امروز: دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۳ [2024/06/17]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 3087 تاریخ انتشار: چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۴۴:۱۰ قبل از ظهر نسخه چاپی

عملیات هوايي براي حل معمای بوئینگ 777 مالزی متوقف شد

جستجوی هوایی برای حل معمای پرواز ام.اچ 370 مالزی که گمان مي‌رود با 239 مسافر و خدمه پرواز در آب های جنوب اقیانوس هند سقوط کرده است روز چهارشنبه متوقف شد.
عملیات هوايي براي حل معمای بوئینگ 777 مالزی متوقف شد

 

 

به گزارش خبر ایران ، مقامات استرالیا امروز چهارشنبه اعلام کردند کشتی‌هاي جستجو نیز از مناطق دور دست جنوب اقیانوس هند بازگردانده شده‌اند. سخنگوی مرکز هماهنگی عملیات جستجو در استرالیا گفت که عملیات جستجو در طول هفته‌های آینده به زیرآب منتقل خواهد شد تا شاید اثری از این پرواز پیدا شود. هشت کشور استرالیا، نیوزیلند، مالزی، ژاپن، کره جنوبی، آمریکا، انگلیس و چین با بیش از 300 پرواز در گستره وسیعی از اقیانوس هند طی چند هفته اخیر تلاش کردند اثری از این بوئینگ 777 مالزی بیابند.
این هواپیماها از 27 اسفندماه سال گذشته تاکنون چهار و نیم میلیون کیلومتر مربع از وسعت این آب‌ها در جنوب اقیانوس هند را تحت پوشش برای یافتن اثری از این پرواز و یا مسافران آن قرار دادند، اما اثری که منطبق با این هواپیما باشد یافت نشد. این سخنگو گفت که بسیاری از این هواپیماها تا پایان امروز به عملیات خود پایان مي‌دهند اما هواپیمای اوریون پی-3 در شهر پرت استرالیا نزدیک ترین منطقه به محل احتمالی سقوط هواپیما باقی مي‌ماند.
آمریکا، ژاپن، نیوزیلند و مالزی تایید کردند که هواپیماهای این کشورها به پایگاه‌ها بازگشته اند. سخنگوی مرکز هماهنگی عملیات جستجو در استرالیا گفت که جستجو در سطح آب‌هاي جنوب اقیانوس هند محدودتر شده است. گروه هایی آماده به کار حفظ خواهند شد، اما جستجوی هوای متوقف شده و جستجوی دریایی در مقیاس بزرگ به پایان رسیده است.
استرالیا 25 فروردین ماه نیز با ارسال زیردریایی مجهز بلوفین 21 به اعماق چهار هزار و 500 متری اقیانوس هند تلاش کرد با تهیه نقشه‌هاي سه بعدی از اعماق این اقیانوس ردی از پرواز اسرارآمیز ام.اچ 370 بیابد که این زیردریایی در ماموریت 14 روزه خود ناموفق بود و عملیات آن نیز روز دوشنبه متوقف شد.
تونی ابوت نخست وزیر استرالیا هفته جاری اعلام کرد بعید است در سطح اقیانوس اثری از هواپیمای ناپدیدشده مالزی پیدا شود. وی گفته بود مرحله جدیدی از عملیات جستجو آغاز مي‌شود که طی آن منطقه بسیار وسیع‌تری از کف اقیانوس هند مورد جستجو قرار مي‌گیرد. پرواز ام.اچ 370 خطوط هوایی مالزی 17 اسفند ماه حدود یکساعت پس از برخاستن از فرودگاه بین المللی کوالالامپور و در مسیر پکن با 239 مسافر و خدمه پرواز ناپدید شد.
نجیب تون رزاق نخست وزیر مالزی یک هفته پس از ناپدیدشدن این پرواز اعلام کرد مطمئن است سیستم ارتباطی هواپیما به طور عمد غیرفعال شده است. پس از آن دو دالان برای جستجو این هواپیما از مرزهای قزاقستان و ترکمنستان تا شمال تایلند و از اندونزی تا جنوب اقیانوس هند در نظر گرفته شد. جستجو در این دو دالان نتیجه نداد و بار دیگر نجیب پنجم فروردین ماه اعلام کرد این هواپیمای بویینگ در اقیانوس هند سقوط کرده و تمام مسافران آن جان باخته اند.
از آن زمان عملیات جستجو در این منطقه ادامه یافت و به دلیل انتقادهای وارده به مالزی برای مدیریت این بحران، رهبری جستجو به استرالیا واگذار شد. مقامات آمریکایی گفته اند هواپیما پس از ناپدیدشدن از صفحه نمایش کنترل ترافیک هوایی و رادارها حدود پنج ساعت در مسیر اقیانوس هند پرواز کرده است و هدایت کننده هواپیما مي‌دانسته چگونه هواپیما را هدایت کند.
این هواپیما 225 مسافر داشت که 153 مسافر آن چینی بودند. 38 نفر مالزیایی، هفت نفر اندونزیایی، شش استرالیایی، پنج هندی، چهار فرانسوی و سه آمریکایی دیگر مسافران این هواپیما را تشکیل مي‌دادند. ایران، اوکراین و کانادا نیز هر کدام دو مسافر در این هواپیما داشتند و از کشورهای هلند، روسیه و جزیره تایوان نیز یک نفر با این پرواز از کوالالامپور به پکن سفر مي‌کردند.

آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب