امروز: پنج شنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ [2025/05/15]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 57026 تاریخ انتشار: شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۰ ساعت ۵:۲۱:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

بیمه رازی، زنگ بیمه در مدارس را در مشهد به صدا در می‌آورد

خبرایران : بیمه رازی در راستای مسئولیت اجتماعی خود و صنعت بیمه در توجه ویژه به ارتقا سطح فرهنگ بیمه در کشور با همکاری بیمه مرکزی زنگ بیمه در مدارس را در شهر مشهد مقدس به صدا در می‌آورد.
بیمه رازی، زنگ بیمه در مدارس را در مشهد به صدا در می‌آورد

به گزارش خبرایران از روابط عمومی و امور بین الملل شرکت بیمه رازی، به مناسبت ۱۹ آبان‌ماه روز زنگ بیمه در مدارس، بیمه رازی اولین زنگ خود را در سالجاری در یکی از مدارس شهر مشهدمقدس به صدا در خواهد آورد و این در حالی است که بیمه مرکزی در راستای فرهنگ سازی و ارتقا سطح دانش، دانش آموزان نسبت به فرهنگ بیمه، روز ۱۹ آبان هر سال را به عنوان زنگ بیمه در مدارس نامگذاری کرده است.

این زنگ در حالی به صدا در خواهد آمد که بیمه رازی در سالجاری طرح مهر زندگی را برای نوزادان، زوج‌های تازه ازدواج کرده، دانش آموزان و دانشجویان طراحی و روانه بازار کرده است که طرح مهر زندگی ویژه دانش آموزان از سوی این قشر جامعه با استقبال قابل توجهی همراه شد.

در این طرح دانش آموزان اولین حق بیمه پرداختی را به عنوان هدیه از بیمه رازی دریافت می‌کنند و تحت پوشش بیمه حوادث، بیماری کرونا، برخورداری از مزایای سرمایه گذاری جهت ادامه تحصیل تا عالی‌ترین سطح در قالب بورس تحصیلی بیمه رازی قرار خواهند گرفت.

مطالب پربیننده
آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب