دکتر مهری بیان نمود: بانک صنعت و معدن استقرار و توسعه بانکداری دیجیتال را از اولویت های اصلی خود می داند و برای این مهم شورای دیجیتال را تشکیل داده است که با حضور اساتید این حوزه هر دو هفته جلسات آن برگزار می شود و برنامه ها و طرح های اجرایی با سرعت و مطابق با سند مربوطه به پیش می رود.
دکتر مهری یادآور شد: عمده خدمات این بانک به اشخاص حقوقی است و بیشتر در قالب بانکداری شرکتی فعالیت کرده و صنعتگران، کارآفرینان و معدنکاران از خدمات این بانک استفاده می کنند و ارتباط با گستره ای از شرکت ها و بنگاه ها، حرکت به سوی بانکداری هوشمند و دیجیتال را تسهیل می کند.
وی خاطرنشان ساخت: از جمله مزایایی توسعه بانکداری دیجیتال، افزایش سرعت در ارائه خدمات و کنترل هر چه بیشتر در عملیات بانکی، کاهش هزینه ها، رضایتمندی مشتریان، ایجاد شفافیت و جلوگیری از فساد و رانت خواری بوده و سبب افزایش بهره وری و کارآیی سازمان شده است.
وی افزود: اکنون برای اجرایی شدن ۳۹ پروژه در زمینه بانکداری دیجیتال بیش از ۲۰۰ نفر به صورت مستقیم و در ۵ منطقه کشور فعالیت می کنند و به موازات این حرکت، فرهنگ سازی در درون سازمان انجام می گیرد و بر این باوریم که آمادگی سازمانی موضوع مهمی در پیاده سازی بانکداری دیجیتال خواهد بود.
دکتر مهری تاکید کرد: بانک صنعت و معدن، با تکیه بر سرمایه انسانی توانمند خود و با فرهنگ سازی در درون سازمان برای رشد بانکداری دیجیتال گام بر می دارد و می تواند به جایگاه نخستین بانک در حوزه بانکداری دیجیتال و اقتصاد هوشمند دست یابد.
وی خاطرنشان ساخت: امسال به عنوان سال جهش تولید در جهت کمک به صنعتکاران و معدنکاران، در ۶ ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه در سال ۹۸، مانده سپرده ها با رشد ۶۳ درصد، گشایش اعتبارات اسنادی ریالی با رشد ۱۰۰ درصد، مصوبات با افزایش ۷۸ درصد، قراردادها ۵۰ درصد، پرداخت ها ۵۷ درصد و وصولی ۱۲۴ درصد رشد به دنبال دارد و این روند همچنان در جهت
دستیابی به رشد ۱۰۰ درصدی تمام شاخص های عملیاتی ادامه خواهد یافت. شایان ذکر است در این مراسم از چهار سرویس جدید بانک صنعت و معدن تحت عنوان سامانه های سدف، هدف، پات و ساحب رونمایی گردید.