امروز: شنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ [2025/05/31]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 4297 تاریخ انتشار: یکشنبه ۸ تیر ۱۳۹۳ ساعت ۴:۷:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

موسسه توسعه در کنار سالمندان و کودکان آسایشگاه کهریزک استان البرز

سالمندان و کودکان آسایشگاه خیریه کهریزک استان البرز مورد حمایت مالی موسسه اعتباری توسعه قرار می گیرند
موسسه توسعه در کنار سالمندان و کودکان آسایشگاه کهریزک استان البرز

به گزارش خبرایران از اداره کل روابط عمومی و رسانه ها، موسسه اعتباری توسعه برای اجرای مسئولیت اجتماعی خود در قبال اقشار نیازمند جامعه به آسایشگاه خیریه کهریزک جهت تهیه یک دستگاه اتوآنالایزر در بخش توانبخشی، کمک مالی به مبلغ 70 میلیون ریال اهدا می کند.

دستگاه های اتوآنالایزر، دستگاه هایی هستند که غلظت متابولیت ها، الکترولیت ها، پروتئین ها و داروها را در سرم پلاسما، ادرار، مایع مغزی نخاعی و سایر مایعات بدن اندازه می گیرند.

گفتنی است بالا بردن سطح امکانات توان بخشی سالمندان و کودکان و دسترسی به تجهیزات مورد نیاز این بخش که جزو نیازهای اساسی آسایشگاه مذکور است با کمک خیرین تکمیل می شود.

 

آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب