خبرایران : مدیرعامل گروه صنعتی صفا گفت : هم اکنون کارخانه نورد و پروفیل ساوه با حدودا 2 میلیون تن درسال از لوله های با قطر 10 میلی متر تا 610 میلی متر برای مصارف صنعتی، نفت و گاز، آب، پالایشگاه ، ساختمان و غیره تولید می کند.
به گزارش خبرنگارخبرایران، نشست خبری«گروه صنعتی صفا» بعداز ظهر چهارشنبه 2 تیرماه 1402 با حضور«محمد رستمی صفا» بزرگترین کارآفرین ایران و مدیرعامل گروه صنعتی صفا واصحاب رسانه درکارخانه نوردو لوله صفا برگزار ودراین نشست خبری «محمد رستمی صفا» مدیرعامل گروه صنعتی صفا اظهارداشت : کارخانه نورد و پروفیل ساوه در سال 1352 با ظرفیت 30 هزار تن در سال و 100 هزار متر زمین احداث شده است.
رستمی صفا تصریح کرد: هم اکنون کارخانه نورد و پروفیل ساوه با حدودا 2 میلیون تن درسال از لوله های با قطر 10 میلی متر تا 610 میلی متر برای مصارف صنعتی، نفت و گاز، آب، پالایشگاه ، ساختمان و غیره تولید می کند.
وی عنوان داشت : کارخانه نورد و پروفیل ساوه 55 درصد تولیدات اش توسط کارخانه های دیگر از جمله ایران خودرو و غیره به عنوان مواد اولیه استفاده می شود.
مدیرعامل گروه صنعتی صفا عنوان داشت : لوله های داخل فرمان اتومبیل تا لوله های اگزوز و تمامی لوله هایی که مشاهده می کنید که توسط سازه ها و صنایع مورد استفاده قرارمی گیرد توسط این گروه صنعتی تولید شده است. استراکچربدنه اتوبوس های شهری وبین شهری ساخت این مجموعه است.
وی افزود: مجتمع صنعتی کارخانه جات نورد و لوله صفا درسال 1370 به عنوان طرح توسعه کارخانجات نورد و پروفیل ساوه ساخته شده است و کارخانه نورد لوله صفا 9 میلیون و 100 هزار متر بالغ بر 910 هکتار مساحت دارد و تولیدات این مجموعه لوله های با قطر19 میلی متر تا 3000 میلی متر 6 تا 120 اینچ دو کارخانه با هم بزرگترین کارخانجات لوله سازی دنیا هستند.
رستمی صفا ابرازداشت : پروژه های بزرگی چون سرلک آذر و سبزآبه توسط ما انجام شده است و مواردی مانند تحریم و عدم ورود لوله های بدون درز لوله هایی با روش erw تولید کردیم
وی اضافه کرد: کارخانجات نورد و لوله صفا و نورد و پروفیل ساوه سالیانه حداقل 500 میلیون دلار صرفه جویی ارزی برای کشور دارند و صادرات این کارخانه ها به کشورهای آلمان، هلند، کانا، کشورهایCIS است.