خبرایران : مدیر شیلات استان اصفهان گفت: ما در نظر داریم تا با افزایش سرانه مصرف ماهی بتوانیم سلامت جامعه را افزایش داده و سبب پیشگیری از انواع بیماریهای قلبی عروقی شویم و در همین راستا از دولت خواستاریم تا حمایت بیشتری از تولیدکنندگان در جهت تامین نهادهها داشته باشند.
محمدرضا عباسی مدیر شیلات استان اصفهان درگفتگو با خبرایران اظهارداشت: شرکت ما به همراه چند غرفه دیگر از استان اصفهان با افتخار در هفتمین نمایشگاه بینالمللی شیلات کشور حضور یافتهایم.
وی تصریح کرد : استان اصفهان به رغم خشکسالیهای اخیر، توانمندیهای بسیار ارزشمندی در صنعت شیلات دارد که علاوه بر تولید و پرورش ماهیهای قزلآلا، قادر به پرورش ماهیان زینتی نیز میباشد که رتبه اول کشور را نیز در همین زمینه و بحث بارانداز آبزیان کسب کردهایم.
عباسی ابرازداشت: ماهیان خوراکی از قبیل گرمابی، سردابی و قزلآلا با تنوع بالای 10 هزار تن در سال تولید میشود که در حوزه ماهیان خوراکی، مزرعه قزلآلا فریدونشهر اصفهان به عنوان یکی از مزارع نمونه کشوری لقب گرفته است.
وی ادامه داد: این مزرعه برای اولین بار زنجیره تولید ماهیان سردابی در کشور را گرفته که تخم چشم زرده تولید میکند که بالغ بر 100 میلیون عدد در برنامه کار خود دارد و خوشبختانه پس از 3 دهه واردات تخم چشم زرده توانستهاند تولید را بومی کرده و حتی صادرات نیز در این حوزه داشته باشند.
مدیرعامل شیلات استان اصفهان عنوان داشت: اصفهان به دلیل اقلیم 4 فصل خود قادر به تولید و پرورش انواع متنوعی از ماهیان زینتی، گرمابی و سردابی در بیش از 3 هزار استخر ذخیره سراسر استان است که در کنار چاههای کشاورزی به بهرهبرداری رسیدهاند که با پرورش ماهی کپور و قزلآلا سبب غنی شدن آب برای حوزه کشاورزی و افزایش درآمد برای کشاورزان خواهد شد.
وی درپایان سخنان خود گفت: ما در نظر داریم تا با افزایش سرانه مصرف ماهی بتوانیم سلامت جامعه را افزایش داده و سبب پیشگیری از انواع بیماریهای قلبی_ عروقی شویم و در همین راستا از دولت خواستاریم تا حمایت بیشتری از تولیدکنندگان در جهت تامین نهادهها داشته باشند.