امروز: جمعه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ [2025/05/02]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 58123 تاریخ انتشار: چهارشنبه ۱۵ دی ۱۴۰۰ ساعت ۱۲:۴۸:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

نماینده محوری اولویت اول جشنواره اوج

خبرایران : مدیر توسعه بازاریابی و توسعه پرتفوی شرکت بیمه رازی با بیان اینکه ارائه خدمات به‌ روز در اولویت شبکه بیمه رازی است گفت: جشنواره اوج بیمه رازی با تاکید بر استراتژی‌ نماینده محوری طراحی و از ابتدای دی‌ماه اجرایی شده است.
نماینده محوری اولویت اول جشنواره اوج

به گزارش خبرایران از روابط عمومی و امور بین الملل بیمه رازی، بیست و نهمین رویداد سه‌شنبه‌های پاسخگویی با حضور سیدمحمدحسین ادیانی- مدیر توسعه بازاریابی و توسعه پرتفوی و به میزبانی ناصرالدین اسلامی‌فرد- مدیر روابط عمومی و امور بین الملل بیمه رازی برگزار شد.
در این رویداد سیدمحمدحسین ادیانی با اشاره به اینکه در بازار بیمه، توسعه پرتفوی بسیار مهم‌تر از بازاریابی است، خاطرنشان کرد: فعالیت‌ها و جشنواره‌های مجموعه بیمه رازی با تاکید بر پنج چرخش استراتژیک طراحی و اجرایی می‌شود و جشنواره اوج نیز با این قاعده طراحی و اجرایی شده است.
مدیر توسعه بازاریابی و توسعه پرتفوی بیمه رازی ادامه داد: رقابت شدید در بازار بیمه ایران وجود دارد و برای حضور قابل توجه در این بازار، بیمه رازی توجه ویژه‌ای بر توسعه پرتفوی دارد و در این مسیر توجه به ارائه خدمات به‌روز با کیفیت بالا در اولویت‌های مجموعه است.
او با اشاره به اینکه در ماه‌های اخیر بیمه‌گذاران خوبی جذب شده‌اند، یادآور شد: در سالجاری با توجه به شعار استراتژیک شرکت مبنی بر “رازی در اوج” جشنواره زمستانه اوج طراحی و اجرایی شده است.
ادیانی تصریح کرد: دستورالعمل‌ اجرایی جشنواره اوج که از ابتدای دی‌ماه آغاز شده، در اختیار نمایندگان و مدیران شعب قرار گرفته و در راستای اجرای هرچه بهتر آن کارگروه‌های هم اندیشی و توجیهی برگزار شده و برای ورود به این جشنواره نمایندگان حقیقی باید حداقل ۱۵۰۰ و نمایندگان حقوقی ۳ هزار امتیار را از آن خود کنند.
مدیر توسعه بازاریابی و توسعه پرتفوی بیمه رازی، ادامه داد: تفاوت این جشنواره با دیگر جشنواره‌ها در تعیین ضریب عملکرد و تعیین امتیاز برای هر رشته بیمه‌ای است که این موضوع در راستای ارتقاء سطح بازاریابی نمایندگان بوده است.
وی با بیان اینکه در جشنواره اوج، نمایندگان می‌توانند سبد پرنفوی خوبی را برای خود طراحی و به فروش برسانند، یادآور شد: مجموعه برای فصل‌های آینده نیز جشنواره‌هایی را نیز در نظر گرفته است.

آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب