خبرایران: هیئت انتخاب آثار بخش داستانی سی و پنجمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران معرفی شد.
به گزارش خبرایران از ستاد خبری سی و پنجمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران، پیمان نهانقدرتی، مرتضیعلی عباسمیرزایی، داریوش غریبزاده، زهره زمانی، الهام حسینزاده، بهمن دادفر و رضا سبحانی با حکم سیدصادق موسوی دبیر سی و پنجمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران، به عنوان هیئت انتخاب آثار بخش داستانی این جشنواره منصوب شدند.
پیمان نهانقدرتی دانش آموخته سینماست و در کارنامه او نویسندگی و کارگردانی بیش از ۲۲ اثر داستانی کوتاه، مستند کوتاه و بلند و همچنین یک مجموعه مستند ۲۶ قسمتی وجود دارد. فیلمهای کوتاه «همآغوش صید» ، «پدر آسمانی»، «مادرهای برفی»، «خواب سرد» و «سنگواره» از ساخته های اوست. نهان قدرتی عضو آکادمی داوری جشن مستقل فیلم کوتاه ایران است و سه دوره عضو هیئت انتخاب جشن خانه سینما و همچنین دبیر نهمین جشن مستقل فیلم کوتاه بوده است.
مرتضیعلی عباسمیرزایی دارای تحصیلات کارشناسی کارگردانی سینماست. او از اعضای انجمن فیلم کوتاه ایران (ایسفا) است و در چند دوره برگزاری جشن خانه سینما، به عنوان داور بخش مسابقه فیلم کوتاه حضور داشته است. عباسمیرزایی ساخت فیلم «انزوا» به عنوان نخستین تجربه بلند سینمایی و همچنین فیلمهای کوتاه «شغل دوم»، «نیمکت»، «مادر»، «دیکتاتور»، «خسان»، «پیشکش»، «ساخت ایران»، «آتش بس» و مستندهای «آیت»، «سردار»، «نامهای به مادرم» و… را در کارنامه هنری خود دارد.
داریوش غریبزاده فیلمساز، عکاس و مدرس سینما؛ آغاز فعالیت هنری وی به عنوان عکاس، فیلمبردار و فیلمساز آماتور از سال 1354 بوده است. داوری چندین جشنواره ملی و بینالمللی، مشاور فیلمنامه و کارگردانی فیلمهای کوتاه، مستند و سینمایی متعدد از جمله «مسخ»، « برگهای دفترم»، «لاک پشت»، «درخت»، «تنهای تنهای تنها»، «بالابان»، «عامو سردار»، «مرد آبی»، «تیک تاک ونگ ونگ»، «بومرنگ»، «مدرسه كوچك آرزوهای بزرگ»، «پینوکیو و رییسعلی دلواری» و ... کارنامه هنری او را تشکیل میدهند. غریبزاده همچنین برنده بیش از 100 جایزه از جشنوارههای ملی و بینالمللی است.
زهره زمانی کارگردان و فیلمساز؛ فعالیت هنریاش را از سال ۱۳۷۹ با شرکت در کلاسهای فیلمنامهنویسی دفتر انجمن سینمای جوانان ایران در انزلی آغاز کرد. وی علاوه بر فیلمسازی در عرصههای ادبی اعم از داستاننویسی و ترجمه مشغول فعالیت است و مجموعه «قصههای کوچه مادرم» از آثار اوست. «پاسور»، «مسافر صندلی عقب»، «آندره»، «بیا همه خوابن» از فیلمهای زمانی است.
الهام حسینزاده فیلمساز؛ مستند «شبه»، فیلمهای کوتاه داستانی «همسفر خاموش» و «جای دوست، جای دشمن» از جمله آثار او است. وی از ۱۳۷۳مشارکت در سمتهای مختلف در ساخت فیلمهای کوتاه و مستند داشته است.
بهمن دادفر دیپلم نمایش و لیسانس کارگردانی سینما؛ نویسندگی و کارگردانی فیلمهای کوتاه: داستان صادق، پای چوبی، چتر خیس، جاده بی انتها، پرواز کنار صندلی قرمز؛ تهیه کننده فیلم کوتاه انیمیشن«خُر و پف، سیگار و استخوان کلاغ » و کارگردانی بیش از ۴۰۰ تیزر تبلیغاتی تلویزیونی را در کارنامه هنری خود دارد. همچنین عضویت در هیئت مدیره انجمن فیلم کوتاه ایران در سالهای ۹۵،۹۶،۹۷ و عضویت رسمی آکادمی داوران جشن فیلم کوتاه ایسفا از جمله فعالیتهای اوست.
رضا سبحانی نویسنده و کارگردان؛ اولین تجربیات فیلمسازی را در سینمای آزاد اهواز آغاز کرد. نقطه عطف این تجربیات فیلم مستند «کشتار» بود که در اولین جشنواره سینمایی بعد از انقلاب اسلامی«میلاد»، در سال ۱۳۶۰ جایزه بهترین فیلم را دریافت کرد. وی روند فیلمسازی خود را با فیلمهای مستند و کوتاه دنبال کرد و سپس برای کسب تجربیات بیشتر چند سالی را به عنوان دستیار کارگردان در فیلمهای کیانوش عیاری و همچنین مهدی صباغزاده همکاری داشت... «راهبان» اولین فیلم کوتاه وی جوایز و موفقیتهای زیادی در دهها جشنواره بینالمللی را برای وی به همراه داشت. این فیلم همچنین درجشنواره تورنتو در فهرست انتخابی برای اسکارمعرفی شد و فیلم منتخب عباس کیارستمی برای نمایش در جشنواره توکیو ژاپن در بخش منشور سینمای ایران بود. سبحانی در سال ۱۳۸۰ اولین فیلم بلند سینمایی خود، «زیستن» را کارگردانی کرد. «خاک سرد» دومین ساخته بلند سینماییاش است که برنده بهترین فیلم وکارگردانی سی و هشتمین دوره جشنواره بینالمللی فیلم رشد و سازمان کشورهای اسلامی (ایسسکو) شد. از آثار دیگر او میتوان به «آفتاب پشت برف»، «رژیم طلایی» و «به تهران خوش آمدید» را نام برد.
سی و پنجمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران به منظور شناسایی و معرفی برترین آثار کوتاه در سطح ملی و بینالمللی و همچنین ایجاد رقابت سازنده بین فیلمسازان آبانماه۹۷ برگزار خواهد شد.