خبرایران: جدیدترین شماره ماهنامه خبری، آموزشی«شمیم کوثر» در با محوریت اصلاح ساختار بانکی منتشر شد.
به گزارش خبرایران از روابط عمومی موسسه اعتباری کوثر؛ استقلال بانک مرکزی، باید ها و نباید ها عنوان گزارش ویژه شماره بیست و شش ماهنامه شمیم کوثر است که علاوه بر بررسی ضرورت استقلال بانک مرکزی، اصلاح ساختار بانکی و قانون بانکداری را زیر ذره بین برده است.
این شماره شمیم کوثر دربرگیرندهی مطالب گوناگونی از خصوصی سازی نظام بانکی، صنعت بانکداری در آلمان، بانک های دولتی و خصوصی انگلستان، بانکداری شرکتی و مطالب خواندنی دیگر تا بررسی بزرگترین رویداد جهان اسلام است.
مطالبی مانند تاثیر یادگیری بر عملکرد فردی سازمانی و مالی و مدیریت ریسک اعتباری نیز بهصورت مقاله در این شماره گنجانده شدهاند. همچنین در بخش مصاحبه، گفت و گوهایی خواندنی با مهندس عبدی سرپرست معاونت پشتیبانی و مهندسی، حسن بازدار مدیر شعب استان هرمزگان و محمد جواد رستگار رئیس شعبه کیش انجام شده است.