امروز: جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ [2024/04/26]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 50246 تاریخ انتشار: سه شنبه ۸ مهر ۱۳۹۹ ساعت ۳:۴۵:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

معاون وزیر ورزش و جوانان در رکابزنی با شهردار منطقه 17 عنوان کرد:

ترویج ورزش همگانی در گرو تعامل با شهرداری هاست

عبدالحمید احمدی معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان در دومین سه شنبه بدون خودرو مهرماه با حضور در منطقه 17 به رکابزنی با محمود کلهری شهردار و معاونین این منطقه پرداخت و ضمن بازدید از چند پروژه ورزشی گفت: معتقدم در ورزش همگانی اتفاقی نمی افتد مگر اینکه شهرداری ها پای کار باشند و ترویج ورزش همگانی در گرو تعامل با شهرداری هاست .
ترویج ورزش همگانی در گرو تعامل با شهرداری هاست
به گزارش خبرایران از  روابط عمومی شهرداری منطقه 17 تهران، در جریان این رکابزنی که علاوه بر معاون وزیر، دکتر کاوه احمدی رئیس مرکز ارتباطات و روابط عمومی وزارت ورزش و جوانان و علی جوادی سردبیر گروه رسانه ای خبر نیز حضور داشتند، عبدالحمید احمدی با تقدیر از شهرداری تهران در راستای توسعه ورزش همگانی با بیان اینکه ایران با 82 میلیون جمعیت و کلانشهری مثل تهران نیاز ویژه به ورزش همگانی دارند گفت: یکی از پروژه ها که با مشارکت وزارت ورزش و شهرداری تهران و کلانشهر ها در حال جریان است طرح شفا یا شهرهای فعال ایران است که به توسعه ورزش همگانی می پردازد. معتقدم در ورزش همگانی اتفاقی نمی افتد مگر اینکه شهرداری ها پای کار باشند و ترویج ورزش همگانی در گرو تعامل با شهرداری هاست.
احمدی با بیان اینکه نمی شود شهرمان خودرو محور باشد و بعد حرف از ورزش همگانی بزنیم تصریح کرد: در دنیا معماری شهرها را متناسب با تحرک و فعالیت شهروندان بنا کرده اند و بدین گونه به شهروند اجازه و انگیزه می دهند که بیایند و برای فعالیت بدنی و روزانه اقدام کند. اگر مسیری برای پیاده روی وجود نداشته و مسیر دوچرخه سواری نباشد و همه چیز در انحصار خودرو باشد ورزش همگانی محکوم به فنا است.
معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه خوشحالیم در این دوره تفکری در شهرداری تهران و کلانشهرها پیاده شده که الگوست و به همه ایران تسری پیدا می کند اذعان داشت: شهرداری می تواند چشمانش را بببند و بگوید خودمان را درگیر نکنیم اما الان برخورد شهرداری نسبت به سلامت مردم و روحیه و نشاط مردم مسئولانه است. مردم باید در شهر زندگی کنند. زندگی به معنای واقعی فقط نفس کشیدن نیست و مردم باید با نشاط زندگی کنند. 
احمدی با اشاره به اینکه یکی از مخاطرات جدی این روزهای جامعه ما سلامت مردم است که به دلیل کم توجهی ها  در برخی دوره ها این وضعیت بحرانی شده است اذعان داشت: آمارهای مربوط به بیماری های غیر واگیر،کاهش سن بیماران و افزایش تعداد بیماران نگران کننده است. در حال حاضر میانگین کم تحرکی در ایران به 56 درصد رسیده یعنی 56 درصد مردم ایران کم تحرکند و 82 درصد مرگ و میرها برای بیماری ها غیر واگیردار هست که دو عامل کم تحرکی و تغذیه نامناسب در این موارد دخیل است.
وی با بیان اینکه اگر این زنجیره را بشکنیم تحرک به مردم باز می گردد به سرانه درمانی برای بیماری های غیر واگیر اشاره کرد و افزود: با توسعه ورزش همگانی هزینه درمان بیماری ها هم کاهش پیدا می کند که هم روی دوش حاکمیت و هم مردم هست.45 هزار میلیارد تومان در سال هزینه درمان بیماریهای غیر واگیر در ایران هست که اگر یک درصد از آن را با پیشگیری کاهش دهیم رقم زیادی خواهد شد. علاوه بر آن آثار اجتماعی فعالیت های ورزشی که جامعه ای سرحال و بانشاط خواهیم داشت و در مراودات اجتماعی و ارتباط اجتماعی بهبود حاصل می شود را نباید نادیده گرفت. 
احمدی با تقدیر از شهرداری منطقه 17 بواسطه چند پروژه ای که به توسعه ورزش همگانی در منطقه کمک می کند تاکید کرد: امیدوارم بتوانیم با یک هماهنگی بیشتر به هدف مورد نظر دست پیدا کنیم و باری را از روی دوش مردم برداریم. نباید ورزش را در استقلال و پرسپولیس خلاصه کنیم.مردم حرفشان در ورزش طرفداری است و خودشان هیچ مشارکتی ندارند.طرفداری از این دوتیم زمانی خوب است که در عین هواداری خودشان هم ورزشکار باشند.
 
 
 شهردار منطقه 17: افتتاح مسیرهای دوچرخه در منطقه از اولویت های ماست
در این نشست محمود کلهری شهردار منطقه 17 نیز با تشکر از همکاری های نزدیک وزارت ورزش و جوانان با شهرداری در توسعه ورزش همگانی به برخی اقدامات صورت گرفته در منطقه 17 نیز اشاره کرد و افزود: شهرداری جدا از وظابفش در حوزه خدمات شهری،فعالیت های عمرانی و ساخت و ساز و مسائلی مثل حمل و نقل و ترافیک در بعد مسائل فرهنگی و ورزشی نیز مسئولیت سنگینی دارد که در منطقه 17 با توجه به شرایط آن اهتمام ویژه ای به این مورد شده است.
کلهری با اشاره به پروژه باغ راه سلامت که به توسعه ورزش همگانی کمک زیادی کرده و مردم سایر مناطق نیز از آن استقبال خواهند کرد به ایجاد مسیرهای ویژه دوچرخه سواری در منطقه 17 اشاره کرد و گفت: چندین مسیر دوچرخه سواری در این منطقه ایجاد شده و هفته گذشته نیز  1300 متر مسیر دوچرخه سواری پایدار در خیایان متین افتتاح و آماده استفاده برای شهروندان شد.
وی افزود: با توجه به اینکه دوچرخه را وسیله نقلیه ایمن می دانیم که به کاهش آلودگی هوا کمک می کند افتتاح مسیرهای دوچرخه در منطقه از اولویت های ماست و در خیابان متین نیز 1300 متر مسیر دوچرخه پایدار ایجاد کردیم که آماده استفاده شهروندان است و قطعا تا پایان سال مسیرهای دوچرخه سواری در منطقه افزایش پیدا خواهد کرد تا کسانی که قصد استفاده از این وسیله نقلیه را دارند بدون دغدغه و خطر از آن استفاده کنند.
آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب