امروز: شنبه ۷ دی ۱۴۰۴ [2025/12/27]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
بانک اقتصادنوین
 با KMC A5 تجربه ها مرز ندارند
احمدرضا عابدزاده – سفیر برند KWC
جشنواره رایتل با بسته‌های تخفیفی ویژه
بیمه دات کام: استعلام، مقایسه و خرید بیمه
 محصولات کرمان موتور
کد خبر: 36200 تاریخ انتشار: شنبه ۸ دی ۱۳۹۷ ساعت ۳:۲۸:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

آخرین وضعیت پرونده حادثه دانشگاه علوم و تحقیقات از زبان قاضی شهریاری

خبرایران: سرپرست دادسرای امور جنایی تهران درباره آخرین وضعیت حادثه واژگونی اتوبوس در دانشگاه علوم و تحقیقات توضیحاتی ارائه کرد.
آخرین وضعیت پرونده حادثه دانشگاه علوم و تحقیقات از زبان قاضی شهریاری

قاضی محمد شهریاری در گفتگو با ایسنا، با اشاره به مرگ ۱۰ نفر بر اثر این حادثه، اظهار کرد: کار ما در بخش دادسرای جنایی مربوط به  تعیین هویت و کالبدشکافی اجساد و تحویل اجساد به خانواده‌ها بود که  هر ۱۰ جسد شناسایی و تعیین هویت و به خانواده‌هایشان تحویل داده شد.

وی همچنین گفت: بخش رسیدگی به این پرونده در دادسرای جنایی نیست و با دادسرای راهور است و در دادسرای راهور پرونده تشکیل شده و به آن رسیدگی می‌شود.

شهریاری یادآور شد: همانطور که اعلام شد سکته راننده اتوبوس تایید نشد.

به گزارش ایسنا، روز سه شنبه ۴ دی ماه ۹۷، اتوبوس حامل دانشجویان دانشگاه علوم و تحقیقات واژگون شد که این حادثه ۱۰ کشته و چندین مصدوم بر جای گذاشت.

مطالب پربیننده
آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب