امروز: دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ [2025/06/02]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 62020 تاریخ انتشار: سه شنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ ساعت ۷:۲۰:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

سی‌وچهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران؛

«بانک ملی» بانک عامل نمایشگاه بین المللی کتاب تهران شد

خبرایران : بانک ملی ایران به عنوان بانک عامل سی‌وچهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران معرفی شد.
«بانک ملی» بانک عامل نمایشگاه بین المللی کتاب تهران شد

به گزارش خبرایران ، ناشران متقاضی حضور در سی‌وچهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از یازدهم تا سیزدهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ فرصت دارند نسبت به افتتاح حساب در بانک ملی به عنوان بانک عامل این دوره از نمایشگاه و ثبت اطلاعات در سامانه ثبت نام نمایشگاه اقدام کنند.

ضروری است ناشران محترم در هنگام افتتاح حساب و ثبت اطلاعات بانکی خود در سامانه، به این نکته توجه داشته باشند که نام صاحب حساب با اطلاعات مودی مالیاتی که در مراحل قبل در سامانه ثبت نام وارد نموده اند یکسان باشد.

سی‌وچهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «آینده خواندنی‌ست» ۲۰ تا ۳۰ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۲ در مصلی امام خمینی‌(ره) و همزمان به‌صورت مجازی در ketab.ir برگزار خواهد شد.

آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب