امروز: پنج شنبه ۲ خرداد ۱۴۰۴ [2025/05/22]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 30969 تاریخ انتشار: دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۲:۵۱:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

درافتتاحیه بیستمین کنگره دامپزشکی ایران اعلام شد/2؛

وزارت علوم با ساختار فعلی کفایت لازم در مورد رشته دامپزشکی را ندارد/ 33 سخنرانی کلیدی در 34 پنل های علمی درکنگره داریم/ کنگره دامپزشکی ایران مشکلات و چالش های علمی و صنفی را با دامپزشکان در میان می گذارد/ دامپزشکی سختترین و مهمترین حرفه های پزشکی است

خبرایران: مراسم افتتاح «بیستمین کنگره دامپزشکی» و «نخستین نمایشگاه بین المللی ایران وت» صبح امروز دوشنبه اول مرداد ماه 1397 در شبستان مصلی امام خمینی(ره)برگزاراست.
وزارت علوم با ساختار فعلی کفایت لازم در مورد رشته دامپزشکی را ندارد/ 33 سخنرانی کلیدی در 34 پنل های علمی درکنگره داریم/ کنگره دامپزشکی ایران مشکلات و چالش های علمی و صنفی را با دامپزشکان در میان می گذارد/ دامپزشکی سختترین و مهمترین حرفه های پزشکی است

به گزارش خبرنگارخبرایران، مراسم افتتاح «بیستمین کنگره دامپزشکی» و «نخستین نمایشگاه بین المللی ایران وت» صبح امروز دوشنبه اول  مرداد ماه 1397 با حضور« دکتر پیام محبی» رئیس جامعه دامپزشکی ایران و رئیس بیستمین کنگره دامپزشکی ایران، «دکتر رسول خضری» عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی «دکترعلیرضا رفیعی پور» رئیس سازمان دامپزشکی، «دکتر محمدرضا تابش »عضو هیات رئیسه فراکسیون محیط زیست وتوسعه پایدار مجلس شورای اسلامی ،«دکترمحمدرضا صفری»رییس سازمان نظام دامپزشکی کشور،«دکترشاپوررضا شجاعی» دبیرعلمی بیستمین کنگره دامپزشکی،«دکتر یوسف داوودی» عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی،«دکتر امیرعلی امیری » دبیر اجرایی بیستمین کنگره دامپزشکی ایران،جمعی از اعضای صنف دامپزشکی و اصحاب رسانه در شبستان مصلی امام خمینی(ره)برگزارو دراین مراسم « دکتر محمدرضا صفری رییس سازمان نظام دامپزشکی کشوربا بیان اینکه در اولین کنگره دامپزشکی ایران در سال 1343 کمبود نیروی دامپزشک موضوع اصلی بوده اظهارداشت: در حال حاضر که در حال برگزاری کنگره بیستم هستیم، همچنان موضوع آموزش اساسی ترین مشکل جامعه دامپزشکی است.

 

دکترصفری:  وزارت علوم با ساختار فعلی کفایت لازم در مورد رشته دامپزشکی را ندارد

رییس سازمان نظام دامپزشکی کشورتصریح کرد: کشور ما همواره در طول تاریخ با مشکلاتی رو به رو بوده است اما نقاط درخشان تاریخی نیز داشته ایم. مقام معظم رهبری بر شجاعت و شهامت در اجرا و تدبیر در تصمیم اخیرا تاکید کردند و ما در هر دو حوزه متاسفانه مشکلاتی داریم.

وی یاداورشد: این که در کیفیت آموزش 7 مسیر در دکترای دامپزشکی را تعریف و چند واحد اخلاق حرفه ای، قوانین ملی و بین المللی و پدافند عامل و غیرعامل را بگنجانیم، همگی اقدامات مثبت انجام شده اما ناکافی است. وزارت علوم با ساختار فعلی کفایت لازم در مورد رشته دامپزشکی را ندارد. قانون افزایش بهره وری تاکید دارد دولت مکلف است اجرای قانون را گزارش بدهد.

دکترصفری افزود: ما وزارت بهداشت را بهتر از وزارت علوم در زمینه پذیرندش دانشجو در رشته دامپزشکی می دانیم. به شرطی که پیشگیری را ارجح بر درمان بداند و اگر ناظران فنی بهداشتی باید در قبال امنیت غذا مسئول باشند نباید وابسته به کارفرما باشند و این مهم با قوانین فعلی امکان پذیر نیست. ما در این زمینه نگرانی های زیادی داریم و نمایندگان محترم مجلس باید کمک کنند تا جایگاه قانونی آن ها کاملا مشخص شود.

 

دکترشجاعی : در بیستمین دوره کنگره دامپزشکی 33 سخنرانی کلیدی در 34 پنل های علمی  خواهیم داشت

 دکترشاپوررضا شجاعی دبیرعلمی بیستمین کنگره دامپزشکی نیز درادامه این مراسم اظهارداشت: هیات مدیره در این کنگره دو رویکرد را مورد توجه جدی قرار داده است. نخست ارتباط با بخش خصوصی، صنعت و حمایت از تولید ملی، نزدیک تر کردن ارتباط با حوزه و دانشگاه و دوم ارائه مقالات دانشجویان و اساتید که قرار بر این است به کنگره های تخصصی برسد و در کنگره دامپزشکی بیشتر سخنرانی های کلیدی ارائه شود.

دبیرعلمی بیستمین کنگره دامپزشکی افزود: در این دوره 33 سخنرانی کلیدی در 34 پنل های علمی مورد توجه است و در کنگره بعدی موضوع آموزش عملی و کارگاه های تخصصی مورد توجه قرار خواهد گرفت. امسال برای اولین بار دو پنل ویژه داریم. یکی پنل مسائل دامپزشکی و دیگری حمایت از حقوق حیوانات و اخلاق پزشکی است که از علاقه مندان دعوت به حضور در این دو پنل را دارم.

 

دکترداوودی: دامپزشکی یکی از آسیب پذیرترین، سخت ترین و مهم ترین حرفه های پزشکی است

دکتر یوسف داوودی عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی نیز درادامه این مراسم با انتقاد از وضعیت تخصیص بودجه به حوزه دامپزشکی در کشوراظهارداشت: اگر نتیجه برگزاری این کنگره جلوگیری از یک بیماری فراگیر مثل تب برفکی باشد، خروجی لازم به دست آمده است.

دکتر داوودی با اشاره به اهمیت رشته دامپزشکی افزود: دامپزشکی یکی از آسیب پذیرترین، سخت ترین و مهم ترین حرفه های پزشکی است. دامپزشکان با بیماری های زیادی مواجه هستند و بعضا جان خود را در این مسیر از دست داده اند. متاسفانه تعداد متخصصان دامپزشکی در دوره های مختلف مجلس کم بوده است تا بتوانند از حقوق این حرفه دفاع کنند اما نقش و تاثیر این رشته و کمیسیون کشاورزی در دو سال اخیر عیان شده است.

وی ابرازداشت:  من نیز به سهم خود همیشه در 14 مهر ماه روز ملی دامپزشکی در مجلس سخنرانی کرده ام. دو سوم بیماری های مسری امروز منشا دامی دارد و بدون توجه به حرفه دامپزشکی محال است سلامت تضمین شود و اگر تولیدات گوشت ما زیاد است به این دلیل است که مردم درآمدی برای خرید گوشت ندارند. سرانه مصرف کالاهای اساسی در دنیا بیش از 500 کیلو و در ایران تقریبا 300 کیلو است.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: گوشت وارداتی نیز در استان های محدودی توزیع می شود. این که تولیدات زیاد است به معنای عدم وجود مشکل در دامپزشکی نیست. آمار بالای 120 میلیون راس دام کوچک و بزرگ در حالی که جمعیت بیشتر شده است، امروز به کمتر از 60 میلیون راس رسیده است. در کجای دنیا 35 میلیون مرغ طی 3 ماه معدوم شده است؟! موج بیماری تب برفکی در سال 94 به معیشت دامداران آسیب زد.

وی در پایان سخنان خود گفت: موج 96 نیز هزاران میلیارد تومان به دامداران خسارت وارد کرد. سلامت غذایی در گروی همکاری دامپزشکان است. سلامت غذایی ایجاد امنیت غذایی و امنیت غذایی ایجاد امنیت سیاسی می کند. بنابراین اگر دامپزشکان به درستی کار نکنند امنیت سیاسی به هم می خورد.

 

دکترامیری:  کنگره دامپزشکی ایران مشکلات و چالش های علمی و صنفی را با دامپزشکان در میان می گذارد

دکترامیرعلی امیری دبیر اجرایی بیستمین کنگره دامپزشکی ایران نیزدراین مراسم اظهارداشت: این کنگره توسط جامعه دامپزشکی ایران باسابقه ترین کنگره در این حوزه است و مشکلات و چالش های علمی و صنفی را با دامپزشکان در میان می گذارد. با توجه به شرایط روز و نیاز مبرم به حفظ سرمایه های ملی و با هدف به کار گیری نیروهای جوان و صاحب سبک درباره علوم نوین دامپزشکی و قدم به سوی داشتن دامی سالم، گسترش علوم پیشرفته و گیاهان بومی و طب مکمل و گذر از عدم مصرف آنتی بیوتیک ها در کشور، هیات مدیره کنگره در دی ماه 1396 تصمیم گرفت دوره بیستم را برگزار کند.

وی با اشاره به مسئولیت اجرایی برگزاری این رویداد توسط موسسه رسایش افزود: در برگزاری این رویداد از کمیته دانشجویی کمک گرفتیم و باید از حامیان این کنگره و افراد باتجربه ای که دست ما را در برگزاری این رویداد بین المللی فشردند، تشکر کنیم.

دکتر ایرج نوروزیان درباره این استاد برجسته بیان کرد: سید محمدمهدی کیایی ذهنی ثروتمند و اخلاقی زیبا دارد. از سال 44 که او را شناختم تاکنون که در کسوت هیات علمی دانشکده فعالیت می کنیم، او را بسیار خوب می شناسم. اقتدار مدیریتی او وقتی من را به عنوان معاون پژوهشی خود در دوران ریاست اش انتخاب کرد، به یاد دارم.

وی افزود: او برای من همیشه یک همکلاسی و برادر خوب بوده است و همواره اخلاق را چاشنی رفتار و گفتار خود کرده است. دکتر کیایی از مدیرانی است که اجازه نداد دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران آسیبی ببیند و من تواضع او را در برخورد با اطرافیانش هرگز از یاد نمی برم.

دکتر سید محمد مهدی کیایی  بعد از دریافت لوح تقدیر خود گفت: من در طول 47 سال گذشته همواره انجام وظیفه کرده ام. اگر رشد یا شکوفایی در کارم دیده شده است، به دلیل تلاش ها و زحمات دوستانم هست. خوشحالم که مورد عنایت جامعه دامپزشکان قرار گرفته ام.

بنابراین گزارش، بیستمین کنگره دامپزشکی ایران و اولین نمایشگاه تخصصی ایران وت اول تا سوم مرداد ماه 1397 در شبستان مصلی امام خمینی(ره) در حال برگزاری است.

آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب