امروز: جمعه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ [2025/05/02]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 62905 تاریخ انتشار: دوشنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۲ ساعت ۱۱:۵۶:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

علیرضا اکبرنیا در نشست خبری اعلام کرد:

گروه صنعتی آذربایجان افخمی با اختراع دستگاه تمام اتوماتیک ضربه ای نان لواش توانسته 100 درصد معضل ضایعات و اسراف نان راحل کند/ پروسه اداری ثبت اختراع یکی از مهمترین مشکلات موجود در ثبت اختراع دستگاهای تولیدی است

خبرایران : عضو هیئت مدیره گروه صنعتی آذربایجان افخمی با اشاره به مشکلات موجود در ثبت اختراعات دستگاهای تولیدی گفت : یکی ازمشکلات این مسیر پروسه اداری ثبت اختراع می باشد و بعضا چند ماه باید در نوبت قرار بگیریم و بعد از آن با یک مشکل فنی کوچک مجددا پروسه در نوبت ماندن تکرار می شود، اگر این پروسه ثبت اختراع کوتاه شود تولید سرعت گرفته و باعث اشتغال زایی بسیاری خواهد شد . اسم این دستگاه تمام اتوماتیک ضربه ایی نان لواش
گروه صنعتی آذربایجان افخمی با اختراع دستگاه تمام اتوماتیک ضربه ای نان لواش توانسته 100 درصد معضل ضایعات و اسراف نان راحل کند/ پروسه اداری ثبت اختراع یکی از مهمترین مشکلات موجود در ثبت اختراع دستگاهای تولیدی است

علیرضا اکبرنیا عضو هیئت مدیره گروه صنعتی آذربایجان افخمی در نشست خبری مدیران گروه صنعتی آذربایجان افخمی به خبرنگارخبرایران درخصوص مهمترین دلایل فعالیت گروه صنعتی آذربایجان افخمی اظهارداشت : یکی از معضلات قدیم حوزه نان ضایعات و اسراف نان بود به دلیل روش تولید پخت نان و عدم کیفیت تولید آن به همین جهت ضایعات نان بسیار بالا بود.

با اختراع دستگاه سه کاره پهن کن خمیر بخش زیادی از معضل ضایعات و اسراف نان حل نمودیم
اکبرنیا تصریح کرد:  ما با اختراع دستگاه سه کاره پهن کن که در سال 1388 به ثبت رسید ، قدم بسیار مثبتی در جهت مکانیزه کردن نان برداشتیم و امسال هم با اختراع دستگاه تمام اتوماتیک ضربه ایی نان لواش توانستیم ایم 100 درصد معضل ضایعات و اسراف نان را حل کنیم . ضمن اینکه دومین موضوع هزینه های بسیار بالای تولید نان بود که باعث می‌شد نانوا زیربارهزینه ها با سختی های  فراوانی روبرو شود و بعضا به تعطیلی واحد  نانوایی منجر می شود.

صف های طولانی در نانوایی ها حذف شد
وی عنوان داشت : سومین موضوع حذف صف های طولانی در نانوایی ها بود که به دلیل سرعت پایین و روش سنتی تولید اتفاق می افتاد، چهارمین موضوع هم بهداشت نان بود که در این مسیر اختراعات، سعی بر آن بود کمترین دخالت دست وجود داشته باشد و محصول شرکت که دستگاه تمام اتوماتیک نانوایی است این مهم را محقق کرد.

تمرکز ما در حال حاضر روی خط تمام اتوماتیک نان لواش می باشد
اکبرنیا درخصوص مهمترین محصولات در دست ساخت شرکت گروه صنعتی آذربایجان افخمی تاکید کرد: تا سال گذشته دستگاه تنور سنگک و بربری و دستگاه گرد بر برای نان تافتون در تولیدات ما بود ولی به دلیل تقاضای پایین دستگاه تمام اتوماتیک را وارد خط تولید کردیم و در حال حاضر تمرکز روی خط تمام اتوماتیک لواش می باشد .

یکی از مشکلات ثبت اختراع مسیر پروسه اداری طولانی آن می باشد
وی با اشاره به مشکلات موجود در ثبت اختراعات دستگاهای تولیدی ابرازداشت :  یکی از مشکلات این مسیر پروسه اداری ثبت اختراع می باشد و بعضا چند ماه باید در نوبت قرار بگیریم و بعد از آن با یک مشکل فنی کوچک مجددا پروسه در نوبت ماندن تکرار می شود،  اگر این پروسه ثبت اختراع کوتاه شود تولید سرعت میگیرد و باعث اشتغال زایی بسیاری خواهد شد .

افرادی به راحتی محصولات را کپی می کنند  
عضو هیئت مدیره گروه صنعتی آذربایجان افخمی با انتقاد از کپی برداری های انجام شده توسط افراد دیگر ازمحصولات این شرکت تاکید کرد: افرادی به راحتی محصولات را کپی می کنند و ما هیچ گونه حمایتی از این جهت نمی‌شویم و اگر شکایتی کنیم آنقدر پروسه شکایت طولانی می‌شود که این افراد با تولید کپی دستگاه و با خدمات پس از فروش ضعیف لطمه به اعتماد مشتریان زده و خریداران را  گرفتار می کنند.
وی افزود : این حمایت نشدن از طرفی نیز باعث مشکلات در امر تجارت و همچنین توان شرکت در جذب نیرو و عدم تعدیل آنها به عنوان یکی از سیاست های ماست  می شوند.


علاوه بر سلامت درتغذیه نان ، عمل کردن به مسئولیت اجتماعی و عدم  بی تفاوتی نسبت به  جامعه  می باشد
اکبرنیا اشاره به سیاستهای این شرکت درحوزه مسولیت های اجتماعی و حمایت از ورزشکاران نیزاضافه کرد :یکی ازاهداف مجموعه ما جدا از بحث سلامت در تغذیه نان ، عمل کردن به مسئولیت اجتماعی و عدم  بی تفاوتی نسبت به  جامعه  می باشد . چرا که سلامت جسم و روان جامعه هم دراهداف ما است و درحد توان از نابغه های ایرانی مخصوصا ورزشکاران حمایت می‌کنیم تا به جایگاهی مطلوب برسند و خود بتوانند افتخاری برای ایران خلق کنند و این را  جز مسئولیت اجتماعی می‌بینیم.
وی با اشاره به آخرین اختراع این شرکت گفت:  دستگاه آخر ما  در سال 1393 اختراع شده و این دستگاه شامل 5 بخش یعنی بخش خمیر پهن کن، ضربه زن اتوماتیک، بخش تنور، بخش نان دراورو نان سرد کن می باشد. این دستگاه  به صورت تونلی، با ابعاد مناسب و با کمترین فضای پرت درنانوایی می‌تواند بدون دخالت دست و رعایت بهداشت نان فعال باشد و درصد زیادی ازبخش های دستگاه از استیل بوده و تلاش شده از استاندارد های جهانی متریال در صنعت نان استفاده شود،

دستگاه تمام اتوماتیک نان عربی  را ثبت و به مرحله تولید خواهیم رساند
اکبرنیا افزود : یکی از اهداف مهم ما صادرات محصول ایرانی و تفکر ایرانی در کنار توسعه فرهنگ و گسترش مصرف نان سنتی ایرانی در دنیا است، البته در برنامه و طرح های آینده می‌خواهیم با توجه به نوع مصرف نان کشورهای عربی دستگاه تمام اتوماتیک نان عربی  را ثبت و به مرحله تولید برسانیم و تقریبا طرح ما آماده است و  این امر نیاز به حمایت مسئولین و بحث حق حقوق اختراع می باشد.

درآینده ای نزدیک کنار فعالیت درصنعت نان  به تولید مسکن ارزان با سرعت بسیار بالا در کنار امنیت در برابر زلزله می پردازیم
وی درپایان سخنان با اشاره به فعالیت این شرکت در سایر حوزه ها گفت: یکی از دغدغه های مردم ما و منطقه  با توجه به بالارفتن هزینه ساخت آن مسکن می باشد . همین امر باعث شده است ما در کنار تولید و مشغله کاری در صنعت نان  به تولید مسکن ارزان با سرعت بسیار بالا در کنار امنیت در برابر زلزله بپردازیم و طرح اولیه آن انجام شده است . انشالله در آینده این هدیه به مردم عزیز ایران خواهیم داد.

مطالب پربیننده
آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب