود داشتن علاقه ندارند، برنامه ریزی شده است مراکز و واحدها اگر دانشجویی در ابتدا پول نداشت او را ثبت نام کنند و در نهایت تا پایان ترم با او تسویه کنند.

سرپرست دانشگاه علمی کاربردی درباره مشکلات دانشجویان در پرداخت شهریه اظهار داشت: پرداخت دانشجویان فقط از طریق سامانه «سجاد» صورت می‌گیرد و هرگونه دریافت شهریه خارج از این مسیر غیر قانونی است، پذیرش در دوره کاردانی و کارشناسی ناپیوسته بر اساس معدل است و اگر افرادی سعی در دریافت مبالغی برای پذیرش افراد دارند این کار آنها تخلف است، دانشجویان شاکی ضمن تماس با ریاست دانشگاه شکایت خود را در این زمینه مطرح کنند.

بنابراین گزارش، ششمین جشنواره ملی علمی کاربردی همزمان با بیست و دومین سالگرد تاسیس دانشگاه علمی و کاربردی   16 مهرماه با حضور مسئولان کشور در سالن اجلاس برگزارمی شود.

 

مطالب پربیننده
آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب