امروز: شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ [2024/04/27]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 59255 تاریخ انتشار: دوشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۰ ساعت ۱:۱:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

پورابراهیمی در تشریح نشست کمیسیون اقتصادی با حضور وزیر صمت:خانه

درج قیمت تولیدکننده برای تمامی کالاها تا پایان خرداد ۱۴۰۱ اجرایی می‌شود

خبرایران : رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به نشست کمیسیون متبوعش با وزیر صمت برای بررسی وضعیت بازار کالاهای اساسی، گفت: مقرر است تا پایان خرداد ماه سال آینده تمامی کالاهای مورد نیاز مردم در حوزه کالاهای اساسی و غیراساسی از ساختار نظارتی وزارت صمت در سامانه جامع تجارت با رویکرد درج قیمت تولیدکننده ثبت شوند.
درج قیمت تولیدکننده برای تمامی کالاها تا پایان خرداد ۱۴۰۱ اجرایی می‌شود
محمدرضا پورابراهیمی‌داورانی در تشریح نشست مشترک کمیسیون اقتصادی با وزیر صنعت، معدن و تجارت و معاونان وی، اظهارداشت: هدف از برگزاری این جلسه بررسی آخرین وضعیت و اقدامات بخش بازرگانی داخلی وزارت صمت درخصوص تنظیم بازار کالاها بود.
 
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که براساس قانون، انتزاع بخشی از مدیریت بازار مربوط به وزارت جهاد کشاورزی است، افزود: بررسی موضوع مقررات و ضوابط مربوط به کالاهای پایه‌ای و اقدامات وزارت صمت در این حوزه از جمله مسائل بررسی شده در جلسه امروز بود.
 
وی اقدامات وزارت صمت در درج قیمت تولیدکننده روی کالاها را از دیگر موارد بررسی شده در نشست امروز برشمرد و اضافه کرد: براساس گزارش ارائه شده درج قیمت تولیدکننده برای برخی کالاها تاکنون انجام شده است، البته اعضای کمیسیون اقتصادی معتقد بودند که این موضوع باید تمام کالاهای اساسی و غیراساسی را پوشش دهد.
 
این نماینده مردم در مجلس یازدهم ادامه داد: مقرر است تا پایان خرداد ماه سال آینده، تمامی کالاهای مورد نیاز مردم در حوزه کالاهای اساسی و غیراساسی از ساختار نظارتی وزارت صمت در سامانه جامع تجارت با رویکرد درج قیمت تولیدکننده، ثبت شوند.
 
پورابراهیمی با اشاره به بررسی ظرفیت‌های صادراتی کشور در نشست امروز کمیسیون اقتصادی، تصریح کرد: شرایط باید به گونه‌ای فراهم شود که نیاز ارزی کشور فراهم شود. براساس گزارش‌های ارائه شده، عملکرد صادرات کشور در 6 ماهه دوم امسال نسبت به سال گذشته بیش از 30 درصد رشد داشته که این موضوع بیان‌گر اتفاقات مثبتی در حوزه دسترسی به منابع ارزی برای تأمین کالاهای مورد نیاز کالاهای اساسی و واسطه‌ای است.
 
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان این‌‎که بورس کالا نیز یکی دیگر از موضوعات مطرح شده در نشست امروز بود به دغدغه اعضای کمیسیون اشاره کرد و ادامه داد: برنامه دولت برای تنظیم‌گری بازار شروع شده، اما کامل نیست و نیازمند تکمیل است؛ بخشی از این موضوع از طریق هم‌فکری میان کمیسیون و دولت در حال نهایی شدن است؛ بخش‌های اجرایی نیز حداکثر تا پایان خرداد ماه در یک مرحله و تا پایان تابستان در مرحله بعدی اجرایی می‌شود.
 
وی افزود: نظارت بر بازار، جلوگیری از تضییع حقوق مردم و گران‌فروشی باید پیگیری شود و روش‌هایی که موجب ضرر و زیان مردم در حوزه قیمت‌گذاری دستوری می‌شود، باید مهار شود.
مطالب پربیننده
آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب