امروز: یکشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ [2025/05/18]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 62670 تاریخ انتشار: جمعه ۲۷ مرداد ۱۴۰۲ ساعت ۰:۲۰:۱۰ قبل از ظهر نسخه چاپی

به منظور رفع معارضات تأسیسات برقی در منطقه 12 برگزار شد:

جلسه هم‌افزایی برای رفع معضلات شهروندان در موضوعات مربوط به اداره برق مولوی

خبرایران : در جلسه میان شهرداری منطقه 12 با اداره برق منطقه مولوی به ارتقای همکاری دو مجموعه برای رسیدگی به برخی مشکلات شهروندان این محدوده پرداخته شد.
جلسه هم‌افزایی برای رفع معضلات شهروندان در موضوعات مربوط به اداره برق مولوی

به گزارش خبرایران از روابط عمومی شهرداری منطقه 12، روز سه‌شنبه، 24 مردادماه، جلسه تعاملاتی شهرداری منطقه 12 با اداره برق منطقه مولوی با حضور سیدمصطفی عرفانیان، معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه، فخاری، مدیر برق منطقه مولوی و مدیران ارشد دو حوزه در منطقه برگزار شد. بر اساس این گزارش در این جلسه به افزایش سطح هماهنگی دو مجموعه خدمت‌رسان شهری در مواردی مانند رفع معارضات تیرهای برق و بهسازی شالترهای خطرناک پرداخته شد. در خلال این جلسه، فخاری ضمن تشکر و تقدیر از مساعدت‌های شهرداری منطقه در صدور بیش از یک کیلومتر مجوز حفاری، خواستار تداوم این همکاری شد. همکاری برای جابه‌جایی تیرهای برق معارض از جمله مصوبات مهم این جلسه بود.

آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب