امروز: جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ [2024/04/26]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 30148 تاریخ انتشار: سه شنبه ۲۲ خرداد ۱۳۹۷ ساعت ۲:۱۰:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

علی دیواندری در نشست خبری اعلام کرد؛

بیست و هشتمین همایش سالانه سیاست‌های پولی وارزی29 خرداددرتهران برگزارمی‌شود/ اصلاحات ساختاری و ثبات مالی محوراصلی این همایش است/ بودجه کشورمی تواند نقش تعیین کننده ای در ثبات اقتصادی کشورداشته باشد/۹سخنران کلیدی دراین همایش سخنرانی خواهند کرد

خبرایران: رییس پژوهشکده پولی و بانکی گفت: بیست و هشتمین همایش سالانه سیاست‌های پولی و ارزی ۲۹ و ۳۰ خردادماه 1397 در سالن مرکز همایش‌های صداوسیمای تهران برگزار می‌شود
بیست و هشتمین همایش سالانه سیاست‌های پولی وارزی29 خرداددرتهران برگزارمی‌شود/ اصلاحات ساختاری و ثبات مالی محوراصلی این همایش است/ بودجه کشورمی تواند نقش تعیین کننده ای در ثبات اقتصادی کشورداشته باشد/۹سخنران کلیدی دراین همایش سخنرانی خواهند کرد

به گزارش خبرایران، نشست خبری«بیست وهشتمین همایش سالانه سیاست‌های پولی وارزی»صبح امروز22 خرداد ماه 1397 با حضور«علی دیواندری» رییس پژوهشکده پولی و بانکی و دبیر بیست وهشتمین همایش سیاست های پولی و بانکی ،«کامبیز زاهدپور» مديرروابط عمومی پژوهشکده پولی و بانکی و اصحاب رسانه درمحل پژوهشکده پولی و بانکی برگزارو دراین نشست خبری «علی دیواندری» رییس پژوهشکده پولی و بانکی اظهارداشت: در بیست و هشتمین همایش سالانه سیاست‌های پولی و ارزی به موضوعات محوری «اصلاحات ساختاری و ثبات مالی»، «ساختار سیاستگذاری پولی، نظارت بانکی و ثبات مالی»، «ساختار مالی دولت و ثبات پولی و مالی»، «اصلاح ساختار نظام بانکی، پیشرفت‌ها و چالش‌ها»، «ثبات مالی و بازار سرمایه، بیمه و صندوق‌های بازنشستگی»، «رژیم ارزی و ثبات نرخ ارز»، «پایدارسازی تورم پایین و مدیریت نرخ سود برای حفظ ثبات مالی» پرداخته خواهد شد.

دیواندری تصریح کرد: بیست و هشتمین همایش سالانه سیاست‌های پولی و ارزی بزرگترین رخداد علمی و سیاستی نظام بانکی است که گردهمایی سیاست گذاران پولی و مالی، دانشگاهیان، فعالان بخش خصوصی و فعالان در دولت خواهد بود و یادداشت ها و مقالات سیاستی در این همایش مطرح می شود و در دستور کار سیاست گذاران قرار می گیرد.

وی خاطرنشان کرد: اصلاحات ساختاری و ثبات مالی محور اصلی این همایش است، اگر اصلاحی در اقتصاد بخواهد صورت بگیرد باید در نظام مالی  انجام شود. در بخش واقعی اقتصاد تنها نظام بانکی مطرح نیست و بازار سرمایه، بودجه دولت، موسسات مالی و صندوق ها نیز اهمیت دارند و نظام بانکی نمی تواند جدا از سایر بخش ها این کار را انجام دهد.

رییس پژوهشکده پولی و بانکیعنوان داشت: در محور «اصلاحات ساختاری و ثبات مالی» مسائلی چون ضرورت‌ ها و چالش‌های دستیابی به ثبات مالی، اثرات متقابل بازارهای مالی و نقش آن در ثبات مالی و اولویت‌بندی اصلاحات ساختاری برای تحقق ثبات مالی در این همایش مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد.

وی ابرازداشت: بررسی فرصت‌ها و چالش‌های اصلاح قانون پولی و بانکی در محور «ساختار سیاستگذاری پولی، نظارت بانکی و ثبات مالی» انجام خواهد شد،همچنین مباحثی مانند حکمرانی خوب در بانکداری مرکزی، استقلال، شفافیت و پاسخگویی در بانکداری مرکزی، اقتصاد سیاسی اصلاح ساختار بانکداری مرکزی، سیاستگذاری پولی و تنظیم مقرارت احتیاطی، ساختار نظارت بانکی در بانکداری مرکزی نوین و نظارت بر فن‌آوری‌های نوین مالی از جمله مسائلی است که در این محور ارزیابی خواهد شد.

دبیر بیست وهشتمین همایش سیاست های پولی و بانکی با اشاره به ارتباط تنگاتنگ ساختار مالی دولت و ثبات پولی و مالی افزود: در این زمینه به مباحثی همچون عوامل ناپایداری بودجه و آثار آن بر ثبات مالی، کسری بودجه و پایدارسازی بدهی‌های دولت، اصلاح ساختار تعامل سیاست پولی و مالی در راستای رفع سلطه مالی و اصلاح ساختار صندوق توسعه ملی و پایدارسازی درآمدهای دولت پرداخته خواهد شد.

وی ادامه داد: بودجه کشور می تواند نقش تعیین کننده ای در ثبات اقتصادی کشور داشته باشد. هرگاه منابع و مصارف بودجه دارای تعادل باشد اقتصاد در وضعیت رو به رشد قرار خواهد گرفت و کسری بودجه نیز از مشکلات اصلی در اقتصاد است که در این محور به این مسائل پرداخته خواهد شد.

دیواندری تاکید کرد: اصلاح ساختار نظام بانکی از گذشته کلید خورده و اقدامات انجام شده انتظام بخشی به بازار غیرمتشکل و موسسات مالی، اصلاح ساختار نظام بانکی، ارزیابی آخرین وضعیت فرآیند اصلاح ساختار نظام بانکی، اصلاح ساختار ترازنامه نظام بانکی و اصلاح ساختار گزارشگری مالی در بانک ها  از موارد دیگری است که در این همایش به آن پرداخته خواهد شد.

وی اضافه کرد: محور ثبات مالی و بازار سرمایه، بیمه و صندوق های بازنشستگی به عنوان ارکان دیگر بخش مالی اقتصاد، موضوع بحث است که در این زمینه به نقش بازار سرمایه و نظام بیمه و صندوق های بازنشستگی در ثبات مالی پرداخته خواهد شد.

رییس پژوهشکده پولی و بانکی عنوان داشت: بحث رژیم ارزی و ثبات نرخ ارز از مسائل مهم کشوراست که در این حوزه مسائلی چون ارزیابی وضعیت نظام ارزی و بازار ارز، آثار نوسانات ارزی بر ثبات مالی و تعامل سیاست پولی و مالی برای حفظ ثبات ارزی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

وی افزود: پایدارسازی تورم پایین و مدیریت نرخ سود برای حفظ ثبات مالی از محورهای دیگر همایش است که ارزیابی وضعیت تورم و پایداری آن، عوامل ناپایداری تورمی و راهکارهای پایدارسازی تورم پایین، مدیریت نرخ سود از موضوعات مورد بحث در این محور خواهد بود.

دیواندری ابرازداشت: ۹سخنران کلیدی دراین همایش سخنرانی خواهند کرد و۷ پنل سیاستی تخصصی دراین همایش برگزار و۲۱ مقاله ارائه می شود و۱۱۶ چکیده مقاله و ۶۳ مقاله به صورت کامل توسط دبیرخانه همایش دریافت شده است.

وی درپایان گفت: آیین تجلیل از چهره های ماندگار نظام بانکی مانند سال های گذشته انجام می شود تا چهره های خدوم و ارزشمندی که دینی بر نظام بانکی دارند تجلیل شوند.

بنابراین گزارش، بیست و هشتمین همایش سالانه سیاست‌های پولی و ارزی ۲۹ و ۳۰ خردادماه 1397 در سالن مرکز همایش‌های صداوسیمای تهران برگزار می‌شود.

 

مطالب پربیننده
آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب